Een plotselinge reis door de dimensies


Recommended Posts

Hallo allemaal,

 

ik zal proberen hierbij mijn trip zo goed mogelijk te beschrijven, wat af en toe wat lastig zal zijn vanwege de complexe, onbeschrijfelijke dingen die ik heb meegemaakt.

 

De setting: Mijn vrienden zal ik voor het gemak A en M noemen. A is een goede vriend van mij die ik al lange tijd ken en M is mijn vriendin en overigens een goede vriend van A. We zijn bij mij thuis en ik heb samen met M overal kaarsjes neergezet, de gordijnen dicht gedaan en een tweepersoons luchtbed opgepompt met een kleed eroverheen. De muziek staat klaar (het liefste luisteren we tijdens de trip Shpongle) en om er een beetje in te komen staat de natuurfilm Planet Earth aan. Ook heb ik een tuin aan het water waar we kunnen zitten, dit voor later op de avond.

 

De dosis: we deelden de High Hawaiians (22g) en de Dragon's Dynamite (15g) met zijn 3en, M deed ook een kwartje xtc omdat ze tijdens de vorige trip niet zo goed tegen het af en toe donkere randje van de truffels kon en op deze manier een wat vrolijkere trip kon beleven. Later op de avond rookten we nog een pure joint, maar dit zal zo naar voren komen.

 

Hoofdstuk 1: De onzekere en onrustige beginfase.

 

A arriveert om 20.00 bij mij thuis en ondertussen stond ik de truffels te snijden om er thee van te zetten, ik voel me licht nerveus omdat ik bang ben dat de buren het zouden merken maar kan me hier vrij snel overheen zetten. Toen de thee eenmaal gezet was konden we een lekker plekje uitkiezen op de bank of op het luchtbed om te beginnen met het drinken van de thee. De thee was op en het wachten kon beginnen. Meestal voel ik na 10-20 minuutjes de eerste effecten en begint alles te golven, deze keer viel dat een beetje tegen. Ik voelde wel dat er iets veranderde maar kon het nog niet duidelijk waarnemen, af en toe moesten A en ik lachen om M omdat die het wel begon te voelen.

 

Rond 20.40 begon M al aardig wat patronen waar te nemen en voelde zich erg gelukkig. A en ik voelden nog steeds niet zoveel en waren ook licht teleurgesteld, we hadden ook het gevoel dat de come-up was gestopt en de lichte visuele verandering het enige was wat zich deze avond zou afspelen. We hadden nog geen idee van wat er zou komen.. 

 

Toch vermaakte ik me prima met M en A en moesten we regelmatig hard lachen om grapjes die M maakte en voelden we ons erg gelukkig, ik had al geaccepteerd dat de trip zich niet verder zou ontwikkelen en had hier vrede mee gesloten. We besloten om 21.10 om de joint buiten op te roken en lekker te genieten van de prachtige natuur.

 

Hoofdstuk 2: De waanzin

 

We roken de joint en ik merk dat de visuele verandering al iets sterker begint te worden. De bloemen en de natuur in de omgeving zijn zo prachtig, met een mooie, soort magische gloed. Op de achtergrond hoor ik typische truffelgeluiden, een soort golvend, ruisend geluid dat af en toe versterkt en weer verzwakt. Hiervan genieten we en we bespreken wat we voelen en zien. Plotseling kom ik in een soort slappe lach, maar in een bepaald ritme waardoor ik ineens in een supergrote mindfuck kom. Het leek alsof deze lach, een beetje een overdreven cartoonachtige lach, iedereen ineens vol in de trip leek te lanceren. We snapten niet wat er gaande was en M en A riepen dat ik het duistere brein was die dit hele plan had bedacht en dat ik de trip kon beginnen wanneer ik wilde met deze lach. Ik keek M aan en ineens smolt de hele omgeving en kwam ik met M en A in een soort tunnel van spiegels. Hun gezichten splitsten en waren symmetrisch en ik wist dat zij hetzelfde hadden, en we keken naar elkaar en zeiden: "Wat gebeurt er nù weer". Onze gezichten smolten ook in de omgeving en werden naar elkaar toe gezogen alsof we in een zwart gat waren beland. M riep dat ze dit niet prettig vond en dat het te ver ging, dus ik kon me herstellen en ons er even uithalen, wat iedereen wel prettig vond. We konden even bijkomen en even later begon mijn lachaanval weer en werden we weer het zwarte gat in gezogen..

 

We besloten maar naar binnen te gaan omdat het daar wat makkelijker te controleren was. M vond dat we net karakters waren uit een videogame, die samen op avontuur gingen. A tripte iets te hard op onze gesprekken en kon het niet helemaal volgen maar vond dit juist wel prettig en was daarom wat stiller. Op dat moment nam voor mij de trip een andere wending, ik voelde alsof ik ons vanuit derde persoon kon bekijken en het leek ook alsof we in een soort cartoon waren beland. Als ik liep, liepen mijn voeten en mijn lijf voor mij uit en mijn hoofd zweefde er achteraan, het voelde heel apart en ik vond het wel prettig. Het huis had een oranje, groenige tint en het voelde alsof er een kampvuur brandde, midden in de jungle waar wij als avonturiers kampeerden. Ik besloot om mijn ogen even te sluiten en wat ik toen gezien heb valt niet helemaal in woorden uit te leggen. Het was alsof ik in een andere dimensie was beland, waar ik niet meer bestond maar in tijd en ruimte zweefde door allerlei patronen. Af en toe zag ik A langskomen en ik wist dat hij ook in deze ruimte zat. M en ik besloten dat dit de wereld is waar we zoveel over hebben gehoord, maar dat het niet uit te leggen valt. 

 

gadget.jpg

Zo zag M er een beetje uit in mijn wereld.

 

Toen ik mijn ogen weer opendeed kon ik ook in een vierde dimensie zien, ik kon lagen van ruimte en tijd zien op een "goddelijke" manier. Ik snapte wat het was om een god te zijn en om alles te kunnen zien en bepalen, ik zat op een stoel en voelde me een reus die uitkeek over het heelal. Op een gegeven moment had ik de aarde in mijn vingers, en kon ik alle schillen van het heelal zien. Ik zat daar op die stoel en wilde net alle geheimen van het heelal openen toen M iets zei waardoor ik uit het proces kwam. Helaas heb ik het niet terug kunnen krijgen..

 

Hoofstuk 3: Het tekenen

Ik besloot dat ik dit moest vastleggen en begon met tekenen (iets waar ik niet zo goed in ben). En wat was dit heerlijk om te doen, ik voelde me net michelangelo, het waren (op dat moment) prachtige tekeningen die de diepgang van de trip goed verwoordde. Het was heerlijk om te doen en heb samen met A een hele tijd getekend. M was ondertussen aan het praten met wat vriendinnen via Whatsapp en vond het geweldig dat ze met mensen kon communiceren. M voegde zich later bij ons en toen hebben M en ik nog een mooie Phoenix getekend.

 

Hoofdstuk 4: De comedown

 

Het was een uur of 23.30 en de effecten begonnen al lichtelijk af te nemen. Nog steeds waren de visuele effecten duidelijk aanwezig, zeker met gesloten ogen. Maar we kregen honger en iedereen was een beetje moe door de extreme reis die we samen gemaakt hebben. We hebben wat brood proberen te eten en zijn daarna op de bank gaan liggen met gesloten ogen om een beetje na te genieten en tot rust te komen. We zijn een uurtje gaan slapen en toen hebben we nog even gekletst en is A terug naar huis gegaan. M en ik zijn in slaap gevallen op het luchtbed en werden om 5.30 wakker waarna we naar mijn bed zijn verhuisd.

 

Het was een geweldige reis, eentje waarvan ik wijzer ben geworden en waar we veel avonturen hebben beleefd als cartoonkarakters! De volgende reis zal waarschijnlijk in het bos plaatsvinden, dit zullen jullie dan wel horen ;)

 

Veel reisplezier en ik hoop dat jullie een beetje een beeld hebben gekregen van mijn avontuur!!

 

Link naar bericht
Deel via andere websites

Awesome trip man! :D:D Ik word er ook altijd wijzer van hehe, ook socialer of hoe je dit ook noemt, avonturen haha ja ik kan me helemaal verplaatsen in je verhaal,in het bos trippen is echt gekke shit, 2 keer gedaan, en echt helemaal getript in het bos een beetje spelen met de visuals enzo, mijn trip reportje komt volgende week ^^

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 3 weeks later...

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden