9-12 dagen in het duister


Recommended Posts

Het zal bij de meeste vast wel bekend zijn dat de pijnappelklier(pineal gland) naast melotonine e.d. ook bijv tijdens REM slaap e.d. ook dmt vrijgeeft of net voor de dood.

Er is echter ook een andere manier, namelijk door vele dagen in het donker door te brengen wordt dmt ook geactiveerd.

In het verleden in de tijd van de zieners, messiahs, profeten was het vrij gewoontjes om in een grot terug te trekken en te bidden/mediteren om dan vervolgens na boodschappen ontvangen te hebben van engelen, God of whatever weer terug naar te bewoonde wereld te keren en deze openbaringen te verkondigen.

 

Mensen die ooit dmt gerookt hebben of Ayuashka gedronken hebben komen met weird shit aanzetten, ik vraag me af hoe het zou zijn om je lichaamseigen dmt een dag of twee te ervaren. Sowieso geef ik de voorkeur aan natuurlijke middelen, liever truffels, cannabis dan synthetische xtc, lsd, chemisch dmt. Maar uiteraard nog veel liever de lichaams eigen dmt voorraad. Zoals McKenna ooit opmerkte:"If dmt's illegal everyone's carrying"

 

Ik heb gelezen dat Mantak Chia, een schrijver van vele boeken en voor velen een eerste kennismaking met Chinese antieke wijsheid, ook resorts heeft waar je dus al die tijd in het donker doorbrengt met andere mensen.

De natuurlijke manier gaat veel geleidelijker en waarschijnlijk ddaarom ook niet de sporadische ene moment hier 5 sec later in een andere dimensie. De pineal geeft dan ook niet alleen dmt af maar dus ook heel van andere chemicalieen voor die 9-12 dagen.

Zoals een van de bezoekers aan zo'n resort opmerkte kunnen mensen dus na die 9-12 dagen in het duister de auras van andere mensen zien als hun derde oog chakra ontwaakt. Ik denk dus dat onder de juiste omstandigheden zintuigen die we anders nooit gebruiken ontwikkeld worden. Langer dan 12 dagen heb ik niet gezien, waarschijnlijk te riskant voor zo'n georganiseerde tour. Maar dan wordt het m.i. juist interessant. Parallele Universa, schaduwwereld van geesten, engelen en demonen.

 

Pim van Lommel had een boek geschreven over bijna dood ervaringen en wat opmerkelijk is is dat sommige die zo'n bijna dood ervaring hadden na die ervaring paranormale gaven hadden. Ze konden aanvoelen wat iemand dacht, of dat iemand ernstig ziek was, clairvoyance, voorspellen. Dezelfde soort gaven dus die mystici/profeten uit de oudheid hadden.

Weer is dmt de schakel die de hersens in een andere modus operandi doet werken.Een verruimd, veel omvattender bewustzijn en realiteit.

 

Link naar bericht
Deel via andere websites

Hoe eten/drinken/ andere behoeften doen?

tijd bijhouden?

Hoe volledig donker maken etc?

 

Sowieso is het iets dat in de moderne wereld zo goed als onmogelijk is.

 

Maar ik geloof heilig in verruimde perceptie dmv dmt en andere psychedelica.

Toch zou ik mij in een andere tijd goed kunnen voorstellen, als alles zegmaar binnen handbereik is dat mensen ook gebruik maken van deze modaliteit.

Omdat de natuurlijke manier, de wijsheid van miljarden jaren epigenetica superieur moet zijn. Moeder melk superieur aan koeiemelk.

Ons lichaam in het donker, heeft zo'n effect, 9-12 dagen in het donker en de pijnappelklier gaat iets veronderstellen.

 

Mensen hebben het over mensenrechten, maar wat heb je aan geroep als men geen idee heeft van definitie?

 

Wat is vrijheid zonder privacy in de ruimste zin van het woord?Hoeveel ruimte en alleentijd heb je nodig om 'compleet' te zijn?

Hoe ruimer het begrip mens hoe ruimer het begrip mensenrechten.

 

Wat is een mensenrecht als je realiteit beperkt wordt?

 

Een mens heeft ESP die getrained kan worden door bloodstelling aan donker net zoals Wim Hof bepaalde dingen trained door blootstelling aan kou.Het ziet ernaar uit alsof 'weerhouding van' aan de basis staat. Zo heb je ook sensory deprivation.

Denk aan Daredevil :) Hoe zit het met weerhouding van andere dingen die als normaal worden ervaren?

Om compleet te worden weerhouden van

 

en mensenrecht?

 

Kennelijk niet....terwijl groei in bewustzijn JUIST het menszijn zou moeten definieren, zij het deze keer meer een vlinder dan een bijenkorf

 

Een erkenning van een ruimer begrip menszijn staat ook haaks op de hierarchische geld samenleving

Link naar bericht
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden