pannekoek

Members
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. Gedaan: - Alcohol - Cannabis - Truffels - MDMA - Amfetamine - N2O Nog te doen: - LSD ...en ik ben naar nog veel meer nieuwsgierig, maar LSD staat op nummer 1. Nu nog even zoeken.
  2. pannekoek

    Toffe plekken

    In de ruimte zweven klinkt dan wel weer aanlokkelijk maar dan wel het liefst in een zwembad waar je in kan staan inderdaad. Water waar je niet doorheen kan kijken vind ik nuchter al eng Dus, heeft hier iemand een zwembad in z'n achtertuin??
  3. Deze bijna vier uur durende mix doet het altijd wel goed http://soundcloud.com/psy-is-in-my-mind ... ent-sounds Hoef je ook niet telkens een nieuw liedje te bedenken om op te zetten, dat vind ik meestal te veel moeite namelijk
  4. Geweldig!! Lijkt me leuk als ze in Nederland ook zo'n taste-trip party organiseren!! Alleen vraag ik me wel af of je achteraf eten nog wel lekker vindt, dus als het is uitgewerkt. Stel dat je daarna alles vies vindt omdat je je herinnert dat het 'toen' zo veel lekkerder was!
  5. Het lijkt me ontzettend leuk om te doen als je tripreports leest, maar na de filmpjes op youtube gezien te hebben doe ik het denk ik toch maar niet Mensen die uit het raam springen en echt niet meer weten waar ze zijn.. Misschien over een paar jaar
  6. pannekoek

    Toffe plekken

    Overdag is stuk leuker dan s nachts maar het moet wel een rustige plek zijn. Ergens waar veel kleur en natuur is. Ik wil trouwens echt nog een keer zwemmen tijdens mijn trip!
  7. pannekoek

    Truffels bakken??

    Ik heb het in stukjes gesneden en door de sla gedaan met dressing, tomaat en komkommer. Je proefde er bijna niks van terwijl ik het normaal niet weg vind te vreten!