Hrodwulf11

Members
 • Aantal bijdragen

  12
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. Uiteraard heb je niet echt dingen nodig om lekker te trippen, maar het maakt het wel allemaal makkelijker en de trip lekkerder. . Mijn Lijst: Peuken, heel veel. Wiet, om onder andere de trip een kickstart te geven. Drinken, het liefst water. Muziek is voor mij erg belangrijk tijdens een trip en moet dus eigenlijk at all times beschikbaar zijn. Waterpijp is heel chill om te hebben, maar kan niet altijd (als je naar buiten gaat bijv.) Het liefst heb ik er ook tripstoppers bij, maar is geen must. Ik wil dus aan jullie vragen wat jullie allemaal inkopen/klaar hebben liggen naast de turffels/drugs zelf wanneer jullie lekker gaan trippen.
 2. Hrodwulf11

  Favoriete tripobjecten

  Sowieso alle levende dingen, zoals planten en dieren zijn heel erg fascinerend. Verder voel ik mij altijd getrokken tot dingen die in het dagelijks leven niet opvallen of opgemerkt worden.
 3. Hrodwulf11

  Zwaardere muziek.

  Ben zelf niet echt fan van doom/black metal, maar wel van bijvoorbeeld Mastodon. Heb deze muziek nog nooit uitgeprobeerd tijdens het trippen. Ik ben geneigd heel trippy of vrolijke muziek te luisteren, heeft iemand het al uitgeprobeerd tijdens het trippen? Wat waren de resultaten?
 4. Ik maak wel playlists met soorten muziek zodat als ik ergens zin in heb ik het ook makkelijk kan vinden, maar hou me hier eigenlijk niet veel aan. Ik hou ook ontzettend van zappen, maar heb mezelf aangeleerd om een nieuw nummer in het volgende tabblad te openen en zo een lijstje van opvolgende nummers te maken waar iedereen een voor een wat aan toe voegt. Hoewel er natuurlijk momenten zijn dat Shpongle een paar uur op blijft staan, daar kom je niet omheen.
 5. Hrodwulf11

  Liquid drum&bass

  Ik hou erg van Drum n Bass vooral de hardere en duistere soorten, maar ben tijdens het trippen wel geneigd naar wat vrolijkere muziek. Liquid DnB is daar echt perfect voor, lekker luchtig en vaak heel euforisch. Liquicity is een youtube kanaal waar je de beste liquid DnB kan vinden.
 6. Hrodwulf11

  Wel of geen zang?

  Ik vind zang in muziek normaal heel chill om te horen. Tijdens het trippen wordt dit wel anders. Instrumentaal is meestal chiller dan zang, vooral als het om grunten en andere schreeuwachtige dingen gaat. Wanneer ik wel ontzettend van zang kan genieten is als we het hebben om The Velvet Underground, The Doors, Jefferson Airplane, etc. Deze zang helpt mij ontzettend in mijn trip. Probeer maar eens white rabbit van Jefforson Airplane of Roadhouse blues van The Doors.
 7. Gedaan: Wiet, hasj, alcohol, MDMA kristallen (wel in combinatie met alcohol wat het effect verzwakt hoorde ik), speed (ook in combiataie met alcohol) en een aantal keren truffles. Op mijn to do list staan: LSD, XTC en misschien paddo's (maar men zegt dat het heel erg op truffels lijkt).
 8. Ik zorg altijd dat ik er een klaar heb liggen om te roken rond de tijd dat de trip zou moeten inkicken, zodat ie sneller op gang komt. Verder ben ik het met Azymuth eens dat een joint draaien, ook al is het erg moeilijk, een geweldig gevoel van voldoening geeft.
 9. Ik heb nu drie keer truffels gebruikt en vond het elke keer heerlijk. Ik heb nog nooit paddo´s gebruikt, maar hier wel veel goede verhalen over gehoord. Mijn vraag is dus wat de verschillen, voor- en nadelen zijn bij het gebruik van paddo's vs truffels.
 10. Hrodwulf11

  Toffe plekken

  Ja zwemmen heeft ook altijd mijn aandacht getrokken, maar ik weet niet of het verstandig is. Ik zelf zou geen water in gaan waar ik niet meer zou kunnen staan.
 11. Hrodwulf11

  Muziek tijdens de trip

  Shpongle is altijd geniaal tijdens het trippen. En laat de eerste twee nummers nou precies de twee nummers zijn die respectievelijk de eerste en tweede keer dat ik truffels nam met mijn vrienden, de avond hebben bepaald. Verder gewoon waar de trip je naartoe neemt en natuurlijk wat iedereen leuk vind (ik kan uiterst vrolijk blijven terwijl oh sweet nuthin' van the Velvet Underground opstaat, waar men meestal vrij snel beu van word). Voor de volgende trip heb ik al wat native american muziek klaarstaan en een lp met peruaanse panfluit muziek (blijft chill ondanks south park).
 12. Hrodwulf11

  Toffe plekken

  Ik ben altijd met mijn vrienden in huis begonnen en wanneer wij het aankonden, ons stukje bij beetje verder naar buiten begeven. Overdag (tijdens de wat langere dagen van het jaar) naar buiten was echt heerlijk. We zijn ook echter een keer 's avonds naar buiten gegaan. Dat was wel leuk, maar stukken minder dan overdag.