Truffelbob

Members
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. Truffelbob

    Mobiele weergaven troebel

    bij het laden van de pagina doet de achtergrond al eens bizar (op een iphone met safari), maar da maakt niet zo veel uit. via de computer is dit forum wel goed te bereiken. tnx for reply.
  2. Truffelbob

    Mobiele weergaven troebel

    dit zijn enkele screenshots, merk op dat de knoppen voor een reacties te plaatsen en naar de webshop te gaan steeds duidelijk zijn. Tnx
  3. Truffelbob

    Mobiele weergaven troebel

    Nee enkel op dit forum heb ik en nog enkele andere ios gebruiker het gemetkt. De knoppen langs de zijkanten van het scherm om reacties te plaatsen en om naar de webshop te gaan blijven steeds duidelijk. Ik heb er een screenshot van genomen maar weet niet hoe ik deze moet uploaden naar dit forum :s?!
  4. Welke drugs kan je eigelijk het "veiligste" mee nemen op reis? Ik bedoel dus welke drugs niet kunnen worden opgespoord worden door honden, scanners,.... Ik zelf heb ze nog nooit mee op reis durven nemen.
  5. Truffelbob

    tripfilms

    Tijdens het trippen natuurdocu's zien vind ik ook de max! Meestal rustgevende muziek op de achtergrond en mooie beelden, een egt aan rader is "march of the penguins"
  6. Truffelbob

    Hoe vaak trip jij?

    Nu de examens gedaan zijn kan ik er terug aan beginnen!
  7. Truffelbob

    Hoe eten jullie truffels?

    Heeft iemand hier ooit al eens de truffels gemalen en op zijn eten gestooid? Heb hier zelf niet zoveel ervaring mee. Ik eet ze meestal gewoon zo met wat cola voor de slechte smaak weg te krijgen.
  8. Truffelbob

    Verzending naar Belgie

    In België is er een enorme slechte wetgeving omtrent "drugs" schandalig!!!
  9. Truffelbob

    Mobiele weergaven troebel

    Wanneer ik dit forum bezoek via men iphone is de tekst steeds troebel en meestal niet leesbaar wanneer ik inzoom op de pagina's. Enkele vrienden van mij hadden dit probleem ook, nog iemand last van?
  10. Dubstep, de wereld lijkt stil te staan!!
  11. Truffelbob

    Mijn setting

    Ik bestel meestal eerst pita of piza en kijk daarna een film vanuit men bed, nadien trip ik (ps geen horror, sterk af te raden!)Â
  12. Truffelbob

    Thuiskweek

    Thuis kweken is wel chill maar bestellen is wel sneller en ook goed;)