oerhans

Members
 • Aantal bijdragen

  12
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. oerhans

  tripfilms

  Haha kwam net dit tegen en wou het even delen, wist niet precies waar ik het neer moet zetten dus doe ik het maar in dit topic ook al is het niet de goede plek. Het beschrijft voor mij echt exact het gevoel dat je af en toe hebt, dat je alles begrijpt: http://i.imgur.com/AGfx6.gif
 2. Ook leuk is dit: http://zoomquilt2.madmindworx.com/zoomquilt2.swf Het houd nooit op, dat is het leuke. Gewoon op een heel rustig tempo zetten, dan lijkt het oneindig diep en ver te gaan.
 3. oerhans

  Toffe plekken

  Als je de natuur ingaat ga je dan ook het liefst alleen? Ik heb het alleen nog maar binnen gedaan en met meerdere personen, maar het lijkt alsof als je het bos in zou gaan je het het beste alleen kan doen als ik zo een beetje de ervaring lees krijg ik ook wel het gevoel dat rust etc. belangrijk is. Maar is dit ook zo?
 4. oerhans

  Truffelthee met smaakjesthee

  Ik hoorde iemand die het daarom door de soep heen deed. Omdat dat een veel sterkere smaak heeft dan thee. Of het een aanrader is weet ik niet, hem was het in ieder geval wel goed bevallen.
 5. oerhans

  Salvia divinorum

  Lijkt me erg tof, omdat het zo intens is, ook het feit dat het zo kort is is ook wel een plus. Zeker iets om nog eens te doen, maar ik wacht er nog even een tijdje mee, tot ik wat anderen gevonden hebben die het ook gaan proberen of al gedaan hebben, het lijkt me toch wel iets om niet zomaar even te doen.
 6. oerhans

  Mijn top 10 (rock)

  Smoke on the water is echt een van mijn favorieten, hoewel ik deze ook te vaak luister: [/youtube
 7. En juist omdat het misschien helpt tegen depressies, zullen de farmacie bedrijven het niet leuk vinden als het legaal wordt. Hier in Nederland valt het misschien mee, maar ik zou er niet van opkijken als er in bijv. Amerika, waar het echt goed geld verdienen is, af en toe wat mensen omgekocht worden.
 8. oerhans

  Dosering magic truffels

  Bedoel je met 4 tal uurtjes de tijd tot de meeste effecten weg zijn of of na de coming down en totdat je je weer redelijk normaal voelt?
 9. oerhans

  Truffels bewaren

  Als ze er nog goed uit zien dan zou ik het gewoon proberen als ik jou was. Hoewel het aangeraden is om ze in de koelkast te bewaren, lijkt me dat twee maanden buiten de koelkast nog wel te doen is, zolang ze vacuüm verpakt zijn tenminste.
 10. 5 * 190mg? Way to go... Pas er een beetje mee op, je kan er serieuze problemen aan overhouden. Zoals iemand anders al zei moet je echt lange pauzes aanhouden en het tot een paar keer per jaar beperken. Verder is het natuurlijk wel een geweldige ervaring. Een wat onbekendere is 4fmp. Het lijkt een klein beetje op X, je krijgt energie en een goed gevoel, alleen je blijft erg helder en het is bij de meesten niet aan hun gezicht af te zien. Het is ideaal voor op feestjes etc. alleen is er nog weinig over bekend en dus ook vrij weinig over de schadelijkheid, dus vooral hierbij is matigen erg belangrijk.
 11. oerhans

  Hoe eten jullie truffels?

  Ik vind het echt afschuwelijk smaken, daarom gewoon telkens snel doorgeslikt zonder te kauwen, ik heb niet gemerkt dat het effect minder was, al kan ik het natuurlijk nergens mee vergelijken, omdat ik er nooit op kauw.
 12. oerhans

  Thuiskweek

  Thuis kweken lijkt mij wel vet om te doen, om het zelf te maken. Alleen ik vraag me af of het nog wat opbreng, qua paddenstoelen. Als ik een beetje op internet zoek staat er bijvoorbeeld bij eentje van €30: Opbrengst (vanaf) 300 gram Opbrengst (tot) 500 gram Maar hoeveel gram zou dit ongeveer zijn als je het laat drogen?