darkseraphim

Members
 • Aantal bijdragen

  6
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. Dit is ook wel een geniale actie, dat zouden ze meer moeten gebruiken, bv in coffeeshops, koop de beste wiet en krijg meer gratis na een goede review of verslag. hoewel je hier waarschijnlijk veel beter mee kan spacen
 2. Zelf zie ik het probleem niet, paddo's zijn natuurlijke producten en wat mij betreft net als wiet in dat t geen extreme behandelingen krijgt, neem daarintegen 12 aspirientjes en dan heb je meteen je allerlaatste hoofdpijn ook en dat kun je overal kopen. Zulk soort dingen moeten sowieso herzien worden, het klopt gewoon van geen kant qua beleid, ik ben in ieder geval voor wiet, hash truffels en paddo's (paddo's nog niet geprobeerd, maar als t te vergelijken is met truffels qua effect dan zal ik t wel gaan proberen).
 3. darkseraphim

  Vaporizers

  Zelf heb ik een ander model uit Alkmaar, de headshop om t hoekje bij Karperton (of de hoeren, indien dat beter herkenbaar is:P) ik heb er geen foto's van nog, kan ik er wel een keertje bij opzetten. Het is een standaardje met stekker zelfs en een mooie glazen koepel erbovenop, af en toe wat lastig qua design maar het is inderdaad een erg leuk apparaatje en je kan er heerlijk stoned bij worden
 4. darkseraphim

  Mijn top 10 (rock)

  Dan weet ik ook nog wel een goeie, het is t enige nummer wat ik van ze ken, maar t is wel een lekker nummer.
 5. Hoe goed wil je t hebben? Dit is echt een heel goede actie, en ik ga er ook zeker mn best voor doen. Wat ik wel vindt is dat jullie heel goeie acties en aanbiedingen hebben, je hebt een geweldige tijd en t is nog betaalbaar ook. Persoonlijk hoop ik lang zaken te doen met jullie en af en toe eens wat nieuws proberen.
 6. darkseraphim

  Aanbieding: Friends Pack

  Ik heb even een vraagje, op de site zelf heb ik deze aanbieding blijkbaar gemist, plus t mailtje wat je als t goed is gehad hebt over mijn bestelling vandaag. Aangezien deze aanbieding nog aan de gang is, zou ik de bestelling dan nog kunnen veranderen in t friends pack? Deze heb ik namelijk met oud en nieuw geprobeerd met de bestelling van Stanley v.d.Poel en om eerlijk te wezen, ik ben nog nooit ergens zo goed van weggeweest als de Atlantis, ik zou t alleen kunnen beschrijven met....Awesome ^^. Het was echt geweldig, van scherper zien tot lachkicks, echt geweldig.