PotZilla

Members
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. Geweldige actie, had vorige week mijn posts geplaatst en het contactformulier even ingevuld. Ik had ze niet direct nodig, en er zijn een paar daagjes overheen gegaan. Toen ik nog niks binnen had even in de mail kijken waar ik de vraag kreeg of ze wel ontvangen waren, na reageren vrijwel direct een reactie terug ontvangen dat er iets mis was gegaan en dat er een extra portie bij is gedaan. Keep up the good work guys!
  2. PotZilla

    ik luister graag hiphop

    Normaal gesproken luister ik veel HipHop, tijdens het trippen eerder de instrumentals, alleen van bepaalde nummers laat ik de tekst erbij (dit is eigenlijk alleen als het om 'dieper' nummer gaat).
  3. Inderdaad, zoek gewoon een lekker mix op zet 'm aan en je bent 30-60m verder, als de mix is afgelopen zet je weer een ander mixje aan (of heb je al klaar staan). Niet te veel zoeken, toch variatie.
  4. PotZilla

    Drugs Documentaires

    The Union In Pot We Trust Vooral The Union is een erg leuke docu, hoop dat je hier iets aan hebt .
  5. PotZilla

    tripfilms

    The Orphan 1408 FightClub American Psycho Planet Earth (Documentaire; veel mooie scenes, erg trippy )
  6. Sigaretten, wiet, vloei, tip, mijn iphone en wat notebooks. Just drawin', writin' n smokin'
  7. Mijn nummer 1 drug blijft toch wel wiet denk ik zo, simpelweg omdat ik na een drukke dag/week rustig op de bank kan gaan zitten, een joint rook en in een soort van zombiemode tv kijk. Ik ben nogal een denker en vaak heb ik dan wel 2-3 verschillende dingen in mijn gedachte op hetzelfde moment, dan is het wel af en toe fijn om dat gewoon tot 1 ding te kunnen beperken, zonder dat ik 'echt' schade toebreng aan mezelf of omgeving.
  8. PotZilla

    Toffe plekken

    Achter waar ik woonde was een groot stuk wat ook wel de schapenwei werd genoemd, geweldig om te zitten tijdens een trip. Zonnetje op je bol, hashjointje erbij, wat te drinken in je rugtas en op pad. Buiten is toch wel de plek om te zijn, af en toe komen er wat mensen voorbij en er gebeuren constant dingen die je normaalgesproken niet opvallen.
  9. Haha, ik zorg zelf altijd dat ik al wat jointjes heb gedraaid. Scheelt tijdens de trip het klungelen met de vloei/tip etc. Door het spacen moet je 'm wel wat vaker aansteken sinds je hoogstwaarschijnlijk (Zoals ik) 100x uit laat gaan omdat je in gesprek raakt of simpelweg ergens anders of focused zonders tijdsbesef.
  10. PotZilla

    Wel of geen zang?

    Ligt er maar net aan lijkt me eigenlijk, als je muziek zonder zang op hebt staan zul je dieper op de klanken gaan spacen, met zang zou dit misschien op de stem zelf of de inhoud van de tekst zijn. Zelf nog nooit echt over nagedacht eigenlijk, luister beide met veel plezier.
  11. Dubstep is inderdaad geweldig om naar te luisteren tijdens de trip, luister zelf vaak dubstep of reggae, rustgevend lekker trippen op de muziek .