D408

Members
 • Aantal bijdragen

  14
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. D408

  Dosering magic truffels

  Owh dus mijn tijd komt nog wel, hahaha. Maar goed, blow ook niet elke dag hoor, probeer financieel een beetje op te letten maar als ik heb genieten! Oh dat klinkt goed dan, ik heb er nu al zin in. Ben echt benieuwd!
 2. D408

  Dosering magic truffels

  Hahaha, dat is het probleem, ik had eerst genoeg aan een paar trekjes, toen een halve, nu is een hele nog niet genoeg. Maar goed, dat word dus inderdaad nog meer wiet roken, no problems with that! En als ik dan zegmaar 10 gram eet, en ik voel dus na twee uur nog niets, hebben die andere 5 dan gewoon zin? Dan begin ik gewoon met 10. Weet ik iig zeker dat ik niet gek ga doen.
 3. D408

  Dosering magic truffels

  Ik rook regelmatig een jointje, maar die werkt nu bij mij te snel uit Heb ook andere drugs wellees geprobeerd, speed, coke, xtc maar dat was meer om uit te proberen dan regelmatig gebruik. Rook ook soms een puur pijpje.
 4. D408

  Drugs Documentaires

  Heb het geloof ik ook wel eens eerder op de avond gekeken, maar ik weet niet zeker of dat altijd zo is of af toe zo is. Nu hebben wij ze allemaal al gezien, dus kijken het nu niet want dan kijken we steeds herhalingen, maar toen we het nog keken was het soms welleens rond 21.00 en nog een keer herhaling om 1 uur. Maar inderdaad heel gaaf .
 5. Daar ben ik dus ook zo bang voor, als ik ze probeer dat ik dan niets voel. Maar goed, ik heb zoveel leuke berichten gelezen dat ik het toch gewoon ga proberen. Zal vast wel goed komen. Ow ja, ik had ook nog een vraag, ik heb wat rondgezocht en zag dat je ook tripversterkers had? Ervaringen? Altijd leuk om te lezen.
 6. - Coke - Speed - XTC - Wiet - Hasj - Poppers (tot zover je het drugs kan noemen, merkte er niets van...) En Salvia en truffels wil ik nog op korte termijn proberen.
 7. D408

  Truffelcake !

  Je hebt spacebrownies, spacecake en weet ik veel wat nog meer. Met truffels heb ik geen ervaring, maar ga het heel snel proberen wss deze week nog. Maar nu zit ik ineens te bedenken, kan je van truffels ook truffelcake maken? Smaakt lekker lijkt me, dus het lijkt me niet eens zo'n slecht idee. Heeft iemand dit welleens geprobeerd te maken? Zo ja, hoe? =)
 8. D408

  Drugs Documentaires

  Ik weet niet of dit ook iets is wat je zoekt, maar hier in dit huis kijken we welleens een documentaire over mensen die drugs smokkelen, worden gepakt. Het word ook mooi verfilmd zegmaar. Het is best intressant, weet niet of het echt is wat je zoekt maar vind het zelf de moeite wel waard om te kijken. Weet niet op welk net je het kijkt, zijn zenders waar ik normaal gesproken niet naar kijk, hahaha. Maar google eens: Locked up Abroad!
 9. D408

  Toffe plekken

  Mij lijkt het op het strand heel mooi. Op een zomeravondje langs het strand.. Niet te druk. Maar wel het liefst met ondergaande zon. Wauw, lijkt me heerlijk en dat ga ik ook echt wel een keertje uitproberen !
 10. XTC is zeker mijn favoriet! De eerste keer dat ik dat heb geslikt... Pfff, de lichten waren mooi, de mensen waren mooi, de mensen waren ook lief trouwens, ik voelde me mooi. Alles was perfect. Alleen ik ging een avond stappen in Amsterdam en tsja, als je alle mensen mooi en lief vind..... Dan ga je ze knuffelen ! Maar gebruik XTC zeker niet te vaak, ben er toch wel wat voorzichtig mee, maar eens in de zoveel tijd best wel leuk om te doen.
 11. D408

  Hoe maak je magic truffel thee

  Ik hoorde ook dat je er inderdaad thee van kan maken. Maar verminderd dit dan niet het effect? Daar ben ik zo bang voor, hoop op een goede trip namelijk, hahaha. Het lijkt me wel veel lekkerder dan het eten zelf, maar goed het schijnt minder slecht te smaken dan de paddo's die ze toen nog verkochten.
 12. Ik loop de hele avond al te zoeken naar online smartshops, want we willen het met drie personen gaan doen, maar dan word het wel een duur grapje en ik wil ook voor hun betalen. Nu bood 1 persoon aan om een bakje met de ander te delen maar goed dat vind ik ook lullig, ik een heel bakje en hun een halve. Dus dit vind ik echt een topactie!!! En forummen is toch al 1 van me hobby's Daarbij wil ik hier sowieso terugkomen want ik kon ze nergens goedkoper vinden dan 15 euro en soms zelf nog duurder, en hier een HELE mooie prijs!
 13. D408

  Dosering magic truffels

  Een vriend en vriendin en ikzelf gaan binnenkort truffels proberen. Nu ben ik zo eigenwijs dat ik lekker een heel bakje wil gaan eten. Verstandig? Ben een zwaar persoon dus dacht dan heb ik ook meer nodig... Had laatst een spacebrownie en daar voelde ik totáál niets van. Dus dit keer met de truffels wil ik het goed doen.
 14. D408

  tripfilms

  Moet zeggen dat ik - al dan niet bij gebruik van truffels, die ik nog moet uitproberen - laatst tijdens een stukje spacecake de film 8MM heb gezien. Vond het niet moeilijk te begrijpen, maar een topfilm. Ik hou tijdens gebruik van ontspanning, films, muziek. En alle soorten.