An2005

Members
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. An2005

    Persoonlijkheids verandering

    Ben wel benieuwd of dat voor mij ook zo in zijn werk gaat, heb er genoeg over gelezen en zou het toch een positieve verandering vinden (mag ik hopen tenminste ) Gebeurt het ook vaak , of moet je er ook echt gevoelig voor zijn?
  2. Tot nu toe alleen wiet. Binnenkort eens wat meer proberen maar hou het wel bij de 'normale' dingen, truffels, spacecake enz enz
  3. Ik ben getipt door mijn dochter, en die vertelde over deze actie, en dat je hier goedkope truffels kan bestellen, dus ben gelijk gaan kijken. Toppie hoor, vind het er erg goed uitzien etc. Keep up that good work!
  4. dat klinkt gooooooehoeeed! Zag zoiets ook op de site, 10 pakjes van verschillende truffels voor iets van 35,- dacht ik? Helemaal te gek, binnenkort eens bestellen, is de actie er nog over twee weekjes ongeveer?
  5. An2005

    LSD

    Wat is de plek waar je aan LSD kan komen want daar heb ik geen idee van... Is het legaal? ik dacht van niet maar ik wil het wel een keer proberen.. hou van experimenteren. Tips zijn natuurlijk welkom!
  6. An2005

    Thuiskweek

    Oooooo dat zou ik ook wel willen maar ik en kweken.... weet niet of dat goed gaat komen heb het nog nooit gedaan hoor, is er bij truffels/paddo's ook een limiet zeg maar? bij wietplanten mag je bepaald hoeveelheid plantjes kweken...
  7. paddo's heb ik niet geprobeerd, ook truffels niet xD maar goed........ ik heb wel goed in gelezen over hoe en wat, ik wilde eerst paddo's, nergens te krijgen natuurlijk want tis illegaal. Dus toen kwam ik op de truffels, las dat je van paddo's meer dingen gaat zien die er niet zijn en met truffels minder.
  8. An2005

    Wel of geen zang?

    Ligt denk ik ook aan de situatie waar je in zit. Bij mij kan het zo ineens omslaan, dat ik eerst muziek wil horen, maar daarna niet meer, gewoon uitzetten dan. Ik pas alles aan zo als ik het wil op dat moment.
  9. An2005

    Truffelcake !

    Op google staan veel recepten over spacecake, dus misschien kun je daar eens kijken hoe je een spacecake maakt, misschien de truffels in een blender en dat door de boter heen? Ik roep maar wat hoor, dus geen idee of het werkt, heb nog nooit truffelcake gemaakt whahaha