stampertje

Members
 • Aantal bijdragen

  15
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. Is voor mij ook helemaal geen probleem, vind 12.95 nog steeds goedkoop het viel alleen op, hahaha. Zal ze dan nog steeds hier halen want het klopt, jullie zijn de goedkoopste. Zag ze laatst al ergens voor 17,50 in een webwinkel. Dus hier kom ik terug.
 2. Goedeavond allemaal, zie net op de site dat de truffels een prijsverhoging hebben gehad, va 10,95 naar 12,95. Dus denk ff navragen op het forum. =)
 3. Gaaf! Ach alleen maar goed voor jullie dat er zoveel bestellingen zijn, geen probleem hoor, alleen maar goed. Krijg ik nog wel een bevestigingsmailtje of die niet? Heel gaaf ben echt benieuwd donderdag, zal ze dan denk ik vrijdag uitproberen.
 4. Ik heb vanmiddag een mailtje gestuurd via het contactformulier, wanneer komen de truffels eigenlijk aan, geen idee hoe lang dat duurt? Je hoeft er niet voor thuis te blijven dacht ik toch? Vette actie!
 5. stampertje

  Hoe maak je magic truffel thee

  Ow en dan nog een vraag voor jullie, als we thee maken van de truffels, hoeveel water is moet je toevoegen bij 1 bakje? En kan je er ipv honing ook een smaakjestheezakkie ingooien?
 6. En dat houd dan in dat je dus ook een soort van vreetkick krijgt? Ohhh als dat zo is moet ik oppassen........
 7. Wat een leuk verhaal. Hoop dat ik hetzelfde ga mee maken. Atlantis is de sterkste? Ben heel nieuwsgierig. De rest van me familie ook trouwens. We zijn aangestoken!
 8. stampertje

  Hoe maak je magic truffel thee

  Maar je kan er geen suiker bij toevoegen dacht ik he? Want dan gaat ook de werkende stof verdwijnen zegmaar. Anyway, ga het eens maken! Ben benieuwd hoe het smaakt, vast beter dan het te eten.
 9. stampertje

  Muziek produceren

  Maak geen muziek maar leek me wel altijd mooi om gitaar/piano te spelen. Maar denk als ik het doe, dat het dan niet mooi gaat klinken...
 10. Zag laatst een filmpje, weet niet of dat op deze site was, een vent en een chick die gingen salvia proberen, helemaal van de wereld, die vent flikkerde uit het raam (was op een lage etage), 10 minuten van de wereld en komt dan gewoon weer normaal binnen wandelen, terwijl hij met salvia niet eens normaal kon lopen. Lijkt me heftige ervaring, maar dat houd me niet tegen om het eens te proberen.
 11. stampertje

  "Grow" hoekje?

  Mooi hoekje van maken, inclusief een lekkere bank om te zitten, tafel voor je asbakje, etc... waterkoker erbij, als je thee wilt, en om je heen kweken.
 12. stampertje

  Mobiele weergaven troebel

  Is het ook een mobiele versie dit forum? dus zeg maar: M.magictrufflesforum.com ? Want dan kom ik hier wat vaker het forum bezoeken ipv op laptop elke keer!
 13. Ja, op een lege maag, of zo goed als leeg.. Neem aan dat je als je tript wel kan eten tijdens? Heb je eigenlijk met truffels ook vreetkicks? en kan je vrijwel alles eten?
 14. Lekker, warme chocomel, of koffie. Verder lekkere koekjes, wat lekkers te drinken (suikervrij), dextro, thee, ships!!!
 15. Ik heb ook niet genoeg meer aan één joint, heb er wel 3 nodig om lekker stoned te worden. Doe het niet eens elke dag. Wel jammer natuurlijk! Beterschap dan! en inderdaad het lijkt mij ook lekker om truffels te eten als het weer wat beter is, lekker naar een mooie plek toe gaan zonder dat het koud word.