DV1984

Members
 • Aantal bijdragen

  24
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. Boards of Canada / Venetian Snares ook erg relaxt!!
 2. DV1984

  tripfilms

  1up : One United Power Voor de kunstliefhebbers, ik poste hem al in het moviemeter forum Mooie mushrooms visiuals tussendoor zie het stuk bij 2 minuten
 3. DV1984

  tripfilms

  Zeker het proberen waard zo heb ik laatst ook nog the loneliest planet gezien over backpackers op rondtrip door Georgie , prachtige beelden, blueberry is me ook nog aangeraden maar heb heb nog niet in verdiept... Niet echt een tripfilm maar een film waar ik me prima heb vermaakt is Paradies Liebe (trailer) onder het trippen misschien ook leuk http://www.moviemeter.nl/film/68196
 4. DV1984

  tripfilms

  Eergisteren The Abc´s of death gezien, zelf was ik het horrorgenre weer een beetje moe maar deze was goed ook voor liefhebbers van arthouse, 26 korte horrorfilms van 26 filmmakers uit de hele wereld!
 5. DV1984

  scene uit taking woodstock

  Sowiezo een leuke film taking woodstock!
 6. DV1984

  Reggae / Dub topic

  (Hedendaagse) Reggae en Dub , wat vinden jullie ervan? Paulette Wright (& Panda Dub) - Protect The Earth - 7inch / Dubatriation Kanka - Make it this time Jah Shaka - Live in Japan
 7. DV1984

  Acid !

  Mr Gasmask - Pipes of Pain Ecstasy Club - Jesus Loves The Acid (1988) http://www.youtube.com/watch?v=XUXQAxsXYBI En Ben 9mm maakt ook vette acid!
 8. DV1984

  Drugs Documentaires

  Die heb ik onlangs ook gezien, staan veel boeiende documentaires op vice.com! Nog een documentaire over drugs : Dope sick love
 9. DV1984

  Muziek produceren

  Ik heb zelf het programma Rebith rb 338 ontdekt (Roland Tb 303 kloon bij gebrek aan geld aan een echte), leuk programma om live acid mee te maken, heb er al aardig wat uren aabgezeten programma is gratis te downloaden op de site van rebirth nu, programma werd in de jaren 90 veel gebruikt en koste toen rond de f700 en voor de rest draai ik met vinyl.
 10. DV1984

  Truffels & TV kijken

  Onlangs Through the wormhole gezien onder het zappen onder een trip, snapte er op dat moment niet veel van maar wat een trippy animaties!
 11. DV1984

  tripfilms

  Das Weiße Rauschen (2001) Over een paddo trip in koln die uitloopt op een psychose in Koln opgenomen!
 12. DV1984

  Acid !

  Valt toch wel mee? Acid word nog steeds volop geproduceerd en je hoort acid nog steeds vaak op raves. veel wat echter op het moment uitkomt is acidtekno maar hoor acid ook weer vaak terug in nieuwe techno! Op sites als toonzshop,com en astrofonik zijn nog steeds veel nieuwe acidplaatjes te bestellen op alerlei labels! Ook weer een paar represses van curley releases gevonden hier!
 13. DV1984

  tripfilms

  Welke truffels heb je gehad?
 14. DV1984

  tripfilms

  Truffels? Het is ook altijd leuk om de dag erna dezelfde film nog eens te herbekijken komen vaak weer vergeten fragmenten uit je trip weer terug Heb ik zelf teminste altijd.
 15. Ben je bekend met paddos / tuffels? Ligt denk ik ook aan de film Ik zal niet snel een film opzetten waarbij ik teveel moet denken als De Davinci code. Wel vind het het altijd leuk om maffe/trippy / drugs related films te kijken onder het trippen. Ik denk dat je niet met teveel dingen moet bezig zijn buiten de film. Meestal trip ik ook niet alleen onder het film kijken, kun je mekaar aanvullen als er iets niet te begrijpen is. Alleen trippen is ook anders met film kijken kon het vroeger ook nooit, nu intussen na aardig wat ervaring te hebben met paddos/ truffels lukt het me wel. Zelf rook ik ook graag een jointje bij mijn trip (duurt de trip ook stukken langer) misschien dat dat de zin om films kijken ook wat versterkt en met een biertje (waarmee ik meestal 8 uur doe onder een trip) houd ook je eigen gedachtes wel een beetje onder controle. Zodra je gedachtes van de film even wegvlagen even snel een slokje nemen en je zit er weer helemaal in. Maar zorg ook dat je neit teveel drinkt bij paddos / truffels (niet meer dan 2/3 biertjes ofzo) anders roept het vaak depressieve ideeen in je op.