VloeibareGedachtes

Members
 • Aantal bijdragen

  69
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over VloeibareGedachtes

 • Rang
  Advanced Member
 • Verjaardag 29-04-1993
 1. Het is precies een jaar en een dag geleden dat ik mij heb geregeistreerd op het forum! Vandaaag praat ik met mensen van mijn studie over truffels, ik wist nog niet eens dat zij gebruikten maar het is heel tof om ervaringen uit te wisselen. Bijzonder om te ontdekken hoeveel mensen stiekem al eens kennis hebben gemaakt met drugs / psychedelische middelen!!
 2. VloeibareGedachtes

  StereoDose

  Tof dat jullie het ook zo vet vinden! Ben benieuwd baar je ervaringen iDenna! Ja die site ken ik ook! Ook best cool en daar kun je ook dingen invullen als 'spacey' of 'trippy'. Maar die resultaten zijn niet zo tof als wat ik hier vind op StereoDose.
 3. Tof eerste tripreport man! Vet dat je van zo'n lage dosis nog zo'n fijne trip hebt gehad. Soms verrast de dosis van paddo's/truffels nog wel eens. Pas had ik 15 gram tampanensis genomen en tripte ik harder dan dat ik ooit op 15 gram atlantis heb getript.
 4. VloeibareGedachtes

  StereoDose

  Halloooo! Ik heb vanmiddag iets nieuws ontdekt. Een vriendin van mij speelde de website StereoDose door. Op deze website geef je aan welke drug je op dat moment gebruikt en in welke mood je bent. De website genereert vervolgens een playlist met random muziek die bij de drug en mood past. Ik heb het zelf nog niet uitgeprobeerd omdat ik het vanmiddag pas heb ontdekt. Ik kon het echter niet laten om deze site met jullie te delen. Als je er een keer gebruik van maakt, deel je ervaringen in deze thread!
 5. Dat is inderdaad een heel tof themaatje, Nocturnalshroom!!! Toch maar 'ns downloaden Ik heb tijdens mijn vorige trip veel geluisterd naar Tame Impala, een Australisch psychedelisch rock bandje. Het was echt geweldig, ik ging helemaal op in de muziek en veranderde in een hippie. Dit nummer is een favoriet van mij persoonlijk. Geniale overgang bij 2:55. Het gedeelte dat daarna komt is zo euforisch, ik zweefde met de muziek mee naar hippie wonderland. Heerlijk. Daarnaast is ook dit nummer erg tof. Evenals de stopmotion clip die erbij gemaakt is. Hoop dat jullie het wat vinden!
 6. Leuk eerste reportje hoor Zephyrus. De volgende keer hoor ik graag nóg meer details! En blijf inderdaad vooral hier bij Magic Truffles bestellen, geweldige service en gegarandeerd goede kwaliteit. Gewoonlijk ben ik geen taalpurist, maar ik kon het niet laten om je gigantische spellingsmissers even duidelijk aan te geven. Je mag ze zelf verbeteren, Joerie.
 7. Ik zie dat dit je eerste post is, dus bij deze: welkom op het forum! Leuk reportje! Buiten trippen is inderdaad heerlijk maar de laatste tijd vind ik het daar veel te koud voor. Zoiets is misschien ook handig om als houvast aan de realiteit te gebruiken. Als je tijdens een trip helemaal los komt van de werkelijkheid en het gevoel krijgt dat er geen andere wereld bestaat dan de tripwereld, kun je naar je driehoekje kijken om eraan herinnert te worden dat de nuchtere wereld er ook nog is. Ik weet niet zeker of dit helpt maar het zou kunnen werken... Ik vind het persoonlijk niet zo erg om
 8. Hmmm als ik nu op het knopje 'afbeelding' gebeurt er helemaal niks. Dat is inderdaad waterverf! Super cheap voor een euro bij de Action te halen Heb het kunstwerkje op Goede Vrijdag nog eens goed in mij opgenomen en ontdekte er tientallen gezichten in... Nu zie ik die gezichtjes helaas niet meer xD In het kader van het paasweekend bij deze nog even een psychedelisch paasei!
 9. Viel haar reuze mee! De trip was meteen de dag erop, en een XTC kater komt meestal pas twee/drie dagen na gebruik (suicide tuesday). Ik heb om eerlijk te zijn nog nooit echt een XTC kater gehad, maar was nog niet echt ervaren met pilletjes toen ik deze thread begon. Die vriendin van mij heeft de trip als een van haar tofste trips beschouwd. Ik beschrijf haar in mijn tweede trip report onder de fictieve naam 'Kelly'. Dit was dus de trip die zij maakte na een nachtje XTC.
 10. jemig, ik wil een tool om thumbnails te maken dit lijkt nergens op xD hahaha
 11. Ja dat is inderdaad awesome zeg! Maak jij zelf wel eens trip art? Zo ja, onder invloed / nuchter of beide? Ik heb mij vanmiddag ook maar weer eens aan de penseel gewaagd. Sinds de middelbare school heb ik eigenlijk nooit meer een kwast aangeraakt dus wees niet te kritisch. Aanstaande vrijdag ga ik dit zeker ook nog bewonderen onder invloed van truffeltjes
 12. Oei! Daar gaat iets mis! Hij staat er maar half op. (kan ook aan mijn smalle schermpje liggen natuurlijk. Voor volledige afbeelding: Rechter muisknop op plaatje -> Afbeelding bekijken
 13. Ik vind persoonlijk dit schilderij echt geniaal. Heel mooi hoe bepaalde objecten in elkaar overgaan (morphen dus). Kijk bijvoorbeeld naar de vin van de vis links onderin het schilderij. Zijn vin wordt een pauwenveer en er komt opeens een voet onder vandaan. Dat soort verwarringen herken ik erg uit trips. Zo zag ik bijvoorbeeld op eens een hoofd in iemands tas. Ook erg tof zijn de verschillende perspectieven die compleet door elkaar heen worden gebruikt en in elkaar overlopen. Kijk maar goed, je kijkt op een heel raar punt opeens vanuit de lucht naar een dorpje (links van donkere naakte vrouw
 14. Psychedelic art! Psychedelische kunstwerkjes die er in zowel gedrogeerde als nuchtere toestand prachtig uitzien. Post hier de meest toffe psychedelische schilderijen / tekeningen etc. Het zou uiteraard al helemaal te gek zijn als jullie zelf gemaakte psychedelische kunst zouden posten! Ik ben erg benieuwd naar de artistieke vaardigheden van de gebruikers van dit forum! Het viel mij op dat er hier nog geen thread is die aan psychedelische kunst is gewijd. Als ik een eerdere thread over het hoofd gezien heb, laat dat dan even weten.
 15. Een vriend van me heeft dit eens gedaan! Hij was wel gigantisch de weg kwijt en het is qua oppervlakte natuurlijk een gigantisch park. Stond ie daar, met z'n plattegrond van het park die aan het golven was als een oceaan, hahahah De Vogelrok en de Droomvlucht zijn volgens hem echt insane met truffels op. Het lijkt mij ook een super toffe locatie! Maar dan wel op een lage dosis.. Nogal veel indrukken daar!