reverb

Members
 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. reverb

  Dirty Pictures

  Mijn dank, interessante docu. "I wish we had a drug, to show people how fucked up they are ..."
 2. reverb

  tripfilms

  Upside Down Mooi vormgegeven film, geen ingewikkeld verhaal (beetje zoet), alleen aan het begin even je gedachten erbij houden en dan je mee laten slepen, in de wondere wereld van upside-down. Heerlijk kijken wanneer je high bent. (Eigenlijk moet je de trailer niet kijken, het geeft teveel van het verrassingseffect weg...) http://www.imdb.com/title/tt1374992/" rel="nofollow" rel="nofollow
 3. reverb

  Psychedelic ambient/ Psybient

  Dan mag de online muziek niet ontbreken van Ektoplazm: http://www.ektoplazm.com/" rel="nofollow en met alle uitleg; http://www.ektoplazm.com/blog/a-beginners-guide-to-ektoplazm en mijn favoriete sectie: http://www.ektoplazm.com/style/downtempo bijvoorbeeld: http://www.ektoplazm.com/free-music/soulacybin-self-existing-earth veel plezier....
 4. reverb

  Hoe maak je magic truffel thee

  Nog even off topic: Ja, ik eet vantevoren goed, nou ja gewoon normaal en dan twee uur voor de trip niet meer. Ik ervaar de bodyload juist als erg plezierig, het geeft mij een gevoel van verbonden zijn. Ik verwelkom die body load, het is mijn high. Druiven dat lijkt mij ook wel wat, die zal ik een keer organiseren, de laatste keer had ik een broodje met pindakaas gemaakt met ontbijtkoek, dat was niet zo'n succes.
 5. reverb

  Hoe maak je magic truffel thee

  @spillebeen: Nee, dat is zeker geen dom idee. En pure choco bevordert de werking licht. (Beetje MAO remmer) Maar, veel belangrijker is om een goede set en setting te hebben. In ieder geval heb je zin, dat is veel belangrijker! En, ik eet 2-3 uur van te voren niet (lege maag), gedurende de trip wel. Dan is een lichte snack of fruit juist heeerlijk. Veel tripplezier!!
 6. reverb

  Hoe maak je magic truffel thee

  @spillebeen: ik maak ook graag thee van truffels en de truffelthee is natuurlijk niet zo best van smaak. Ik maak daarom apart van de truffelthee ook een klein kopje echt hele sterke thee, denk aan een theezak voor een pot en deze in een halve kop (smaak naar keuze). Als de truffelthee zo'n 20mins heeft gestaan (en door de zeef is geweest), dan doe ik de gewone sterke thee erbij (nog redelijk warm). De gewone thee maakt de truffelthee echt drinkbaar. Soms doe ik er nog honing bij. De eerst keer deed ik het theezakje bij de truffelthee, maar dan zuigt het theezakje een relatief groot deel van de truffelthee op en die truffelthee krijg je niet meer uit het zakje... Dus om je vraag te beantwoorden: ja, sterke (vruchten)thee door de truffelthee maakt deze stukker beter!