RusH

Members
  • Aantal bijdragen

    33
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. RusH

    Rot of minder potent ?

    Hmm, ik zal het dan wel ruiken/proeven. Als het te sterk is, gooi ik ze wel weg.
  2. RusH

    Rot of minder potent ?

    Ja, ze komen hier vandaan en ze zijn nooit de ijskast uitgeweest. Maar ik heb nog altijd geen antwoord op de eigenlijke vraag... worden ze rot of minder potent ? Als alles meezit, kan ik ze volgende week opeten !
  3. RusH

    Rot of minder potent ?

    Kort vraagje: Ik heb al een tijdje truffels liggen in de ijskast die goed waren tot begin december. Door tijdsgebrek ben ik er nog altijd niet toe gekomen om ze te nemen. Worden truffels slecht/rot of gewoon minder potent ? Ik heb gratis pakjes gewonnen met m'n tripreport, maar als deze gewoon minder potent zijn, dan eet ik ze nog eerst op vooraleer ik bijbestel...
  4. En ja, dextro eten tijdens je piek is echt een bizarre ervaring. Het korrelt, smelt, wordt helemaal één met je mond, om dan half te stikken in de prikkels die te veel zoet in je keel veroorzaken. Vage toestanden...
  5. "Ik had toen ik begon met trippen een hele pak dextro naast me neer gelegd, voor het geval dat het te heftig zou worden. Na een half uur had ik dat gevoel al, in paniek alles opgegeten(voelde echt raar in mijn mond) d8 dat het wel zou stoppen, maar nog werd het intenser. Ik weet nou ook niet of het helpt of dat de trip nog erger was geweest als ik niks had genomen." Haha, ik ken dit verhaal. Ook een half pak dextros opgevreten in de piek van m'n allereerste trip. Helpt geen reet... daar ik al aan het pieken was en geen verandering merkte, kan ik stellen dat het helemaal niet helpt. Vind het
  6. RusH

    Acid !

    Mja, was ook acidcore voorbeeldjes. Ik kan echte (oude) acid moeilijk vinden op youtube. Ik vind het gewoon hemelse geluiden op een trip. Mijn huidige held is ceephax acid crew, tegengekomen via een andere topic hier. Die kerel is echt meesterlijk, maar z'n livesets zijn naar het einde toe ook aan de harde kant.
  7. RusH

    Acid !

    Ik vind het al raar dat er geen Acid thread is. Is acid de laatste jaren echt zo dood geworden ? Hieronder een paar links voor de 303 liefhebbers, a synth designed to melt brains !
  8. Hij ligt hier wel even uit... Maar met bodyload bedoel ik eigenlijk de energie die zich in m'n lichaam opbouwt. Ik heb nog geen enkele keer last gehad van m'n maag. Wel last van honger na de piek, maar niet echt eetlust.
  9. Zo, de tweede keer trippen zit er ook op ! Ik ga ditmaal geen trip report schrijven, maar wou wel ff laten weten hoe het geweest is na een turbulente eerste trip ! Dit keer was het een portie Mexicana en ik ben begonnen met een halve portie in dezelfde set & setting. Na een uurtje ondervond ik heel matige effecten dus heb ik de rest opgegeten, waar ik na een halfuur toch wel weer hard begon te pieken met explosies aan CEV's ! Ik heb weinig verschil gemerkt met de vorige trip, maar ik had wel veel meer controle over het gebeuren. Een setback naar de intelligentie van een kleuter was ook
  10. RusH

    Feed Me

    aww, damn... m'n trip is juist afgelopen, dit had magistraal geweest ! Zeker onthouden voor volgende keer !
  11. RusH

    Truffels Combineren

    Voor zover ik weet is er geen enkel verschil tussen de truffels, behalve dan de concentratie van de werkzame stof (psylocibine). Mensen geven verschillen aan bij verschillende soorten, maar ik denk dat dit subjectief is. Elke trip is anders, ook van dezelfde truffel. Ben zelf een beginner, en sta op het punt mexicana te eten... Ik verwacht geen gigantisch andere trip dan de Pajaritos, alleen een lichtere. Combineren lijkt me prima, het is niet zoals alcohol mixen waardoor je je maag foltert.
  12. RusH

    Houdbaarheid

    Ze zijn direct in de ijskast gevlogen en ze komen er niet uit tot het tijd is voor consumptie. Ik eet dan gewoon morgen lekker die mexicana's en begin volgende maand de Pajaritos !
  13. RusH

    Houdbaarheid

    Hoi, Mijn laatste bestelling is juist aangekomen (try-out mexicana + pajaritos) en ik zie dat de pajaritos niet (meer) vacuum zijn. Hoe lang blijven ze dan nog goed ? Ze hebben het weekend doorgebracht in het postkantoor, al dan niet vacuum. De bedoeling was om morgen eerst de Mexicana te nemen, maar als de andere niet lang meer goedblijven is het misschien beter om dit te herzien ?
  14. Goed om te horen dat er veel zorg besteedt wordt aan het hele proces ! Het was maar een mogelijkheid die opflakkerde... ik ben iemand die altijd veel te nieuwsgierig is en nooit iets zomaar loslaat. Ik heb alvast nieuwe truffels besteld: een try-out pack Mexicana + Pajaritos. Hopelijk is de betaling deze week nog binnen, dan heb ik ze volgende week in de bus, klaar voor een herkansing op dinsdagavond ! Deze keer ga ik met de Mexicana beginnen. Omdat dit de mildste zijn, heb ik de neiging om (weer) alles ineens te nemen, maar in die veronderstelling heb ik me al eerder vergist... Het zal d
  15. Er schiet me juist iets te binnen... Ik heb m'n Pajaritos samen besteld met 2x Atlantis voor vrienden. Aan beide Atlantis zakjes hing een label, maar op de Pajaritos niet... ook had ik moeite om puur op zicht het verschil te zien tussen beide soorten. Misschien is er per ongeluk 3x Atlantis geleverd ? Dat zou toch al veel verklaren !