Cherytha

Members
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Cherytha

  • Rang
    Newbie
  • Verjaardag 15-10-1984

Profiel informatie

  • Locatie
    Eindhoven
  1. Laat het mij nou net het ultieme beroep lijken om tripsitter te zijn.. Echter zit je altijd met de vertrouwenskwestie: in hoeverre vertrouw jij iemand die je niet kent maar wel verstand heeft van trippen. En hoe weet ik dat het voor mij ook helemaal veilig is? *Bij vrienden, op feestjes en partijen (met verschillende soorten verruimende middelen) ben ik altijd de tripsitter..
  2. Die vraag is al een keer beantwoord in dit topic Het komt er dus op neer dat je het beste minimaal een week kan wachten.
  3. Alles van Hol Baumann Maar dit vind ik het lekkerste nummer.. en Orbital en dan alleen dit nummer
  4. Ik was 18.. Het was koninginnen-nacht in Utrecht, samen met 2 vrienden zijn we toen spontaan naar de smartshop gegaan om een bakje toen nog legale Hawaiiaanse paddo's te kopen. We hebben met zijn 3en 1 portie gedeeld. Dit resulteerde in een enorme lach-kick, niet vreemd aangezien we allemaal een kleine dosis hadden genomen. Veel gelachen die nacht en ook vele kilometers te voet afgelegd.
  5. Cherytha

    Dirty Pictures

    Geniaal! De eerste 2 minuten zijn al geweldig.. Ik ga vanavond de rest kijken!! Bedankt voor het delen!
  6. Wat leuk om te lezen dat jullie een sprookjes bos thema hadden.. Het lijkt me ook geweldig om een keer in de sneeuw te trippen, heb er nu al zin in gekregen. En een family guy marathon is een puike afsluiting denk ik zo!