Emilio142

Members
 • Aantal bijdragen

  12
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. Champignon is voor de meeste de beste keus. Behalve als je geen champignons lust. Dan kan je beter een andere smaak nemen.
 2. Suikers zijn helaas een placebo. Ik adviseer het zelf ook altijd nog aan iedereen maar volgens mij is het enigste pluspunt ervan dat je hersens weer wat energie hebben om te verbranden. Aangezien er van te voren niet wordt gegeten. En cup a soup is de bom met paddo's en truffels!
 3. Haha voortaan dus de reviews aan de hand van het aantal keer in je broek plassen. Ik denk dat de populariteit van truffels dan wel enig zins zal teruglopen. Volgende keer wellicht je trip in de badkamer of wc plannen. Haha
 4. Geen kokend water gebruiken.
 5. Nee je kan ze gewoon kleinsnijden in de soep gooien en dan laten staan totdat je de soep kan eten zonder je mond te verbranden. Goed kauwen en voilla. Trippen zonder te kotsen.
 6. Klein snijden en door de cup a soup gooien. Of als je niet van cup a soup houdt een gewoon unox soepje. Nog nooit misselijkheid of kotsen meegemaakt. En chocolade is ook wel een hele rare combinatie. Je neemt het toch ook niet met een zak drop of winegums. Vreemd om het met zoetigheid te nemen. Is eerlijk gezegd ook nog nooit in me opgekomen om het op die manier op te eten.
 7. Probeer ze anders te mixen. Ik gooi ze in de cup a soup. Denk dat ze in andere soep ook werken. Nog nooit misselijk geweest. Kennisen en vrienden ook niet. Volgens mij is het nooit een goed idee paddestoelen of truffels rauw op te eten. Probeer maar eens een bakje rauwe champignons of eekhoorntjesbrood op te eten. Wordt je volgens mij ook niet vrolijk van.
 8. Emilio142

  tripfilms

  Pink floyd - The wall. Animatie met muziek.
 9. Emilio142

  Games

  Zooo elder scrolls tijdens een trip is te freaky. Er zat destijds een trol achter mij en me maat aan. Als je de horror film The ring hebt gezien. Dan ken je de scene waar het meisje uit de tv kruipt. Dat dus met een trol. Te grappig.
 10. Hahahaha. Door de war liggende chips. Te mooi. Leuk report.
 11. Paddo's en truffels zijn hele mooie hulpmiddelen. Het geeft je de mogelijkheid je gevoelens, je gedachten en je ervaringen te ordenen. Dit kan je nieuwe inzichten geven over jezelf, anderen of een bepaald probleem waar je mee worstelt. Sommige mensen geeft het zelfs inzichten over het bestaan en het universum. Ik moet toegeven dat ik ook 1 van die mensen ben. Ik moet daar wel bij aangeven dat de middelen zelf deze informatie niet verschaffen. Doordat deze middelen je na/tijdens de trip helderder en creatiever maken kun je vergaarde informatie anders bekijken en/of ordenen. Waardoor je tot nieu
 12. Inderdaad veel te hoge dosis. Is simpelweg onverantwoord. Ongeacht hoe vaak je truffels of paddo's hebt gebruikt, met zo'n dosis krijg je gegarandeerd een slechte trip. Erg dom. Hoop dat je er iets van hebt geleerd en dat je het niet herhaalt met andere substanties.