obiwan

Members
 • Aantal bijdragen

  8
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. Terug bij af. Binnenwereld biedt alleen sessies aan met truffels met verplichte energieveld healing door iemand en andere zaken waarin ik niets zie. Deze flauwekul is gewoon niet aan mij besteedt. Ik zoek gewoon een tripsitter. Niets meer en niets minder. Zijn er nog tripsitters in Twente?
 2. Nog geen reactie. Nog maar even afwachten.
 3. Thanks voor de tip. Zit bij mij in de buurt. Heb er inmiddels een mail naartoe gestuurd.
 4. IK ben een man van 51 jaar en wil om bepaalde redenen een milde truffel proberen. Maar durf dit niet alleen te doen en zoek een tripsitter. Hoe vind ik die in Twente?
 5. Het is bij mij de onzekerheid over iets wat ik niet ken en niet weet wat te verwachten gecombineerd met toch wel de angst voor een bad trip. Normaal zou ik alleen ook het fijnst vinden denk ik. Maar in dit geval en zeker voor het eerst voor de zaekerheid wel iemand erbij. Je weet maar nooit.
 6. Welke truffel adviseren jullie hier om mee te beginnen? Ook de mexicana? En dan ongeveer 7 gram?
 7. Wat is het beste adres om ze vandaan te halen? Hier: http://www.magic-truffels.nl/flesh-of-t ... icana.html Of hier: http://nl.trufflemagic.com/psilocybe-mexicana
 8. Ik wil beginnen met een milde truffel, maar ben erg bang voor een bad trip. Ben alleenstaand en weet zo ook geen tripsitter te vinden. Hoe vind je die? Woon zelf in Twente. De reden dat ik wil trippen is dat ik erg vast in mezelf zit met een voortdurende controle. Hapto-therapeut merkt ook op dat ik een muur om me heen heb gebouwd en niet meer bij mijn gevoel kan komen. Met trippen hoop ik eigenlijk bepaalde drempels, blokkades te kunnen doorbreken en mezelf te hervinden. Ik ben die aut. controledwang zo enorm zat. Maar lees ook overal dat je goed in je vel moet zitten. Dat zit ik door allerl