Rémy

Members
 • Aantal bijdragen

  29
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Rémy

 • Rang
  Member
 • Verjaardag 12-11-1992

Profiel informatie

 • Locatie
  Almere
 1. Daar ben ik het helemaal mee eens. 'betreed het labyrint van de eigen geest' Is doorgaans de belangrijkste boodschap.
 2. Rémy

  Zwaardere muziek.

  Mijn band en album favoriet van de afgelopen twee maanden.
 3. In mijn zoektocht naar een mooi plaatje kwam ik deze website tegen. (Enigzins vreemde standpunten onder het kopje 'Government') Voorproefje http://www.archania.org/index.php?page=mushrooms_and_evolution
 4. God is an Astronaut - Age of the fifth sun, had ik op replay staan. Beviel mij enorm goed
 5. Laatst ben ik tot de conclusie gekomen dat een rijke fantasie van essentieel belang is om 'echte' vrijheid te kunnen ervaren. Het stuk dat je citeerde Gonzo is zeker een hersenspinsel waard! Uit eerdere boeken waar de geschiedenis van hallucinogenen word onderzocht, kwam men tot de conclusie dat deze middelen ons symbolisch en creatief karakter hebben doen ontstaan. Het maken van bouwwerken, rechte, spiraalvormige, ronde en andere structuren, het inbeeldings- en fantasievermogen, religie en een idee van een leven na de dood, hoogstwaarschijnlijk allemaal te danken aan paddenstoelen en trancetoestanden (bij extreme honger of dorst), die qua stofjes en effecten niet veel van elkaar verschillen. En de moderne oertijdige mens was daar zeker niet de enige in, Neanderthalers kenden ook religieuze handelingen en kunstzinnige creatievelingen. Onze structuren, zowel materieel als geestelijk, zoals we die gewend zijn, vinden hun oorsprong in het alternatieve bewustzijnstoestanden. Dat is in ieder geval de golf waar ik op mee dein Als ik de link leg tussen DNA, waarvan veel wetenschappers niet geloven dat het op aarde heeft kunnen ontstaan en neigen overtuigd te zijn van een Schepper, en paddenstoelen die vervolgens worden gestuurd om de 'levende' schepping van opvoeding te voorzien. Dan zie ik een mooi verhaal dat ik graag wil onderzoeken, al is het door enkel mijn eigen brein te onderzoeken PS: Er zijn laatst beeldjes opgegraven van ongeveer dezelfde leeftijd als de Venusbeeldjes, honderden beeldjes in de vorm van mensachtige paddenstoelen. De geschiedenis is fucking vaag!
 6. Op het moment lees ik het boek Lof der Onzin van Bruno Post. Voor een euro in de bied gekocht! Het gehele boek is gericht op de onzinnigheid in het leven, iets dat voor Bruno hoger staat aangeschreven dan waarheden waar we veel minder aan hebben. Net las ik in dat boek een interessante passage over dikkopjes (magic mushrooms). Geheel speculatief, maar enorm boeiend en voor sommigen onder ons zelfs geloofwaardig. Daarom wil ik deze passage graag met jullie delen! Grijzen / Greys http://en.wikipedia.org/wiki/Grey_alien (in het onderstaande boek Dreamcatcher zijn de Greys een schimmelsoort!) http://nl.wikipedia.org/wiki/Dreamcatcher_%28boek%29 http://en.wikipedia.org/wiki/Dreamcatcher_%28novel%29 Arische Noorderlingen / Aryan Nordics http://aliens.monstrous.com/nordics.htm Psilocybine Paddenstoelen http://nl.wikipedia.org/wiki/Paddo Terrence McKenna http://nl.wikipedia.org/wiki/Terence_McKenna
 7. Rémy

  Exploring innerspace

  Wauw, ik ben nu al jaloers! 30 Gram dus, dat moet ik volgende maand dan ook maar is gaan proberen!
 8. Tijdens de trip vond ik van die cola en kersen snoepjes pas smerig! Gadverdamme, de chemische lucht die daar vanaf komt. Wel leuk om mee te kleien, net als chocolade
 9. Ik heb gisteravond de Atlantis gegeten en kan je net als Urukhai verzekeren dat je daarmee goed zit. Persoonlijk vond ik het lichamelijke lichaam erg heftig, een enorm lam gevoel. Dat kan komen omdat ik de laatste tijd aan het vasten ben en daarbij ook veel wandel. Maar man o man ik kon enkel met grootse moeite en concentratie van houding veranderen. Eenmaal opgestaan en lopend verdween dat, maar zodra ik gesetteld was op de bank of mijn bed sloeg het toe. De visuals van de Atlantis zijn het zeker waard en komen op het einde steeds in vlagen terug. Vaak ben ik na het piekmoment de visuals kwijt, dus dat vond ik een leuke verrassing! Met mijn ogen dicht raasde gedachtes voorbij en verschilde mijn verbeeldingskracht niet van normaal. Toch heb ik de symboliek achter de slang, Eva en de appel, voor mij, ontdekt en ben ik eigenlijk al mijn angsten op het moment verloren. Hoelang die weg zullen blijven is de vraag. Veel plezier! Ik denk dat de Atlantis jullie enorm zal bevallen
 10. Rémy

  alternatieve trip locaties

  Dat hoop ik ook! Stiekem in het bos bouwen overweeg ik al jaren, maar ben zo bang dat boswachters van Staatsbos-Bewind mijn meesterwerk zullen slopen! Van de zomer ga ik een zweethut bouwen om in te trippen. Dat kan je heel simpel doen met losse takken, een paar doeken en wat stenen.
 11. Rémy

  Fringe

  FRINGE Is een Amerikaanse sciencefiction serie waarbij wetenschap samenkomt met het abnormale. Olivia, een FBI agente, werkt samen met een nogal maffe wetenschapper en zijn zoon om allerlei vreemde zaken op te lossen. De maffe wetenschapper, Walter Bishop, is onbegrensd in zijn denken en laat vaker vallen dat de wetenschap zich moet afspelen in het onbekende. Hij groeit zijn eigen wiet 'brown Betty', brouwt pure LSD en andere stoffen om zichzelf open te stellen voor alternatieve gedachten. Maar, als wetenschapper heeft hij een donker verleden. Een verleden dat ervoor zorgt dat het verhaal zich over vijf seizoenen kan spreiden en verwikkeld raakt in een oorlog tussen twee parallelle dimensies! Wikipedia ( http://en.wikipedia.org/wiki/Fringe_%28TV_series%29 ) Zeker het kijken waard mede psychonauten!
 12. Rémy

  alternatieve trip locaties

  Dierentuin lijkt mij zeker cool Een trippende treinreis van noord naar zuid Nederland? Zeker te doen als je in het bezit bent van een studenten OV. Zelf wil ik graag een tuintje gaan huren om vervolgens een relax-huisje op te bouwen. Helaas zijn de wachtlijsten erg lang!
 13. Rémy

  Clusterhoofdpijn

  Fijn om te lezen dat het echt werkt! Hoe lang hebben de truffels een positieve werking? En heb je tijdens de trip last van je hoofdpijn, zoja, hoe beïnvloed dat jouw trip?
 14. Prachtige trip! Heb net de Atlantis aanbieding besteld en ga deze morgenavond waarschijnlijk verorberen. Het effect van een jointje verschilt per trip en persoon. Voor mij helpt het niet op visueel gebied, maar kan ik de denk-trip wel verlengen of versterken.