n8wachT

Members
  • Aantal bijdragen

    183
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door n8wachT

  1. 7 uur geleden zei ZjwatteReakel:

    Zijn er speciale dingen aan het bewaren van mxe? Gewoon in mijn nachtkastje of in de koelkast etc? 

    Koelkast is niet perse nodig, kan wel maar zorg dan vooral dat het luchtdicht verpakt is. Maar je kan ook gewoon op een droge donkere plek bewaren.

  2. Hm, wanneer ik op sign in druk, gebeurt er niks. Beetje gek

     

    Java-issue misschien.

     

    Of whatever plugin het gebruikt. Heb je al met verschillende browsers geprobeerd.? Hier doet ie het op zowel firefox als chrome... Maar wanneer dit niet het geval is helpt het vaak om te varieren. Succes 8-)

  3. WATCH FULL SCREEN :mrgreen:

    HEADPHONES ... BEST :mrgreen:

    and get MINDBLOWN :shock:

     

    Sundays_trailer_2.jpg

     

    Mischa Rozema and PostPanic Pictures' debut film project SUNDAYS completes a first step towards its Feature Film goal with the release of this ambitious proof-of-concept short. Much-anticipated and widely-supported by the international creative community (over 50K US Dollars was donated on Kickstarter alone for the live action filming part in Mexico City), SUNDAYS is directed by Mischa Rozema.

     

    Set in Mexico City sometime in the future and starring US actor Brian Petsos and Mexican actress Sofia Sisniega, SUNDAYS is an ambitious philosophical science-fiction proof-of-concept short.

     

    The end of the world seems like a nightmare to Ben. A memory of a past life that doesn't belong to him. When Ben starts to remember Isabelle, the only love he's ever known, he realises she's missing in his life. An existential descent into confusion and the desperate need to find out the truth begins. This reality depicts a stunning, surprising and dark world. A world that is clearly not his.

     

     

    postpanic-sundays-512_thumb336.jpg

     

    PostPanic-Sundays.jpg

     

    Sundays_trailer_1.jpg


     

    http://www.postpanic.net/pp/ppictures-projects/sundays.html

     

    ** Inmiddels is Sundays opgekocht door Hollywood en kunnen we richting 2018-2019 genieten van het eindresultaat **

  4. 'DarwinTunes is a research project into the use of natural selection to create music led by Bob MacCallum and Armand Leroi, scientists at Imperial College London. The project asks volunteers on the Internet to listen to automatically generated sound loops and rate them based on aesthetic preference. After the volunteers rate the loops on a five-point scale, software permits the highest rated loops to 'reproduce sexually' and populate the next generation of musical loops.'

     

    En ik zeg je... dit is ronduit verslavend :-P

     

    https://soundcloud.com/n8wacht/darwin-tunes-demo-001

     

    http://game.darwintunes.org/

  5. Heb zelf tot nu toe twee keer op LSD getript, echt geweldig!

    Je kan er vrij makkelijk aan komen via darkweb, op het moment is Agora de populairste, aangezien Silkroad weer eens van de baan is dankzij Amerikaanse inlichtingdiensten.

     

    Persoonlijk ben ik minder groot voorstander van gerichte tips naar marktplaatsen voor het verkrijgen van bepaalde type drugs. Er is al genoeg (te veel) informatie beschikbaar. Laten we niet nog meer inlichtingdiensten wakker schudden en het zo veel mogelijk 'underground' houden :-P:mrgreen:

  6. :D

     

    Ik heb 'm een hoek gegeven.. 

     

    Hem...   JA!

     

    Het was nog net toevallig geen onwaarschijnlijk lekker wijf- maar toch best wel doorzichtig dat we hier met een fake-gevalletje te maken hadden :-o

     

    Goed gedaan vriend!

  7. 'Through music and film, "1 Giant Leap" explores the universal complexities of human nature.

    Jamie Catto (Faithless co-founder) and Duncan Bridgeman set out on their journey recording musical

    jewels and words of wisdom with the cream of the world's thinkers, writers and entertainers along

    the way. The duo traveled to the farthest corners of the planet, to ensure immense cultural diversity in

    this time capsule of humanity at its most inspirational.'

     

    'This profound documentary combines musical genius with intense insights on how to make dramatic

    transformations in your life for the better.   Watch it… often!'

     

    http://www.1giantleap.tv/#home

     

    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wA26XwqKA8Q

  8. Wat goed.! Klinkt als een mooie nacht met veel nieuwe belevingen. En als de klok een uur terug gaat- dat zijn bij uitstek ideale momenten voor een tripnacht :-o

     

    Wat verder opvalt is.. dat ik het idee heb dat jij aardig 'bewust' met middelen omgaat (ook afgaande op je vorige report..). Alsof je net dat beetje meer in control bent dan de gemiddelde tripper. Ervaar je dit zelf ook zo? En zo ja.? Enig idee waar dat talent vandaan komt?

  9. Het begon zo, na onze pajaritos een aantal weken terug hadden we er weer zin in, maar niet in zon mindfuck wat ik en mijn maten echt hadden bij de pajaritos. Dus waren we van plan om een hele portie atlantis te nemen.

     

    Opmerkelijk. Naar mijn idee is 'Atlantis' juist een wat krachtigere truffel- in vergelijking met 'Pajaritos.' Verbaasd me op zich niet dat je er een mindfuck op beleefd heb- maar verbaasd me wel dat je dan een volgende trip nog een wat sterkere neemt om een eventuele nieuwe mindfuck te voorkomen.

     

    Ik bedoel... I'm mindfucked right now :-P

     

    Maar voor de rest klinkt goed! Zelf zou ik er niet zo snel mee naar buiten gaan denk ik- maar ben als persoonlijkheid al iemand die erg op zichzelf is.

     

    Al plannen voor een volgende trip?

  10. Wat vinden jullie ervan?

    Ik heb beiden genomen en GEEN verschil gemerkt.

     

     

    Ze bevatten inderdaad allebei exact dezelfde psychoactieve stoffen. De enige theorie waar ik me iets bij kan voorstellen is dat het vlees van paddo's wat lichter verteerbaar is dan dat van truffels, waardoor het net een tikkeltje sneller door je lichaam wordt opgenomen en dus wat sneller/harder aankomt.

     

     

    Ik heb nog wel een theorie. In eerste instantie ga ik vooral mee in 'Gonzo's' reactie. Maar ik kan er ook niet onderuit dat ik veel heftigere trip-ervaringen heb gehad met verse paddo's- wanneer ik het vergelijk met de ervaringen die ik tot dusver heb met de truffels. Aan de psychoactieve stof zal het inderdaad niet liggen- die is hoe je het ook bekijk exact hetzelfde. Maar ik denk- met diezelfde psychoactieve stof in gedachten- dat de verhoudingen anders lagen als we de klassieke paddo vergelijken met de hedendaagse truffel.

    Ik vermoed dat de de hoeveelheid psilocybine toen d'r tijd wat hoger is geweest wanneer je een bakje verse paddestoelen ging kopen. Misschien niet wanneer we het gaan vergelijken met de sterkere truffels- zoals Hollandia. Zover wil ik niet meteen gaan. Maar alle soorten lager op de tripladder.... Voor m'en gevoel is dat wel degelijk het geval. Maar heb er geen harde bewijzen voor o.i.d.

     

    Denk alleen maar een beetje mee ;-)

  11. Tussen de nieuwe releases viel 'Lucy' me op- en mag uiteraard ook hier niet ontbreken ;)

     

    HsD7Ae1.jpg

    It was supposed to be a simple job. All Lucy had to do was deliver a mysterious briefcase to Mr. Jang. But immediately Lucy is caught up in a nightmarish deal where she is captured and turned into a drug mule for a new and powerful synthetic drug. When the bag she is carrying inside of her stomach leaks, Lucy's body undergoes unimaginable changes that unlocks her mind's full potential 100%. With her new-found powers, Lucy turns into a merciless warrior intent on getting back at her captors. She receives invaluable help from Professor Norman, the leading authority on the human mind, and French police captain Pierre Del Rio.

     

     

    http://www.imdb.com/title/tt2872732/

  12. Hoi,

     

    Ik ben nieuw hier op deze topic, maar ik zal even reageren op jouw vraag.

     

    Als je besluit, dit te doen, ben ik benieuwd naar jullie ervaring.

     

     

    Enjoy your ride. 8-)  

     

    Psilocybin.

     

    Waanzinnige binnenkomer, zonder meer. Bedankt voor je uitgebreide en vooral ook heldere bijdrage- iets waar ik zeker wat mee kan.

     

    Ik ga je op de hoogte houden langs deze topic ;)

     

  13. In hoeverre geeft de 'Hollandia' mindfucks? Of anders gezegd... In hoeverre is ze in staat deze te geven.? Heb zelf voldoende ervaring om de uitdaging aan te gaan, maar ik ga de komende tijd iemand langzaam aan leren verantwoord met paddo's te trippen. Wees gerust, we beginnen met een vriendelijkere soort ;) Maar komt de mindfuck vaak voor bij de zwaardere? Of valt dat mee.?

  14. Zoals jullie weten experimenteer ik zo nu en dan met de wat minder bekende 'research chemicals.' En zo nu en dan is het wel de moeite waard om er een stukje aan te wijden. Ga het nu nog beknopt houden: aMT- is denk ik m'en nieuwe favoriete drug geworden. Althans, ze scoort hoog in m'en top 10. aMT heeft verschrikkelijk grote potentie al in kleine hoeveelheden. 30mg is voor een 'average' ervaring meer dan voldoende. Dit heb ik de eerste trip aangehouden en dat was inderdaad al behoorlijk indrukwekkend. De tweede keer- enkele weken daarna- heb ik 40mg genomen en nog eens 30mg na een uur of twee toen het aan pieken was.

     

    Het effect van aMT.? Tsja... het heeft van alles een beetje wat. De stimulerende kracht van goeie speed met een vleugje MDMA en af en toe golft er ook psychedelische shit gedurende de trip. Een trip die bijzonder lang duurt... Op internet geeft men voorzichtig aan 12-14 uren werking (comedown niet meegeteld). Echter, toen ik mijn laatste trip na 2 uur verlengde met nog eens 30mg heeft de hele ervaring uiteindelijk een volle 24 uur geduurd. Waarvan meer dan de helft op piek niveau.

    70mg is wel een zeer heftige ervaring geworden. Daar waar 30mg nog enigzins stuurbaar was .... ging 70mg gepaard met echt 'wegvallen in een soort droomwereld.' Bij vlagen... en wanneer ik ontwaakte uit die droom zat ik nog volop in de trip zelf. Dit is zeker geen goedje voor de beginnende psychonaut. Maar voor de gevorderde die af en toe zijn/haar grenzen wil verleggen is dit misschien wel 1 van de meest interessante psycho-actieve drugs op dit moment.

     

    Mocht iemand er meer over willen weten? Stel gerust vragen.!

     

    Volgende keer ga ik proberen een uitgebreid tripreport bij te houden :-o

     

    https://www.erowid.org/library/books_online/tihkal/tihkal48.shtml

    http://www.reddit.com/r/Drugs/comments/2bj9tj/amt_the_underrated_wonder_drug/

    http://www.reddit.com/r/aMT

    http://wiki.tripsit.me/wiki/AMT

     

    https://www.youtube.com/watch?v=W8Cfw83hSBY

  15. Ff een upje. Volgen de lampen als de living colors en die lasers ook echt wat toe aan de trip? Zou me goed kunnen voorstellen dat het maar voor een kwartiertje leuk is. Ik zit er over na te denken om de Philips in huis te halen binnenkort.

     

    Zekers voegt het wat toe aan de trip. Ik bedoel, als je normaal al kan genieten van sfeerverlichting.... dan zal het in de trip alleen maar gekker zijn. De kleuren van zo'n 'living colors' lamp kunnen echt een soort eigen leven gaan leiden. Ik heb inmiddels ook mijn lang verwachtte sterrenhemel laser projector. Kan er maar 1 ding over zeggen: insane! Enige nadeel is ... je energieverbruik. Ik keek voor de lol een keer op een nuchter moment wat er in de meterkast gebeurde als dat ding aanstond- echt- schrok me helemaal kapot. Dus is niet iets voor iedere avond :-P

     

    Maar led-kleuren lampjes (hoeft nog niet eens van philips te zijn) zijn ontzettend leuk. Bij blokker hebben ze een wat meer basic usb model (dacht 15,- euro) waar je best veel uit kan halen. De zojuist genoemde Mathmos Space Projector heb ik ook al eens voorbij zien komen. Lijkt me ook erg vet.!

     

    Kortom: experimenteer gerust met wat special effects 8-)

  16. Dat 'goed ziek' voelen is redelijk gevaarlijk vermoed ik.Heb laatst de combo weer eens gedaan.Alhoewel het weer erg lekker voelde ging het op een gegeven moment fout.Het begint met een soort branding in de maag waarna misselijk en zweten (had het al bij eerdere ervaring gehad). Ik liep met dat misselijke gevoel naar de wc(feest) en dat haalde ik niet, toen ik opstond om erheen te gaan viel ik namelijk flauw na eerst schokkerig als een robot gelopen te hebben.Voelde me overigens snel weer goed daarna.

     

    Ik heb laatst nog een beetje zitten speuren naar mogelijke relatie misselijkheid en serotonine. In m'en achterhoofd heb ik de combinatie vaker voorbij zien komen in onderzoek en verslagen, en inmiddels kan ik wel beamen dat het inderdaad niet zo'n heel vreemde samenstelling is.

     

    "Serotonine (5-HT) wordt onder andere aangemaakt in de hersenen en kan zorgen voor misselijkheid en braken."

    https://www.gezondvgz.nl/%7B115c3033-67ca-4829-b4c0-1d0caf6ceb91%7D#{33e2b7a3-7ff5-4f8e-9f67-061f873f3198}

     

    Zomaar een quote vanuit betrouwbare bron, en zo zijn er een heleboel. In dat opzicht is het in feite niet zo vreemd als mdma misselijkheid en/of braken veroorzaakt (denk met name aan doseringen van +200mg). Want mdma zorgt er tenslotte voor dat de totale hoeveelheid aan serotonine vrijkomt in de hersenen.

     

    Neemt niet weg dat je gelijk hebt hoor.. Het combineren van drugs (en combineren van drugs waar nog niet alles van bekend is in het bijzonder) is per definitie mogelijk gevaarlijk en onverstandig. Maar goed, in die zin is het ergens 'goed' dat er psychonauten zijn die het voor de rest van de mensheid met enige voorkennis uitproberen- en vervolgens die kennis delen. 

     

    In dit specifieke geval denk ik dat de misselijkheid en/of braken meer in verband staat met de mdma i.p.v. het combineren met de 2c-b. Maar verdomd hard ga je wel :-P