Stux

Members
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. Zo er staan hier een paar prachtige nummers tussen ! De laatste tijd luister ik veel naar Fink ze maken mooie muziek , heel erg dromerig. Heb nog niet de kans gehad om er tijdens het trippen naar te luisteren maar dat kom dit weekend wel goed ! Deze is ook prachtig Zal nog laten weten of tijdens het tijdens het trippen ook fijn is om te horen!
  2. Hee hallo, Ikzelf heb eigenlijk nooit zin in hartig eten pizza , frikandellen enzovoort Wel vind ik het heerlijk om te snoepen, tijdens mijn vorige trip had een vriend een zak met gummy beren hopsakee in de vriezer gegooid,.. halverwege de trip vonden de we ze terug waar we ze hadden gelaten. En wauw wat een sensatie ! echt een aanrader bevroren gummy beren Aardbeien yoghurt doet het ook erg goed. groetjes
  3. Stux

    StereoDose

    Hahaha ik vind m brilliant! Lijkt een beetje op stereomood.com daar noem je een "nuchtere" stemming en dan maakt die een playlist.
  4. Stux

    magictruffel tripmeeting

    ik zou zeker van de partij zijn als dit gaat gebeuren , en zoals metalmarc zei bij een sjamaan lijkt de ideale locatie!
  5. Wauw enorm gaaf! Deze vind ikzelf altijd bijzonder grappig en tegelijk mooi.
  6. Net een maand 19, in een korte tijd na de eerste keer een stuk wijzer geworden.
  7. Stux

    Wat vraagjes

    Wauw wat een quote ! mijn tweede trip heb ik iets soortgelijks opgeschreven namelijk: "Alles is en moet ook zijn, yes wat is het leven fijn."
  8. Stux

    Lucid dreaming

    Gaaf om te lezen dat meer mensen zich hiermee bezig houden ! Ik ben zelf enkele maanden geleden begonnen met het proberen van lucid dreaming . De eerste weken lukte dit nauwelijks tot niet. Natuurlijk niet opgeven want in meerdere artikels stond dat het simpelweg enige oefening vergt. Ondertussen lukt het bijna elke avond, en neem ik genoegen mee. De video's van jody Whiteley op youtube hebben mij hier goed bij geholpen !
  9. Tof om te horen dat je een leuke ervaring heb gehad ! Ik vroeg me af was het heftiger of juist minder heftig dan dat jullie hadden verwacht? Groetjes
  10. Ikzelf heb mijn laatste trip geprobeerd om in Fl studio wat te maken dit was enorm leuk alleen lukte het niet zo goed om aan knopjes te draaien. Het is wel heel betoverend om de muziek te horen veranderen door wat je zelf doet. Een vriend van me raade me aan om simpelere programma's een keer te proberen zoals incredibox.com dat is gewoon op internet heel makkelijk geen idee hoe het zal zijn met truffels op.
  11. Ik vind het een top systeem , maakt het toch nog net wat leuker om te bestellen:D