DannyDann

Members
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. DannyDann

    Reddit (tip!)

    Nooit van gehoord. Zal het toevoegen in mijn favorieten en een keertje naar kijken. Thanks!
  2. Lijkt me ook gaaf om een keer te proberen! Eerst truffels en na een paar uur een halfje x erbij. Een hele in een keer heb ik nooit gedaan en lijkt me niet chill.
  3. DannyDann

    Centerparcs trip

    Leuk report! Lijkt mij ook erg leuk om te zwemmen tijdens de trip, alleen die drukte lijkt me echt niks. Voelde je je niet constant "raar bekeken" door mensen? Een vriend van mij heeft een eigen zwembad, dus misschien in de zomer maar een keer proberen.. Zou ook wel een keer met mijn vriendin truffels willen proberen. Alleen ik weet niet echt hoe ik dat moet voorstellen aan haar. Ben bang dat ze het totaal niet cool vind.
  4. Op de album Mushroom Lab - Good Trip hebben wij ons zeker kunnen vermaken. Playlist flute_story.mp3 three_bursts_set_out.mp3 dream_traveller_the_forgotten_path.mp3 space_trip l-injection morph_trap another_ambient_dub east_model luna issues night_vibe_outbeat Mijn favorieten: Heb het album even op MediaFire gezet: http://www.mediafire.com/?t520vxxblw28866 Veel trip plezier ermee!
  5. @urukhai Eenzaam..? Tjah, ja en nee... Ja, je bent echt alleen en hebt geen gesprekstof met vrienden. Miste ik wel. En nee, je hebt een gesprek met jezelf en kunt gewoon je eigen gang gaan zonder te worden gestoord door anderen. Volgende keer post ik mijn ervaringen met vrienden. Haha.. ja, lijkt me ook wel gaaf om aan de waterpijp te zitten tijdens de trip. Hoe voelde je je met een jointje erbij? Geeft dit een extra effect op visuals of wordt je dan nog relaxter?
  6. Vorige week ben ik toevallig op de website van magic-truffels.nl gekomen. In alle nieuwsgierigheid ben ik vervolgens een aantal topics in dit forum gaan lezen. Mijn nieuwsgierigheid naar truffels werd steeds meer gewekt. Heb vervolgens een pakje Psilocybe Atlantis besteld. Ik zou dit met een maat delen... wat dus komt op 7,5 gr. p.p. Voor de eerste keer hoef ik helemaal niet hard te trippen. Heb geen zin in nare ervaringen. Beetje opbouwen dus... Maar, wegens vertraging van de levering heeft Magic Truffels er een gratis pakje bij gedaan. Hiervoor mijn dank! Erg attent van jullie! (Ook al wa