BillMeister

Members
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. Zoo, gisteravond was het dan zover! We namen de truffels in rond een uurtje of 9, het begin was echt het raarste wat we ooit hadden meegemaakt. We voelden opeens in onze mond een soort en met sproeier die onder onze tong zat, als we water dronken veranderde de hele smaak. 2uur later begon de space effect echt hard aan te komen, ik kreeg helaas een overgeefbui en mun vriendin ging gewoon lekker. Na het naar de wc te gaan, ging alles weer helemaal goed en kon ik mij volledig focussen op mijn trip. Zo gingen wij opeens dingen zien met onze ogen dicht; we zagen beide vage figuren en een soort
  2. Yeey ze zijn binnen, alleen zien ze er erg klein uit haha De inhoud klopt precies net even iets meer dan 15gram (kan komen door de plastic verpakking). Hier het zakje:
  3. Jaa, we gaan ze eerst even voorsnijden en daarna gewoon opkauwen Lijkt mij een stuk makkelijker en is ook anders teveel gedoe van te voren haha.
  4. Is goed! En veel succes met jou vriendin erbij De mijne is al wat rustiger we hebben even een goed aantal sites en fora's doorgelezen (waar goede reacties waren gepost), en het klinkt steeds beter voor haar Een reportje komt er zeker bij maar dan wel op zondag of maandag haha.
  5. @urukhai Bedankt voor de antwoorden, alleen word lachgas een probleem dus houden we het liever bij een blowtje @Aura Bedankt voor het linkje en ik heb het haar even laten doorlezen, ze is al wat minder nerveus nu dus hopelijk gaat het goed komen.
  6. Hallo truffelaars, Aankomende zaterdag willen ik en mijn vriendin voor het eerst truffels gaan gebruiken Alleen voordat ik ze bestel wou ik even een aantal dingetjes vragen, want mun vriendin is nogal erg nerveus als het om iets nieuws gaat qua drugs. Wij weten allebei hoe LSD is en ook hoe het gaat met XTC en pure MDMA, alleen is dit compleet nieuw en ik geloof ook erg anders. Dus mijn vragen; 1. Ik ga naar mijn vriendin toe en zij woont op kamers, Is het verstandig om het daar te doen? 2. Wij wouden de Psilocybe Atlantis proberen, dus zouden we deze moeten delen (ieders 7,5 gram) of