Bierklak

Members
  • Aantal bijdragen

    20
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Bierklak geplaatst

  1. Ok, dit is mijn trip reportje van zaterdag Wat ik me er nog over kan herinneren zal ik best proberen te beschrijven. Ik en G gingen de truffels eten. Mijn vriendin A was de sitter. Had ervoor gezorgt dat we alleen thuis zouden zijn wat ons een hele leuke avond heeft bezorgt. Rond 7 uur begon ik de truffels af te wegen. Mijn vriendin wou dat ik eerst begon met 5g. Mijn vriend G begon met 7g. We werkte de 1ste truffels naar binnen. De smaak valt 1st te vergelijken met walnoot. Maar zodra je goed gekauwd hebt veranderd dit echter in een vieze muffe smaak. Ik had zodra de truffels bin
  2. Bierklak

    Sh*t Happens?

    Net gebeld met de dokter. Hij raade me af om de truffels te eten. (zo reageren de meeste dokters natuurlijk) Ook zij hij dat de schimmels waar ik aan allergisch ben, huidschimmels zouden zijn. Ik heb vroeger 10 jaar lang tussen schimmelsporen geslapen (ik en mijn moeder woonde in een heeeel slecht onderhouden gehuurde woonst). Dingen zoals een waterkraan vlak naast een stopcontact waren daar aanwezig. Dus ik denk niet dat ik me al teveel zorgen hoef te maken. Ik ga het er gewoon op wagen. Risicos nemen kan leuk zijn Dat maakt de trip eens zo spannend.
  3. Bierklak

    Sh*t Happens?

    Ja ik eet al heel me leven champignons. En het enige dat ik weet is dat k er allergisch aan ben. Maar ik ga morgen eens even bellen met men huisarts. Die zal me wel meer informatie kunnen geven over men allergie.
  4. Ok, ik ben weer wat wijzer geworden over de truffels. Nu las ik hier niet zo lang geleden ergens dat truffels een schimmel zijn? Volgens mijn moeder werd ooit vastgesteld dat ik allergisch aan schimmel blijk te zijn. Maar er zijn natuurlijk verschillende soorten schimmels. Ook is het zo, dat ik altijd al champignons heb gegeten en niets aan heb overgehouden. Toch maak ik me nu wel weer wat zorgen. Ik sta even met men rug tegen de muur nu.
  5. Das natuurlijk iets dat je weet voor volgende keer Heb de mijne meteen in de ijskast gelegt Wachtend tot zaterdag.
  6. Truffels zijn net aangekomen Kan echt niet wachten tot zaterdag! Een klein vraagje, moet ik de truffels bewaren in de ijskast tot zaterdag?
  7. Dus voor de suikerspiegel op pijl te houden, wat drink ik dan best zonder de trip te verpesten? Red Bull, vruchtensap of iets anders?
  8. Mmm ok. Nu had ik ook ergens gelezen dat het belangrijk is om tijdens de trip je suikerspiegel op pijl te houden? Door vruchtensap te drinken. Maar ik had ook ergens gelezen dat je niets mag eten met suiker of vitamine C. Dus nu weet ik niet meer wat ik moet geloven en wat wel. Enige informatie?
  9. Truffels eet je best op een lege maag. 4-6 uur na je laatste maaltijd. Correct? Nu vroeg ik mij het volgende af.. Stel je krijgt tijdens de trip ontzettende honger? Kan je eten tijdens de trip?
  10. En krijg je van tampanensis die leuke combinatie van lachkicks, filosofische gedachte en milde/medium visuals zoals bewegende vloeren en dergelijke? Want dat is de reden dat ik het wil ervaren
  11. Ja inderdaad Nu had ik nog eens even een vraagje over men 1ste trip die ik zou willen starten met 5-7g Pajoritos. Onlangs heb ik dit gelezen; EFFECTEN VAN DE MAGISCHE TRUFFELS "PSILOCYBE PAJARITOS": Vlieg kleine vogeltjes; Pajaritos is Spaans voor " kleine vogeltjes"... 5 Gram van deze "kleine vogeltjes" leert je niet hoe te vliegen, maar je zult zeker een verandering merken: een verandering in je inzicht en geest. Je voelt je ongelooflijk levendig en opgetogen, terwijl zachte rillingen van tijd tot tijd door je lichaam gaan. Creatief, buiten de gebaande paden denken en lachkicks zijn b
  12. Damn, zal nog een weekje langer moeten wachten. Ik had verwacht dit weekend men 1ste trip te ervaren maar het zal het weekend hierna worden vrees ik.
  13. Ik begrijp wat je bedoelt. Die dingen las ik eerder. Maar ik heb hier iets gevonden waar ik mij van afvraag of het zever is of niet. http://mushplanet.nl/paddos-therapeutische-setting.html Moest de trip bepaalde slechte gewoontes doen verdwijnen zou dit echt fantastisch zijn. Ik ben in ieder geval razend nieuwschierig naar mijn 1ste trip!
  14. Ok dan ga ik dus niet met de scooter Nu had ik nog een vraagje. Ik heb ook verschillende dingen gelezen over persoonlijkheidsveranderingen.. Wat is hier waar van? Ik bedoel.. Is er een bepaalde manier voor? Stel dat je een bepaalde slechte eigenschap hebt, je maakt elke keer dezelfde fouten. Is er een manier om die eigenschap te doen verdwijnen of dergelijke?
  15. Weet je wat me ook eeeecht lachen lijkt tijdens een trip? Talking Tom voor Android! Maar lijkt het nu iets om met een scooter vervoerd te worden of kan ik beter de bus nemen of te voet gaan?
  16. Glowsticks heb ik hier net al van onder het stof gehaald. Heb ook zo van die zwavelstokjes voor nieuwjaar. Lijkt me ook wel vet. Wat voor muziek raad jij aan? Ik had gedacht aan minimal techno, dark goa, en schranz. Owja, ik ben van plan om de 1ste uren bij mijn vriendin door te brengen. Daarna zou ik naar huis willen gaan om Avatar te kijken Het vervoer middel is een scooter. Het lijkt me ook wel vet om mijn vriendin te laten rijden terwijl ik achterop alle voorbij razende bomen bekijk. Is dit wel veilig? Stel nu dat ik tijdens de rit plots een roze eekhoorn zie lopen dat ik van dich
  17. Ja zo ga ik het doen. Beginnen met 7-10 gram, en eventueel de rest er bijnemen als het effect wat te licht is. Nu over het Asperger, ik heb ergens wel gelezen dat iemand met Asperger truffels had genomen en er geen problemen mee had. Maarja, 2 of meer meningen is natuurlijk beter dan 1 En mijn vriendin blijft nuchter bij me. Ik heb hier een textje gemaakt over hoe zij best kan reageren op de trip. Heb het zelf opgemaakt met alle informatie die ik tot hiertoe heb gevonden. Dus geef even je mening en wees vrij om er eventueel nog iets aan toe te voegen of te verwijderen Het is belangri
  18. Ik ga even wachten of er nog andere meningen binnen komen voor ik het volledige pakje gebruik. 15 gram voor de 1ste keer lijkt me precies toch wel veel voor de 1ste keer Heb je trouwens enkele ideetjes om te doen zodra de trip op zen piek zit? Ik ben van plan om het binnenshuis te doen met of zonder tuin. Wat ik tot hiertoe in gedachte heb, is zo een simpel kartonne brilletje, met 2 verschillende kleuren van glazen dat ik ooit eens heb gekregen bij het huren van een 3D film. Lijkt me wel lekker spacen. Dus als je nog wat leuke simpele ideetjes hebt, laat maar komen
  19. Ok, ik ben nieuw in het gebruiken van psilocybe. De enige geestverruimende middelen die ik in men leven tot hier toe heb uit geprobeerd is XTC (4 achter elkaar geslikt, geen hol van gemerkt) 1 LSD kartonnetje, ook niets van gemerkt. 1 keer een bolletje speed (speed in rolvloeitje). Niets van gemerkt. En natuurlijk, jointjes. Van wiet voel ik me meestal zo erg wazig. Ik ga dan meer tot besef komen als ik iets verkeerd doe. Nu heb ik altijd eens graag paddos willen uit proberen. Een vriend van me , die kwam eens onder invloed naar me toe. Ik was hier natuurlijk van op de hoogte. We beslot