excalibur

Members
 • Aantal bijdragen

  21
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. excalibur

  Muziek tijdens de trip

  Ik hou basically van alle soorten muziek behalve pop. Laatste tijd luister ik veel heavy en 'demonic' muziek en dan het liefst deathstep (een subgenre van dubstep). De meesten zullen het ongetwijfeld niks vinden en het is daarom ook niet erg bekend. Een paar voorbeelden: https://soundcloud.com/djhaxim/gohnu-demonium-haxim-remix-free https://soundcloud.com/abducted/cretin-reanimator-abducted https://soundcloud.com/venomdubs/moth-666-venom-remix https://soundcloud.com/atomizemuzik/moth-atomize-paranormal-clip Het is vooral de complexiteit van het lied dat me zo erg aantrekt en in een trip komt dit extra hard aan.
 2. excalibur

  Favoriete tripobjecten

  Echt hé. Het duurde me een keer in de piek van een 15 gram hollandia trip (minstens) 5 minuten om de speakersysteem aan te zetten, audio plug in me telefoon doen en muziek afspelen (unlocken van telefoon ging verdomde lastig en scherm was blurry as fuck). Verder heb ik nooit last gehad van het onvermogen om te lopen in een trip.
 3. Van alle vizualizators die ik ken, vind ik Milkdrop (standaard ingebouwd in winamp) het vetst. http://www.youtube.com/watch?v=u3CbVDWgZ-U But then again, niets verslaat mijn eigen visuals tijdens het trippen! Dat is waarom ik liever in een donkere kamer trip i.p.v. kijken naar computer-gegenereerde beelden.
 4. excalibur

  Trip sites

  Ik draai flash anders prima op jelly bean... Een HTML5 versie zou ongetwijfeld beter zijn maarja, dat feest is nog maar net begonnen
 5. excalibur

  Trip sites

  EyeCandy is wel mooi, maar helaas voor mij onbruikbaar. Die is gemaakt in Flash en dat wordt sinds kort zelfs door Android niet meer ondersteund en dus op geen enkel mobiel apparaat bruikbaar. Jammer want we gaan een groot park in als eerste ervaring. Je kan flash player nog gewoon downloaden als apk en installeren. Het is inderdaad wel verdwenen uit google play...
 6. excalibur

  Trip sites

  http://bestiario.org/research/eyecandy/ http://muchos-juegos.appspot.com/ripples <<< is wel iets meer werk Die van jou zijn heel gaaf trouwens!
 7. excalibur

  YES!

  YES! Afgelopen woensdag havo diploma in ontvangst mogen nemen.
 8. excalibur

  Eminem

  Ja hiero, absoluut! Zijn teksten komen hard, met gevoel en ontzettend veel talent. Liedjes complex en divers qua emotie (niet alleen die stoerdoenerij rap). Ik hou van hem sinds TMF bestond.
 9. Ja daar valt het grote geld te halen als er iets mis met het eten of wat dan ook. Hier in nederland krijgen we hoogstens een waardebon Helemaal waar. Ze willen de wet wel weer gaan aanpassen heb ik gehoord.
 10. excalibur

  audio hallucinaties

  Weet je zeker dat je geen aanleg hebt voor psychose? Hoezo?
 11. Ben nog zeer onervaren. Gedaan: alcohol, wiet, truffels Geïnteresseerd in: LSD, MDMA, MMDA (brain movies!), MDA, Mescaline, DMT, lachgas, salvia, elk ander soort psychedelic die ik tegenkom Ben verder absoluut niet geïnteresseerd in cocaine, crack, amfetamine, heroïne, you name it...
 12. Minder dan een jaar geleden toen ik 17 was. Dus ben nog steeds 17. Het trippen heeft me veel interessante inzichten gegeven en her-realisatie van bepaalde zaken. Voor het trippen was ik ook een heel open-minded persoon en dit is alleen maar toegenomen. Ik zie het als een soort sleutel die mijn brein voor de realiteit heeft geopend. Soms vraag ik me af waar de realiteit zich werkelijk bevindt (als hij überhaupt bestaat). Het is jammer dat we in een maatschappij leven waarin het gebruik van alcohol of vergiftigd tabak geen punt is maar iets zo natuurlijk en levensverrijkend als truffels door velen wordt gedemoniseerd. Gelukkig weten wij beter.
 13. Toch toevallig dat dit soort verhalen bijna altijd uit de VS komen...
 14. Lekker diepe chillstep zoals singularity http://www.youtube.com/watch?v=SXqZnGy1egw Bij een track als deze voel ik me zwaar euforisch Heavy dubstep doet 't 'm ook wel bij mij. Voorbeeld: Of Verder luister ik van alles in me trip! Veelal Dnb, drumstep, moombahcore, neurofunk, hardstyle, hardcore, etc. maar dubstep blijft me favoriet. Iedereen hier heeft een goede smaak!