Kuiken1991

Members
 • Aantal bijdragen

  10
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. Hallo T. Ja glowsticks. Maar die gaan we "vanmiddag" al halen voor vrijdag. En ja XTC is heel anders, maar dat had ik ook al uitgelegd, haha. Ook ik zal na het nachtje een trip report maken. Misschien wil J. ook nog wel een report maken. Groet, B.
 2. Jij ook al 101. Wat een oude lullen zijn we toch Haha ja behoorlijk stel oude lullen.
 3. Mijn eerste keer was toen ik net 17 was, dat beviel me zo goed dat ik et nu nog steeds zo af en toe eens doe. Ben nu 22 jaar.. Tijd gaat snel als je leuke dingen doet!
 4. Kuiken1991

  Games

  Far Cry 3 tijdens een trip gedaan, ik kon er niks meer van, maar het beeld en geluid was prachtig mooi! Voelt alsof je daar zelf op het eiland bent! Een echte vakantie, maar dan alll in your head.
 5. Efteling ga ik van zomer heen met truffels op met een goede kameraad samen. Staat al een 1,5jaar bij ons beide in de planning en gaat dit jaar eindelijk gebeuren. En een ander alternatief is als het goed weer is in de natuur.
 6. Kuiken1991

  magictruffel tripmeeting

  Als dit doorgaat en mijn 2 kameraden (die ik volgende week hun eerste reis ga introduceren) vinden truffels lachen, dan ben ik van de partij met misschien 3 of 4 man sterk Is trouwens een top idee zoiets! Lekker in de zomer met een grote groot in het wild trippen. Maar wat is een Sjamaan precies? Nog nooit van gehoord!
 7. Nou dit jonge kuikentje is er nieuw bijgekomen hoor Ben van plan ook wat actief te blijven Heb al aardig wat "reisjes" gehad en er gaan zeker velen volgen.
 8. Kuiken1991

  Desktop Screenshots [geeks]

  Hee Gonzo, die achtergrond heb ik ook op me iPhone Mijn desktop van laptop is nog saaier, standaard Windows 7 Theme met MoH achtergrond.
 9. 101jaar, jah woef, beetje oud eh. 2,25jaar oud als ik hond was, dat klinkt beter!