Dreamcast

Members
 • Aantal bijdragen

  34
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. Dreamcast

  Hele oude truffels...

  Bedankt allemaal. Ik heb toch maar alles weggegooid. Ik had ze destijds ook gewoon moeten laten drogen, dan had ik er misschien nog wat aan. Zonde.
 2. Dreamcast

  Hele oude truffels...

  Aangezien het bumpen van oude threads niet echt veel uithaalt, toch maar een nieuw onderwerp gestart. Door (niet vervelende) omstandigheden is het er niet van gekomen de laatste bestelling truffels te gebruiken. De pakjes liggen inmiddels al ruim een jaar in de koelkast. Gek genoeg is de verpakking niet bol gaan staan en zien ze er niet beschimmeld uit. Wel is de Hollandia verkleurd en net zo donker geworden als de Tampanensis. Ik zie nu ook dat er wat vocht is vrijgekomen. Moet ik het zekere voor het onzekere nemen en de boel weggooien, of kunnen we het er nog op wagen aangezien de boel n
 3. Dreamcast

  DMT

  Nou, eindelijk iemand gevonden die het heeft. Maar ik schrok heel erg van de prijs. Ik weet niet of ik het hier mag vragen, maar wat kost 'n gemiddelde dosis? Pm mij desnoods als er hier geen prijzen genoemd mogen worden. Ik wil graag weten of ik belazerd word of niet. Alvast bedankt.
 4. Wat 'n feest der herkenning. Zelfs de mindere delen, kou, moeilijk ademen. Maar vooral de leuke delen, zwaar verbeterd reukvermogen, een pratende inner self. Leuk report.
 5. Dreamcast

  Rot of minder potent ?

  Verplaatst naar ander topic
 6. Ja, ik heb hier "ervaring mee" verschillende versies geprobeerd, nauwelijks resultaat. Ik Droomde wel heftiger door dat spul, maar Lucide ben ik hier niet door geworden. Ik had meer succes met de Remee ( http://sleepwithremee.com/ ) Maar zelfs daarmee is het aantal succesvolle pogingen na bijna een jaar op 1 hand te tellen.
 7. Dreamcast

  Truffel-ijsthee?

  Nou, het was eindelijk zover. Ik heb ze gebruikt maar helaas, er zat niet echt veel potentie meer in. lang verhaal kort: Ik moest alle klontjes (gemaakt van twee pakjes atlantis) opeten om iets te voelen wat overeen kwam met nog niet eens een half pakje mexicanas. Niet echt efficient dus. Jammer, maar helaas. Ik heb het tenminste geprobeerd. Ik weet nu dus alleen niet of dat komt omdat ze niet goed getrokken hebben, of wel maar dat de potentie door de maanden heen gewoon is verzwakt. Volgende keer maar weer gewoon vers of drogen. Dat wil overigens niet zeggen dat ik niet heb genoten. Het w
 8. Dreamcast

  Trip sites

  @reknak Hilarisch!
 9. Dreamcast

  Truffel-ijsthee?

  Nope, nog niet, niet aan toe gekomen. Ik laat 't weten wanneer dit wel het geval is.
 10. Dreamcast

  Kratom

  Nou, ook ik heb kennis gemaakt met de wereld van Kratom. Ik heb er gemengde gevoelens aan over gehouden. Ik had een "introductiepakket" besteld die een zakje gedroogde bladeren, vloeibaar extract en een poeder extract bevatte. De eerste keer dat ik het probeerde, ging ik aan de vloeibare versie. Heel voorzichtig begonnen met tien druppels (zoals aangegeven) onder de tong en een uur gewacht...niets. Nog maar een keer...tien druppels, uur wachten, weer niks. Dit riedeltje volgehouden tot het flesje half leeg was en ik een halve dag verder was "kan nooit voorzichtig genoeg zijn gezien de enge ver
 11. Woohoo! Ik ben blij dat jullie m'n report zo goed vonden. Ik zal ze blijven schrijven. Bedankt allemaal
 12. Dreamcast

  audio hallucinaties

  Hmmm, interessant. Ik heb tot nu toe altijd muziek aangehad tijdens m'n trips dus als het mij al overkwam, hoorde ik het niet. Misschien maar eens een tripje proberen zonder muziek.
 13. Dreamcast

  DMT

  +1 Als ik ooit een keer die kans krijg, ga ik ervoor, no matter what! Enneh, Hint hint indeed
 14. Ouch, dat flauwvallen is wel echt heel slecht. Je hersens kunnen echt maar heel eventjes zonder zuurstof en voestingsstoffen. De reden dat je flauwvalt is omdat je hersens al zo weinig binnen krijgen dat veel functies al worden uitgeschakeld om de belangrijkste onderdelen toch nog te kunnen voorzien van de nodige stoffen. Je hersens sterven ontzettend snel af bij een tekort of absentie van zuurstof. Dikke afrader dus.