Dreamcast

Members
  • Aantal bijdragen

    34
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Dreamcast geplaatst

  1. Dreamcast

    Hele oude truffels...

    Bedankt allemaal. Ik heb toch maar alles weggegooid. Ik had ze destijds ook gewoon moeten laten drogen, dan had ik er misschien nog wat aan. Zonde.
  2. Dreamcast

    Hele oude truffels...

    Aangezien het bumpen van oude threads niet echt veel uithaalt, toch maar een nieuw onderwerp gestart. Door (niet vervelende) omstandigheden is het er niet van gekomen de laatste bestelling truffels te gebruiken. De pakjes liggen inmiddels al ruim een jaar in de koelkast. Gek genoeg is de verpakking niet bol gaan staan en zien ze er niet beschimmeld uit. Wel is de Hollandia verkleurd en net zo donker geworden als de Tampanensis. Ik zie nu ook dat er wat vocht is vrijgekomen. Moet ik het zekere voor het onzekere nemen en de boel weggooien, of kunnen we het er nog op wagen aangezien de boel n
  3. Dreamcast

    DMT

    Nou, eindelijk iemand gevonden die het heeft. Maar ik schrok heel erg van de prijs. Ik weet niet of ik het hier mag vragen, maar wat kost 'n gemiddelde dosis? Pm mij desnoods als er hier geen prijzen genoemd mogen worden. Ik wil graag weten of ik belazerd word of niet. Alvast bedankt.
  4. Wat 'n feest der herkenning. Zelfs de mindere delen, kou, moeilijk ademen. Maar vooral de leuke delen, zwaar verbeterd reukvermogen, een pratende inner self. Leuk report.
  5. Dreamcast

    Rot of minder potent ?

    Verplaatst naar ander topic
  6. Ja, ik heb hier "ervaring mee" verschillende versies geprobeerd, nauwelijks resultaat. Ik Droomde wel heftiger door dat spul, maar Lucide ben ik hier niet door geworden. Ik had meer succes met de Remee ( http://sleepwithremee.com/ ) Maar zelfs daarmee is het aantal succesvolle pogingen na bijna een jaar op 1 hand te tellen.
  7. Dreamcast

    Truffel-ijsthee?

    Nou, het was eindelijk zover. Ik heb ze gebruikt maar helaas, er zat niet echt veel potentie meer in. lang verhaal kort: Ik moest alle klontjes (gemaakt van twee pakjes atlantis) opeten om iets te voelen wat overeen kwam met nog niet eens een half pakje mexicanas. Niet echt efficient dus. Jammer, maar helaas. Ik heb het tenminste geprobeerd. Ik weet nu dus alleen niet of dat komt omdat ze niet goed getrokken hebben, of wel maar dat de potentie door de maanden heen gewoon is verzwakt. Volgende keer maar weer gewoon vers of drogen. Dat wil overigens niet zeggen dat ik niet heb genoten. Het w
  8. Dreamcast

    Trip sites

    @reknak Hilarisch!
  9. Dreamcast

    Truffel-ijsthee?

    Nope, nog niet, niet aan toe gekomen. Ik laat 't weten wanneer dit wel het geval is.
  10. Dreamcast

    Kratom

    Nou, ook ik heb kennis gemaakt met de wereld van Kratom. Ik heb er gemengde gevoelens aan over gehouden. Ik had een "introductiepakket" besteld die een zakje gedroogde bladeren, vloeibaar extract en een poeder extract bevatte. De eerste keer dat ik het probeerde, ging ik aan de vloeibare versie. Heel voorzichtig begonnen met tien druppels (zoals aangegeven) onder de tong en een uur gewacht...niets. Nog maar een keer...tien druppels, uur wachten, weer niks. Dit riedeltje volgehouden tot het flesje half leeg was en ik een halve dag verder was "kan nooit voorzichtig genoeg zijn gezien de enge ver
  11. Woohoo! Ik ben blij dat jullie m'n report zo goed vonden. Ik zal ze blijven schrijven. Bedankt allemaal
  12. Dreamcast

    audio hallucinaties

    Hmmm, interessant. Ik heb tot nu toe altijd muziek aangehad tijdens m'n trips dus als het mij al overkwam, hoorde ik het niet. Misschien maar eens een tripje proberen zonder muziek.
  13. Dreamcast

    DMT

    +1 Als ik ooit een keer die kans krijg, ga ik ervoor, no matter what! Enneh, Hint hint indeed
  14. Ouch, dat flauwvallen is wel echt heel slecht. Je hersens kunnen echt maar heel eventjes zonder zuurstof en voestingsstoffen. De reden dat je flauwvalt is omdat je hersens al zo weinig binnen krijgen dat veel functies al worden uitgeschakeld om de belangrijkste onderdelen toch nog te kunnen voorzien van de nodige stoffen. Je hersens sterven ontzettend snel af bij een tekort of absentie van zuurstof. Dikke afrader dus.
  15. Gefeliciteerd! En ja, dat viel mij ook al op. Veel mensen van wie je het niet verwacht hebben wel eens wat geprobeerd of gebruiken nog steeds. En dan denk je je vrienden te kennen Maar goed, zij dachten hetzelfde over mij. Al kom ik net pas kijken in dit wereldje
  16. Dreamcast

    Hoe eten jullie truffels?

    Gewoon, uit het vuistje. Ik vind de smaak erg meevallen en ik heb blijkbaar een maag van staal. Geen misselijkheid, geen buikpijn, niets aan de hand. (overigens heb ik ze de eerste keer als chocoladereep gegeten, was ook erg goed te doen)
  17. Dreamcast

    bodyload..

    Jazeker, thanks. Ga ik volgende keer ook proberen. Wat m'n lemon-tek klontjes betreft. Ik twijfel nog of ik ze moet laten smelten en dan op moet drinken of gewoon als een ijsje direct opeten. Either way horen jullie het van mij in m'n derde tripreport.
  18. Dreamcast

    bodyload..

    Kijk, dat zijn goeie tips. Ik had tijdens m'n laatste trip zo'n zware bodyload dat zelfs ademen een hele opgave was. Ik had inderdaad m'n truffels zo uit de koelkast naar binnen gewerkt. Wel lang genoeg gekauwt though, maar toch. Hoe lang wacht je nadat je ze uit de koelkast hebt gehaald? en hoeveel stop je tegelijk in je mond? Voorlopig kan ik het toch niet testen aangezien ik m'n resterende pakjes heb omgezet naar lemon-tek-ijsklontjes, maar altijd handig om te weten voor de volgende keer
  19. Ja, de kou herken ik heel erg ja. Die zag ik niet aankomen (lees je bijna nergens) Maar goed, kijken of ik het een keertje kan proberen met lachgas.
  20. Dreamcast

    Sorry Irissen :)

    Geen idee, dit was pas m'n tweede trip. Ik ben het tot nu toe nog niet eerder tegengekomen in andere tripreports dus ik wacht de antwoorden van de veteranen nog even af Ging het sterfgevoel bij jou ook gepaard met het heel erg koud hebben?
  21. Daar ging ik ook vanuit, maar het gebeurde toch niet of nauwelijks. Maar ik geef niet op, ik blijf proberen. Als m'n tripsitter met een halfje Mexicanas alles ziet dansen en swingen en ik zie niets met een hele portie Atlantis, zal het misschien toch een set,setting/mood/instelling ding zijn. Ik blijf experimenteren.
  22. Dreamcast

    Eerste keer alleen

    Ik wil het ook zeker nog een keertje alleen proberen. Lijkt mij erg relaxed. Ik wacht nog even de reacties tav mijn ogen af. En naar buiten ga ik sowieso niet alleen.
  23. Dreamcast

    Sorry Irissen :)

    Setting: Wederom bij mij thuis (voornamelijk woonkamer en keuken) Truffels: 1 portie Atlantis Inleiding: Na het daverende succes van de Mexicana leek het mij leuk om dieper te gaan. Atlantis leek mij een mooi vervolg. Uiteraard ben ik ook weer braaf begonnen met een halfje. De Tripsitter deed deze keer niet mee omdat hij mij misschien niet goed in de gaten kon houden als we allebei diep in Atlantis zaten. De trip: Nou, daar ging ie dan, mijn tweede trip, spannend! Het pakje ging open en ik bereidde mij voor op een walgelijke, ranzige, zure, walnootachtige smaak waar ik zoveel over las en h
  24. Dreamcast

    Truffel-ijsthee?

    Nou, aangezien mijn pakjes Atlantis niet meer zo "vacuum" zijn als toen ik ze kreeg, toch maar besloten iets sneller dan gepland om Lemon-tek-thee te maken. Wat heb ik gedaan: Truffels uitgepakt en zo fijn mogelijk gesneden met een aardappelmesje. Citroen uitgeperst en het sap samen met de stukjes truffel in een bakje gedaan. De hoeveelheid citroensap bedekte net aan alle stukjes. Met een lepeltje nog even de stukjes platgedrukt zodat er zoveel mogelijk "sap" vrij kwam. Het geheel 15 tot 30 minuten laten staan. Water gekookt en dat ongeveer tien minuten laten afkoelen en daarna bij de Le