Unscrewed

Members
  • Aantal bijdragen

    21
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. Unscrewed

    audio hallucinaties

    Weet je zeker dat je geen aanleg hebt voor psychose?
  2. Dankjewel! Ze deden het nog perfect! Volgens mij was er niet eens een beetje potentie verloren gegaan. Zo ga ik voortaan mijn truffels bewaren.
  3. Oke, ik ben heel eigenwijs geweest en er eigenlijk niks meer mee gedaan... Had ze gepakt, op elkaar gelegd, bubbeltjes plastic eromheen, ingetaped en weer op mijn kamer gelegd. Nu wil ik ze morgen gebruiken (was er zondag niet aan toe gekomen), en ze zien er nog normaal uit. De vacuum is van de zakjes af maar de zakjes zijn nog wel dicht en staan niet bol of wat dan ook. Ook zie ik nergens blauwe plekjes op de truffels, ze zien er wel iets donkerder uit dan ik me kan herinneren, maar dat kan ook de belichting zijn. Hoe weet ik of ze niet meer goed zijn? En als ze niet meer goed zijn en je
  4. En had het nog enig effect op de kwaliteit van de trip?
  5. Pijn is een gevoel die je wel kan uitschakelen met de juiste training.
  6. Heel erg bedankt voor jullie reacties. Heb ze zeer donker bewaard en best koel eigenlijk (koele kamer). Als ik ze morgen (of eigenlijk inmiddels vandaag) niet nuttig, zal ik ze in de vriezer stoppen.
  7. Ik zou dit nog steeds graag willen weten voordat ik straks met 45 gram aan verrotte truffels zit.
  8. Dat flauwvallen vind ik eerlijk gezegd niet erg slim. De bloedcirculatie naar je hersens afsluiten is sowieso niet de bedoeling, je moet je hersens met respect behandelen vind ik. Zonder hersens, geen trip (of leven).
  9. Hallo iedereen Ik heb zojuist 5 minuten geleden 3 P. Atlantis zakjes gekregen, en vroeg me af of deze vacuumverpakt in het doosje tot zondag op kamertemperatuur kunnen worden bewaard zonder dat de kwaliteit er onder gaat lijden? Groetjes, Unscrewed
  10. Unscrewed

    EyeCandy (tip!)

    Wow, dat lijkt me inderdaad best heftig. Ik zal het vrijdag eens proberen!
  11. Unscrewed

    Nieuwe subcategorieën

    Misschien een tripart sectie? Een plaats waar iedereen zijn favoriete tripart/zelf-gemaakte tripart kan posten.
  12. Unscrewed

    Hoe eten jullie truffels?

    Water laten koken, in een glas doen, theezakje erin en wachten tot het water warm/lauw aanvoelt. Dan kleine stukjes truffel erin en opdrinken maar! Ook helpt dit met misselijkheid na inname.
  13. Unscrewed

    Sorry Irissen :)

    Goed en gedetaillierd tripreport! Die gedachtes klinken bij mij ook erg bekend in de oren. Een advies dat ik van Terence McKenna heb gehoord is dat je moet gaan zingen. Zing wat je wilt, meteen als je trip de verkeerde kant op gaat. Je zult zien dat zingen wat je wilt tijdens een badtrip een gevoel van macht over de trip zal geven. Daarna moet je het gewoon loslaten en je laten gaan.
  14. Apart, ik kan niet editen. Ik bedoel natuurlijk 50 % korting. Apart zeg! Erg leuke actie, wel!
  15. Volgende keer misschien een theetje ermee maken, ligt beter op de maag.