martinb19944

Members
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over martinb19944

  • Rang
    Newbie
  • Verjaardag 05-01-1994

Profiel informatie

  • Locatie
    Friesland
  • Interesses
    Muziek,, vooral Hardstyle , Euphoric hardstyle en drugsforums Xp
  1. Idd ThijsWTF , we willen idd elk een andere drug doen. 2c-B en truffels combineren haha , daar heb ik nou nog nooit overna gedacht. Ik ben benieuwd hoe je het dan zou beleven. xP Maar goed eerst maar eens beide soorten wat beter kennen Bedankt voor de nuttige reactie Thijs
  2. Mijn vraag is : kun je als je met z'n twee tript elk een andere drug doen ? : Is dit leuk om te doen, of is het totaal onverstandig ? ( in dit geval truffels en 2c-b ) Alvast bedankt !!
  3. martinb19944

    Eerste keer alleen

    Ik wou het ook alleen doen dus op een avond heb ik ze gehaald en alleen opgegeten , nou heb jammer genoeg niks gevoeld behalve misselijkheid. Dus ik ga het zeker weer alleen proberen.!! Ik denk dat het kwam doordat ik de week daarvoor het ook al had gebruikt . Beetje kut want die vent van de growshop zei dat je na een week het wel weer kon doen :S ... Eerst maar een tijdje wachten.
  4. martinb19944

    Eerste keer alleen

    Ik heb niet super veel ervaring , maar ik heb het gevoel nu wel dat ik nu direct 15 gram hollandia kan proberen. Ik laat het je zeker eventjes weten hoe het is gegaan !
  5. martinb19944

    Eerste keer alleen

    Geweldig om te lezen.. heftige trip als ik het zo lees, maar ook super om het zo eens te beleven lijkt me ! Ik had een vraag. Want uit mijn ervaring met truffels begin ik meestal in me zelf te spacen , ook al zijn er vrienden van mij bij. Maar zou je mij dan alsnog adviezeren om alleen te trippen enzo ja heb je dan tips om te doen? Alvast bedankt ! En een topreport om te lezen !!
  6. Ik wil graag eens lekker alleen thuis trippen . Wat kan het beste doen om : Om goed te trippen ( om voorwerpen te laten vervormen etc. Wat ik de eerste keer op 10 gram hollandia niet had ) En overig voor een goede trip. Ik hoor het heel graag . !
  7. Het was zeker een geslaagde trip ! Alleen die vriendin van mij had weinig tot niets gegeten, ong 10 gram truffels , uitgerust en ik weet het niet hoor kan ren joint van in de middag het beinvloed hebben.. maar dan zou je teminste wel iets gevoeld hebben .. Bedank voor je reactie !
  8. Voor die gene die dit zullen lezen hoop ik dat het interessant is en misschien misschien de vraag kunnen beantwoorden hoe een vriendin van mij helemaal niks kon voelen... ? Mijn eerste keer truffels (psilocybe hollandia) begon ik met 10 gram. Setting: het park, samen met twee vrienden die ook truffels aten en drie nuchtere toeschouwers. (waar van één vriend die ook gebruikte, die ook 10 gram opgegeten had maar echt helemaal niks gevoelt heeft die nacht.) Het is niet het lekkerste om op te eten, het smaakte naar natte walnoten en daarna heel zuur. Daarom hebben we het in combinatie opgegete