brambolinie

Members
  • Aantal bijdragen

    33
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over brambolinie

  • Rang
    Advanced Member
  • Verjaardag 03-03-1994
  1. brambolinie

    2C-B

    Ik ben zeker wel fan van 2cb. Milde maar toch duidelijke aanwezige psychelische effecten. Toen ik naar wc ging werden de visuals wel heel aanwezig (mits ik me er op focuste dan).
  2. Ozric Tentacles is bijna tè spacend om naar te luisteren met truffels achter je kiezen Dead Meadow maakt ook echt unieke nummers maar niets gaat boven Jimi Hendrix https://www.youtube.com/watch?v=U3KoAsNc1YA
  3. hmmm, de zegel zou smakeloos moeten zijn (of een klein beetje bittere inktsmaak) en je zou al helemaal niet misselijk moeten worden. En het is ook gek dat je zóo hard tripte van één zegel. Ik vrees dat je een andere drugs hebt genomen ...
  4. In het ergste geval raken de 'blaaskaken' in paniek, maar met 2 ervaren trippers en een tripsitter moet dat wel goedkomen. Blijvende problemen komen alleen voor als mensen al onderliggende zietes hebben (bv schizofrenie)
  5. Meestal als ik trip zet ik dingen neer die mij 'spacend' lijken om ze vervolgens tijdens de trip compleet te vergeten XD
  6. Geloof mij, je krijgt zeker alle werkzame stoffen binnen Volgensmij werkt het zelfs beter omdat je de thee in princiepe in een paar slokken naar binnen kunt werken ipv 20 minuten op die ranzige truffels kauwen. Ik heb de truffels voor de zekerheid eerst vermaalt met een knoflookpers of hoe dat ook heet.
  7. Ik word ook misselijk van truffels als ik ze gewoon op eet. Dat vond ik echt altijd zwaar kut, totdat ik thee probeerde. Heb je al geprobeerd thee the zetten (en dan de truffels eruit zeven)? Voor mij is thee echt de ideale manier om te trippen zonder die misselijkheid.
  8. Ik zou eerder verse truffels vermalen ,met bv een knoflookpers, en de vermalen truffels uit het water zeven. Op die manier krijg je geen vruchtvlees op je maag wat voor de misselijkheid zorgt.
  9. Ik zou zeggen maak truffelthee. Kost weinig moeie, (bijna) geen misselijkheid/zwaar gevoel op je maag en het is ook nog eens lekker met wat honing erin
  10. Oh, en het effect kickt iets er iets sneller in dan normaal (na een half uur begon ik zeker al wat te merken) maar de trip duurt even lang.
  11. Geloof mij, het effect van thee wordt er zeker niet minder om: 2 Dagen geleden geprobeerd met succes. Ik gebruik trouwens een knoflookpers, of hoe het ook heet, voor het fijnmalen van de truffels, dat werkt erg goed. Er kan vrijwel niets misgaan, je moet alleen zorgen dat het water net niet meer kookt als je de truffels erin doet.
  12. brambolinie

    Paar vraagjes

    Ik denk eerlijk gezegd dat 5 gram te weinig is. Ik zou tussen eerder 7.5 - 10 gram nemen als je voor de echte trip-ervaring gaat. Als het goed is hoef je niets mee te nemen naar het bos, alleen een goed humeur (en genoeg drinken). Je vervelen is wel het laatste wat zal gebeuren. De natuur is voor mijn idee de beste omgeving (of in je huis met alle lichten uit s avonds) want je kan je dan mooi uitleven als je dat wil. Je hebt ook veel afleiding buiten dus naar mijn idee ga je buiten in de natuur ook minder gemakkelijk bad. Uiteindelijk ligt het helemaal aan jezelf: als je lekker in je vel zi
  13. je bedoelt ego= tijdelijk weg-> geestlijke verslaving= tijdelijk weg Was het maar zo gemakkelijk
  14. Het is wel interessant, dat zeker. Maar zolang ik zelf nog geen "spirituele" ervaringen heb gehad, kan ik dit moeilijk zomaar geloven. Niet dat ik het onzin vind ofzo, maar ik ben nou eenmaal niet zo naïef. Ik sta wel open voor alles, maar voor ik iets geloof wil ik wel bewijs zien/ervaren. En dat geld zeker voor dit soort persoonlijke onderwerpen.
  15. Ik heb veel sterke verhalen gehoord over psychedelics en trippen, maar trippen door een artikel over LSD te lezen? Das wel n hele sterke De enige verhalen ,die ik geloof, om je bewustzijn te veranderen zonder 'drugs' zijn door te mediteren of te lucid dreamen.