Sanne

Members
  • Aantal bijdragen

    14
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. Sanne

    Derde trip met pajaritos

    * ik wilde mijn bericht aanpassen maar drukte per ongeluk op quote; bovenstaand bericht is aangepast*
  2. Sanne

    Derde trip met pajaritos

    Gisteravond heb ik voor de derde keer getript met een vriend, vriendin en haar vriend; Sem, Lieke en Tim. We waren lekker ontspannen bij mij thuis, en alles was bij de hand. Hapjes, drankjes, kleurplaten en glowsticks, Ott aan, en gaan met die banaan. Rond een uur of 10 namen we de truffels (halve portie pajaritos; Tim een hele), bleven we lekker kletsen en voordat we het wisten rolden we langzaam maar zeker de trip in. Het begon met veel lachkicks en het maken van wat kleurplaten; niet dat ik het geduld had om er één af te maken, want er gebeurde zo ontzettend veel. Ik probeerde een verhaal
  3. * Ik wist niet zo goed in welk deel van het forum dit zou passen, dus heb ik het maar hier geplaatst*. Voor degene die wel eens een mindere tot een bad-trip hebben gehad: hoe waren jullie ervaringen met trippen na de slechte trip? Kan je oorzaken aanwijzen waardoor de trip verkeerd ging? Heb je bij trips na de slechte trip dingen anders gedaan? Ik vraag dit omdat ik vorig jaar een minder goede ervaring heb gehad. Ik voelde me continu een beetje angstig, had het gevoel dat ik dat gevoel niet kon delen en zat een beetje vast in negatieve gedachtes. Dit was niet heel heftig, ik denk omd
  4. Ja Ott is echt een aanrader! Wij gaan het morgen, als we gaan trippen, weer aanzetten. Leuk dat je door mijn report in de stemming komt! Alvast veel plezier voor zaterdag. Ik ben wel weer van plan een reportje te schrijven na morgenavond, dus waarschijnlijk zien jullie hem deze week wel verschijnen (tenzij ik het niet goed op papier krijg). Schrijf jij je trip ook op na zaterdag?
  5. Een érg late reactie, maar leuk dat jullie het leuk vonden! Deze woensdag gaan we weer eens truffels nemen, zelfde mensen als in dit report + één vriend. Jouw trip was dus ook heel goed, somssnapjealles?
  6. Leuk om te lezen! Op 't mindere stukje na klinkt het ook als een goede trip. Misschien de volgende keer je mobiel uit of op vliegmodus zetten? Dan krijg je geen berichtjes waar je misschien van in de war kan raken.
  7. Grappig om te lezen dat de meesten 18-19 waren, ik ben bijna 19 en afgelopen vrijdag heb ik voor 't eerst truffels gedaan.
  8. Alcohol, wiet, hasj, xtc, mdma, ghb, ketamine, truffels. 2cb en lachgas wil ik graag nog een keer proberen. Misschien nog wel meer, maar voorlopig vind ik dit wel even goed.
  9. We hadden ze inderdaad al ingenomen, maar alsnog bedankt, goed om te weten voor de volgende keer! Uiteindelijk vloog de tijd en zat er toch wel een uurtje of 4 tussen voordat we ze hadden ingenomen (alhoewel 1 vriendin en ik een halfuurtje van tevoren wel een minikrentebolletje op hadden) en we hebben genoeg effecten gehad, ik heb een verslagje online gezet van hoe het was.
  10. Ik wilde even een verslagje schrijven, maar dat is toch uitgelopen tot een behoorlijk lang verslag. Nog steeds heb ik het idee dat het niet onder woorden te brengen is, maar ik heb een poging gewaagd. De namen heb ik voor de zekerheid veranderd, je weet maar nooit wie het leest en helaas is niet iedereen even open-minded. Enjoy. Afgelopen vrijdagavond heb ik getript met 2 vriendinnen en de vriend van een vriendin bij mij thuis. Voor Lieke en Naomi(vriendinnen) en mij was het de eerste trip, Tim (vriend Lieke) had al vaker getript. Met de voorbereidingen zat het wel goed. Chille omgeving, play
  11. Vanavond ga ik voor het eerst truffels gebruiken. Het plan was dat vrienden van me eerst hier kwamen eten, dan een uurtje of 4 niets eten en dan de truffels nemen. Nu hebben m'n vrienden wat vertraging waardoor ze hier pas rond 8 uur zijn en we dan pas gaan eten. Nu zou je misschien zeggen; eet nu ff een broodje en skip het avondeten. Maar dat vind ik zonde, ik heb namelijk van alles in huis gehaald, alles al gesneden enz. Om 12 a 1 uur de truffels pas nemen vind ik erg laat worden. Ik vroeg me af of 2 a 3 uur niet voldoende is? Ik begreep vooral dat de kans op overgeven groter is en dat de k
  12. Thanks voor de tip. Ik heb het gehaald. Waarschijnlijk (en hopelijk) overbodig, maar voor de zekerheid. En 't was toch goedkoop. . Zo, ik ben er klaar voor. Al duurt het nog even voordat we gaan beginnen. Eerst nog koken & eten, en dan vanavond rond een uurtje of 11-12 de truffels nemen. De spanning is aardig gezakt en ik verwacht dat ik gewoon ontspannen de trip in kan gaan. Alvast de playlist opgezet die ik voor vanavond heb gemaakt om vast in de stemming te komen. Ik heb er zin in.
  13. Thanks voor je reactie! Ik haal wel gewoon, beter ze laten liggen dan dat ik onwijs zin heb om te roken en dat ik niet heb. Dat is een geruststelling! Thanks, gaat vast lukken. Ik schrijf achteraf wel een tripreport. Ik heb ondertussen al heel wat op 't forum rondgesnuffeld en heb eigenlijk antwoord op al mijn vragen van de openingspost. Laatste dingetje; heb gehoord dat het handig kan zijn om benzo's bij de hand te hebben mocht het fout gaan. Iemand hier ervaring mee?
  14. Hoi allemaal! Ik ben nieuw hier en ga aankomende vrijdag samen met 2 goede vriendinnen en de vriend van een vriendin voor 't eerst truffels doen. Hij is al ervaren met truffels, wij niet. Aangezien het voor ons de eerste keer is de lichtste soort. Hij is al ervaren en de Mexicana is licht voor hem, dus 't is de bedoeling dat hij de boel nog een beetje in de gaten houdt. Ik heb me aardig ingelezen, maar zit toch nog met een paar dingetjes. Hoop dat jullie me hierbij willen helpen! - Ik twijfel over de portie. Een halve om op safe te spelen, of een hele om zeker wat te voelen? Eerst dacht ik