blazinrain

Members
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. Naar mijn mening kan bijna alle muziek goed zijn in een trip (zolang het niet extreem verschilt van waar je normaal van houd). Wel heb ik vaak dat het een beetje op moet bouwen, ik kan niet vanaf klassiek (bv, concerning hobbits van lord of the rings) ineens naar hele harde techno. Er moet altijd een beetje een overgang zijn of je moet er maar zin in hebben.
  2. Deze visuals worden gemaakt door een simpel programma dat makkelijk (legaal) te downloaden is. Ik persoonlijk voel me er behoorlijk in verdwijnen als ik flink aan het trippen ben.
  3. Ik heb dan wel geen clusterhoofdpijn, of iniedergeval niet in de heftigheid dat het zo genoemd wordt. Wel heb ik een tijd lang elke week 4/5x erge hoofdpijnen gehad, in de mate dat slapen dan al lastig wordt. Truffels hebben dit effect wel vermindert en hielpen wel. maar dit kan ook komen omdat ik op een andere manier in het leven ben gaan staan en dat mijn hoofd dit een goede verandering vind.
  4. Ik raad iedereen echt aan om dit nummer te luisteren. Het is al een reis opzich, met in dit nummer nog 5 andere nummers verwerkt. erg wisselend maar goed