D34M0N

Members
 • Aantal bijdragen

  110
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht


Waarderingsactiviteit

 1. Upvote
  D34M0N ontving waardering van OnTheChase in Tv kijken werkt de trip tegen?   
  TV kijken werkt idd afleidend, tijdens mijn trips heb ik soms tv gekeken en soms niet en de keren dat ik niet keek ging ik wel dieper. Als je toch tv wilt kijken is het aan te raden om het geluid van de tv uit te zetten en muziek op te zetten. Als je graag iets wilt kijken, is het aan te raden om iets te kijken wat goed bij een trip past, bijvoorbeeld een concert van Shpongle. 
   
  Hoeveel tijd zat er eigenlijk tussen die twee trips? Als er te weinig tijd tussen twee trips zit, krijg je last van tolerantie.
 2. Upvote
  D34M0N ontving waardering van NewbieTripper in Paar vragen :D   
  Welkom!
   
  1. Ik raad aan om 5 tot 7,5 gram (1/3 tot halve portie) Atlantis te nemen. Die zit iets boven gemiddeld qua sterkte, maar als je een halve portie neemt zul je waarschijnlijk niet te diep in een trip komen. Met de zwakkere soorten heb ik geen ervaring, ik heb persoonlijk niet zoveel met zwakkere middelen. 
   
  2. De kleuren zullen wat anders worden. Bij de meeste truffeltrips die ik gehad heb nam één kleur of één soort kleuren de overhand, zo was een keer alles groen getint en een andere keer had alles vooral pasteltinten. Waarschijnlijk zul je simpele patronen zien op muren of lijken muren een beetje te ademen. Je beleeft alles iets intenser. Met de ogen dicht zul je vrij simpele beelden zien, bijvoorbeeld patronen.
   
  3. Ik weet niet of ADD veel invloed zal hebben op een trip, maar twee van de mensen waar ik wel eens mee trip hebben ADHD en die reageren wel wat anders dan ik. Zij worden vooral vrolijk en actief, terwijl ik liever een beetje wegdroom.
   
  4. Een film kijken raad ik persoonlijk niet echt aan, het leidt af van de trip. Al is dat voor een eerste trip op zich niet zo'n probleem, want dan is het toch beter om niet echt diep te gaan. Op zich kan een film ook wel wat toevoegen, maar dan kun je het beste wel het geluid uit zetten en muziek aan. Goede muziek is vrij essentieel tijdens een trip, zelf luister ik het liefst naar Shpongle. Als jullie een film willen kijken raad ik een film met simpel verhaal en mooie kleuren aan, je moet een film meer zien als achtergrond beweegsel dan als film die je wilt volgen. Hoe meer je concentreert op de film, hoe meer de trip verstoord wordt, dus af en toe even kijken, maar niet het verhaal volgen.
 3. Upvote
  D34M0N ontving waardering van Gonzo in Friese wietteler moet 2,5 ton betalen   
  Het enige wat je in Nederland kunt aannemen is dat onschuldige mensen hard genaaid worden. De corrupte rechters hier zullen maar wat graag de Nederlandse roverheid helpen om een voorbeeld te stellen wat er met dissidenten gebeurt. Geen enkele regering is zo respectloos voor het volk als hier in Nederland. Altijd wijzen naar andere landen, terwijl ze hier zelf geen enkel respect hebben voor de mensenrechten. Het is ironisch dat het internationaal tribunaal in Den Haag staat, de grootste misdadigers van de wereld zitten op steenworp afstand.
 4. Upvote
  D34M0N ontving waardering van Spira80 in Ontmoeting met God   
  Ik geloof ook dat alles in een trip voorbestemd is. De link naar jouw report zegt genoeg. 
  Een truffeltrip is als een puzzel, alle stukjes komen op de juiste plek.
   
  Tijdens mijn trips heb ik ook vaak het gevoel dat de truffels mij begeleiden/de weg wijzen of dat er allerlei dingen gebeuren die voorbestemd zijn, alles voelt net juist. Tijdens mijn tweede truffeltrip, mijn eerste echte diepe trip, was het alsof de truffels mij een rondleiding gaven door de truffelwereld. Ze lieten mij allerlei werelden zien en legden mij uit wat de regels zijn voor een goede trip. Tijdens die trip luisterde ik naar een album van Shpongle, het was alsof die muziek mij diep de trip in begeleidden en toen het album afgelopen was en het stil was, had ik niet eens meer de behoefte aan muziek, zo diep zat ik in de trip.
   
  Tijdens een andere trip had ik last van misselijkheid en helaas ging dat niet over. Als ik mijn ogen sloot, was ik op het dak van een hoog gebouw die bij de kust van een baai stond. Op het dak was een groep mensen simultaan ritmisch aan het bewegen. Ze hielden hun armen omhoog. "Voel je vrij, laat de zorgen los." Dat was wat de truffels mij duidelijk wilden maken. Helaas lukte mij dat niet, totdat er meer mensen kwamen (ik was toen samen met een vriend bij hem thuis aan het trippen). De rest van het bezoek zorgde ervoor dat ik mijn zorgen los liet en me fijn voelde. Helaas kwam het met de trip zelf niet meer goed, we hadden die avond truffels met xtc gecombineerd en toen de rest er was voelde ik alleen nog maar de xtc. (Ik slikte de X ongeveer 2 uur na de truffels.) Ik heb die avond wel genoten, maar jammer genoeg niet echt getript, op die CEV's na dan.
   
  Een keer wilde ik truffels met 2c-b combineren. Helaas kwamen de truffels er vrij snel weer uit. Toen mij maag weer tot rust kwam nam ik de 2c-b. Tot mijn grote verbazing en blijheid werd de trip gered door de 2c-b. De OEV's waren typisch 2c-b visuals, maar als ik mijn ogen sloot was ik weer echt in de truffelwerelden.
   
  Tijdens mijn laatste trip was het echt helemaal alsof ieder detail voorbestemd was. Van tevoren zat ik te twijfelen of ik de trip die ik toen gepland had door zou laten gaan, omdat ik een paar dagen daarvoor iets vervelends had meegemaakt. Die dag was een album van Shpongle die ik ongeveer een maand daarvoor had besteld eindelijk bezorgd. Voor mij was dat een teken dat ik de trip door moest laten gaan. De trip begon wat duister, maar het was alsof de gloeistaafjes die ik kort daarvoor gekocht had mij beschermden. Er kwam die avond een film op tv die ik bij een trip vond passen, maar later op die avond was er niets op tv dat bij een trip past, wat mij het gevoel gaf dat er iets zou gebeuren dat ervoor zou zorgen dat ik niet eens interesse zou hebben om ergens naar te kijken. Ik werd later die avond gebeld door een vriend van mij en hoewel ik normaal gesproken liever in mijn eentje trip, wist ik toen dat het voorbestemd was dat hij langs zou komen. Ik was met hem meegereden naar de stad, omdat hij nog wat moest halen. Het was alsof alles wat ik tijdens die rit meemaakte gewoon klopte, tot de muziek op de radio aan toe.
   
  Van al deze trips heb ik een report geschreven op deze site, dus als je er wat meer over wilt lezen, kun je die reports lezen.
   
  Het is ook niet voor niets dat indianenstammen psychedelica gebruik(t)en voor rituelen, om in contact te komen met de goden. 
   
  Mooi report btw, klinkt als een goede trip.
 5. Upvote
  D34M0N ontving waardering van jamiemathijsen in Hippie Flipping (Xtc met Truffeltjes)   
  Ik heb één keer truffels met xtc gecombineerd. De truffeltrip liep toen helaas niet zo lekker doordat ik me toen een beetje misselijk voelde door de truffels en toen de X eenmaal begon te werken voelde ik vooral de X. Maar hoewel mijn ene ervaring niet zo geslaagd was, kunnen truffels volgens mij wel prima met xtc gecombineerd worden, wil het zelf ook nog een keer doen, maar is er nog niet van gekomen.