Truffelbuffel

Members
 • Aantal bijdragen

  11
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. Ik kan dit wel uittesten voor 3 a 4 weken. Nu nog een sponsor haha Ben ook wel benieuwd wat het effect is.
 2. Ik was inderdaad alleen toen ik de 30gr nam. visuals waren hevig, maar vervormingen van voorwerpen of meubels zag ik niet. Wel iets van vervorming, maar niet wat je zou moeten zien bij level 4 of 5.
 3. Eerste gedeelte kon ik ook echt niet bewegen, maar daarna wel. Met 15 gram dan lukt me dat altijd wel goed. Dan kan ik soms zelfs hyper zijn haha. Maar trip duurde zo'n 6 a 7 uur ongeveer. 30 gram is echt niet niks. Maar wou het graag mee maken. kijken of ik in die level 5 kon komen. Maar zo ver kwam ik helaas niet. Denk tussen 3 en 4. Vanavond ga ik met een vriend van mij weer avondje spacen. Hij doet dit voor de eerste keer. Ik pak zelf nu 20 gram + 50mg 6 apb. En hij waarschijnlijk 10-15 gram. Ben erg benieuwd hoe dat gaat verlopen. Met MDMA was dat echt hemels! Over aantal weken ga ik kijken hoe het gaat met gedroogde truffels. Fijn malen tot poeder en in capsule doen. Mij lijkt het dat, de truffels dan meer tegelijk inslaan. (vergeleken met elke minuut stukjes rauw op eten.)
 4. Volgens mij versterkt het zelfs! Aantal mensen die ik ken, gebruiken juist een joint om lekker erin te komen.
 5. Truffelbuffel

  30 gram Hollandia's

  Ik ben niet super in het schrijven van een report, maar ik wou dit graag met jullie delen! Setting Thuis op mijn slaapkamer. Dimitri Vegas and like mike festival set op gezet. (erg mooi om te zien met truffels! Alle verlichting en lasers die je ziet, komen uit je tv haha.) De trip Aantal weken terug heb ik 30 gram truffels genoemen van het type Hollandia. Ik was daar steeds erg nieuwsgierig naar, en de gok uiteindelijk genomen. De trip begon na zo'n 20 minuten al. (had hele dag bijna tot niks gegeten) Ik had de truffels fijn gehakt en thee van gemaakt. Normaal eet ik ze rauw op, maar 30 gram achterover werken leek me niet echt verstandig, omdat ik met 15 gram soms al misselijk wordt. Na die 20 minuten waren de visuals al erg hevig. Keek nog op me telefoon en kon echt niks meer lezen op me scherm. Na zo'n 45 minuten was de bodyload erg hevig waardoor ik echt als een baksteen op me bed lag. Kon mezelf amper bewegen. Soms was dit even onprettig, maar wel een leuke ervaring. Nadat de bodyload stuk minder was kon ik rondlopen en zo. Visuals waren echt overal. (alles bewoog met ritme van de muziek) Na een uur tot 1,5 uur werden de visuals nog stuk heviger en opeens was de muur die achter me TV stond ineens verdwenen. Het leek een oneindig lange gang! Door de flitsen en verlichting wat uit de tv kwam, werd ik na tijdje erg duizelig en kreeg ik hoofdpijn. Oplossing: een zonnebril! Daarna echt heerlijk genieten van de muziek en voelde me echt goed en vrolijk. Conlusie 30 gram was die avond echt te veel van het goede, maar wel de moeite waard. In de zomer wil ik nog eens 30 gram gaan testen, maar dan buiten. Er waren momenten die erg vervelend waren. (zoals duizeligheid en hoofdpijn) Maar het was zeker echt de moeite waard. Ik raad beginnende trippers dit wel af. Het is echt super intens. Je moet jezelf echt goed kennen om dit te doen. De volgende dag had ik verder geen last van hoofdpijn of duizeligheid!
 6. Matige trip op Utopia! weinig visuals en dat intense tintelingen in het hele lichaam kwam maar niet. Wel dat alles om heen in soort van cartoon - mario bross game look. Als ik deze een cijfer moet geven: 5,5 Hollandia kan ik toch wel een 8,5 geven als cijfer. Setting was perfect, 15 gram ineens genomen thee ervan gezet. Ik baalde dat ik dat intense niet voelde, dus ik had nog tampanensis 15gr liggen. Die had ik daarna 10gr van bijgenomen, maar dat intense kwam maar niet! Wel een leuke ervaring, maar niks gaat boven de Hollandia
 7. Aah oke wel interessant om te weten. Ik vond ze ook wel erop lijken qua uiterlijk... Maargoed we gaan het proberen. Hollandia is nog steeds mijn favoriet. En inderdaad van Zamnesia. Heb ook de hippie flip geprobeerd tijdje terug, ook erg aan te raden. (20gram hollandia met 100mg mdma) Vanavond rond uur of 11 ga ik de Utopia uitproberen
 8. Ik heb bij een shop Utopia truffels besteld. Deze zouden schijnbaar nog sterker zijn dan de Hollandia. Wie heeft hier ervaring mee? Ze gaven als advies 2 tot 4 gram voor beginners en alles boven de 9 gram is zeer hoge dosis volgens hun.. Ik wil eigenlijk voor de 15 gram gaan omdat ik met 15 gram hollandia toch net iets meer wil. Ik heb ze morgen binnen dus ben erg benieuwd!
 9. Hasj, Alcohol, wiet, tabak, MDMA kristallen, XTC, 4f-a, en truffels. Wat ik nog wil proberen is amfetamine en methylone.
 10. Opa en oma komen op bezoek, en je vergeet de achterdeur op slot te doen.
 11. En erg goede truffels Heb zelf 2 setjes van Hollandia besteld en had ze de volgende dag al binnen.