deseroma

Members
 • Aantal bijdragen

  6
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over deseroma

 • Rang
  Newbie

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Inderdaad, de zwaardere soorten vielen het meeste tegen. Ik heb me ook nooit 100% goed gevoeld bij het drogen de twee laatste keren. Ik deed het alleszins correct maar dacht altijd dat de werking ook achteruit ging gaan. Aan lichaamsbouw zal het niet liggen, ik ben slechts 1m73, weeg een 70 tal kilogram. Ik gebruik geen medicijnen, maar blow wel. Ik denk dat ik nu terug enkele maanden ga wachten om dan terug de dutch giants te proberen. Eventueel via lemon tek, maar dan misschien terug in twee keer (7,5 + 7,5) want stel je voor dat het dan opeens wél goed inslaat, dan ga ik niet weten wat er mij overkomt Ook heb ik eens lsd tab genomen, weet niet exact hoeveel mg, maar ik voelde daar compleet niets van! Mijn maat dan weer kei hard wel. Maar dat was ook wel enkele dagen na de derde sessie (atlantis), en dan kan het misschien wel door kruistolerantie komen.
 2. Ik heb zelf 4 x truffels gegeten, de laatste keer was gisteren en was 15 gram Hollandia (dutch giants). Ik heb nooit het gevoel (achteraf) dat ik een degelijke trip heb meegemaakt. Ik ben steeds teleurgesteld achteraf en als ik zo van die trip reports lees dan weet ik dat ik nooit volledig ben 'weggeweest'. Raar maar waar, de hollandia trip was zeer zwak. De 4 sessies in het kort: 1: 7,5gr mexicana a Samen met vriendin een pakje van 15gr gedeeld. We zaten in de Belgische Ardennen, mooi idyllisch sneeuwlandschap. Vlak na het opstaan de truffels genuttigd, maar hadden allebei extreme honger dus hebben ervoor snel een boterham gegeten. Het duurde ongeveer een uur eer de effecten opkwamen. Waren zeer subtiel, vooral visueel. Gefascineerd door stromend water, insecten en de sneeuw (structuur). Truffels vers opgegeten (goed bewaard, was ook putje winter) 2: 15gr Tampanensis Ik besloot om na een twee tal jaar nog eens te trippen, deze keer alleen. In mijn kamer heb ik voor een gezellige sfeer gezorgd, alles was voorbereid en ik voelde mij top en ik was er klaar voor. 5uur van tevoren niets gegeten. Deze trip was anders. Veel CEV's met draken enz. Computer scherm was zeer interessant om naar te kijken. Alle kleuren leken extra gesatureerd. Leuke mindtrip gehad ook. 3: 15gr Atlantis Weer alleen, 15 gr genuttigd in mijn ouderlijk huis een maand geleden. Ik was alleen daar en het was ongelooflijk mooi weer en we liggen een beetje afgelegen met veel natuur dus dit leek voor mij de absolute setting. Deze keer truffels laten drogen en een chocolade reep van gemaakt. Van deze trip heb ik, op een bodyload en energiebal die ter hoogte van mijn torso woedde na, helemaal niets gemerkt! Van deze soort wordt nochtans beweerd dat deze sterker is als de 2 voorgaande. Truffels 's ochtend gegeten, met een compleet lege maag na een goede nachtrust... 4: 15gr Dutch Giants / Hollandia Door de mislukte atlantis trip een maand geleden, besloot ik om gisteren de hollandia truffels te proberen. Ik had er al veel over gelezen online, en las dat vele psychonauten beginners waarschuwen voor deze meesterlijk sterke truffel. Ik durfde niet meteen alles te nemen, dus heb eerst de helft genomen om middernacht, truffels gedroogd en thee gezet (plus truffels mee opgedronken, niet gezeefd, om toch zeker te zijn dat ik alles had). Anderhalf uur later niets van effect. Meteen tweede thee gezet met de tweede helft van de truffels. Visueel was deze trip geen **** waard, ik heb enkel af en toe gelachen met domme dingen, zoals in het donker het toilet zoeken. What is wrong with me??
 3. deseroma

  Droogbox met PC-fan

  Dat is dan sinds kort, in juli kreeg ik nog een labeltje. Ik heb er vertrouwen in dat het wel degelijk atlantis is, nog niet echt slechte dingen gehoord over magic-truffel.nl --- Over de box, die voorlopige van op de foto's heb ik meteen vervangen. Ik heb na een tijdje gewoon de ventilator terug op de amp gezet want ik het leek of de truffels langzaam aan het verkleuren waren en leken even vochtig te zijn na x aantal tijd. Het was meteen veel beter die versterker. Plaats zat en goede luchtcirculatie Ze zijn al lang redelijk droog, maar ik heb al enkele keren gelezen dat ze vaak niet te kauwen zijn als ze helemaal droog zijn, omdat ze te hard zijn. TE hard lijken ze nog niet. Is er een manier om het te weten? Zijn ze dan echt bikkelhard?
 4. deseroma

  Truffels bewaren

  Bij het gebruiken van een doos met ventilator: is het nodig om een extra gat te maken voor luchtuitvoer? EDIT: "Vaccuum" zal waarschijnlijk niet goed zijn, maar er zijn sowieso mini spleetjes in een schoendoos. Eigenlijk wil ik weten of het een groot gat moet zijn.
 5. deseroma

  Droogbox met PC-fan

  Doos ziet er OK uit en ik denk dat de truffels wel klein genoeg zijn. Ikzelf heb vandaag ook een bestelling Atlantis toegestuurd gekregen. Deze keer zat er echter geen kartonnen kaartje bij om aan te geven welke truffels het zijn. Hopelijk zijn het effectief de ATLANTIS truffels... Vond geen schoendoos dus heb snel een tupperware achtig doosje genomen, aborberend papier ingelegd en de vent van een versterker er op gelegd.
 6. deseroma

  YouTube-filmpjes

  Ik kan echt geen betere bedenken als deze: http://www.youtube.com/watch?v=KdF6LdwaRBE