Magic Mind

Members
 • Aantal bijdragen

  9
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Magic Mind

 • Rang
  Newbie

Profiel informatie

 • Geslacht
  Female
 • Locatie
  Emst
 • Interesses
  Healing, Bewustwording, Transformatie, Kristallen, Meester & Medicijn Planten, Sjamanisme, Persoonlijke Energieveld Zuivering en Huis Zuivering...., de Platte Aarde Theorie en nog heel veel meer!

Recente profielbezoeken

1327 profielweergaven
 1. Vroeger geloofde men dat de aarde plat was en het centrum is van het universum, men noemt dit Geocentrisme of in het Engels Geocentric Universe. Tot ruim 400 jaar geleden was dit het wereld beeld…, toen heeft Galileo Gallilei de eerdere denkwijzen van Copernicus overgenomen en daar boeken over gepubliceerd. De kerk heeft zich met hand en tand verzet, want in de bijbel en ook in de koran, zijn er duidelijke aanwijzingen te vinden, dat de aarde plat zou zijn. Toen helio-centrisme als wereldbeeld werd geïntroduceerd door Gallileo, heeft de kerk dit sterk veroordeeld en heeft hem zelfs levenslang huisarrest opgelegd. In 1992 heeft de katholieke kerk 'excuus' aangeboden voor deze veroordeling en 2008 is Gallileo Gallilei, gerehabiliteerd doordat er een beeld van hem binnen de muren van het Vaticaan is geplaatst. Inmiddels heeft NASA (Never A Straight Answer) natuurlijk onomstotelijk bewezen, dat de aarde een ronde bal is die 1600 km per uur draait om zijn eigen as... Tegenwoordig is er weer discussie, over dit onderwerp die door enkele miljoenen mensen wordt aangewakkerd, incl heel veel Islamieten. Google zelf maar eens op Flat Earth Theorie, Geocentric Universe er zijn op you tube docu's en filmpjes te vinden, maar ook zijn er diverse websites gewijd aan dit onderwerp. Wat denk jij? Deze website heeft veel informatie; http://www.atlanteanconspiracy.com En een interessant filmpje De wereld veranderd continue….
 2. Ik kan je vertellen dat er bij ons heel regelmatig mensen zijn, die tijdens een truffel ceremonie, 25 tot 30 gram Hollandia's nemen/krijgen. Ik weet niet of je je pakjes truffels weleens na hebt gewogen, maar er zit eigenlijk altijd rond de 20 gram in (ze zijn royaal bij magic-truffels.nl, dank daarvoor). Om op je vragen te antwoorden wat de ervaringen zijn, kan ik het volgende zeggen. Neem deze dosis absoluut niet alleen, je hebt soms hulp nodig, het is heel intens je voelt de energie van de Hollandia's heel hard door je lichaam heen gieren! Veel mensen worden slap in hun spieren en hebben echt begeleiding nodig om bijv. naar het toilet te gaan en diepgaande reiniging incl. overgeven, ala Ayahuasca komt ook regelmatig voor. Voor de rest is deze dosis een aanrader, als je echt de diepte in gaan wilt met jezelf, om bijvoorbeeld iets te helen en/of een diepe spirituele ervaring op te doen. Wat er wordt ervaren na deze dosis is; mentale/emotionele balans, innerlijke rust, gevoel van Liefde, verbondenheid met Alles om je heen en heel veel nieuwe verrijkende inzichten, om in je dagelijkse leven toe te passen! Deze dosis is echt heel goed voor mensen die bijv. depressief zijn, wij hebben hier diverse fantastische ervaringen mee. Na deze dosis, is de depressiviteit verdwenen! De Hollandia healing wordt nog lang gevoeld na deze dosis. Hiep, hiep….Holandia! Nogmaals, neem deze dosis niet alleen! Zorg dat je een ervaren sitter hebt…., die over je waakt!
 3. Als het bevalt organiseren we na de zomervakantie weer een wandeling, dus misschien is dat een optie….., dan.
 4. Hallo Reknak, Wij nemen de Atlantis en dan een half tot 3 kwart pakje, dat is een goede dosis om op te wandelen. Wij hebben daar hele goede ervaring mee, om het simpel te zeggen, we hebben al vaker met kleine groepjes dit soort wandelingen gemaakt en iedereen is altijd helemaal blij met deze dosering. Uiteraard mag je wiet roken! Alcohol en anders hard drugs moet je maar voor een ander weekend bewaren. Er komen ook een aantal Belgen, dus dat wordt een gezellige boel! Zou leuk zijn om met een flinke groep te zijn…, tot binnenkort?!
 5. Beste mede Psychonauten, Wij zijn bezig, om een magisch weekendje weg 'in de natuur' te organiseren, van 26 t/m 28 juni 2015. Let's meet in GREEN! Wij hebben op een prachtige, kleinschalige boscamping, midden op de Veluwe (Emst) een kampeer terrein tot onze beschikking, om met een groep van ongeveer 30 tenten te gaan kamperen. Campers zijn beperkt mogelijk en caravans zijn ook welkom, maar die moeten wel op een ander gedeelte van de camping staan. Vrijdag kun je al aankomen, om een Magische avond in bossferen, met elkaar te beleven. We gaan dan op zaterdag 27 juni een Magische (Truffel) Wandeling maken, door de bossen en over de allermooiste heide van Nederland "Het Wisselse Veen" in Epe. Er zijn gidsen aanwezig, dus we gaan niet verdwalen! Wij regelen de Magische (Wandel) Truffels en wat te eten/drinken, tijdens en na de wandeling, op zaterdag. De wandeling start zaterdag 27 juni om 11.00 uur, dus als je op zaterdag wilt aankomen kan dat ook. Hou je van de natuur en avontuur? Heb je een tent? Goede schoenen en een goede conditie, want we gaan zo'n 10 tot 15 km, over de hele dag lopen. Natuurlijk houden we ook regelmatig pauzes, om lekker tot rust te kunnen komen. Lijkt dit jou ook wat? Kom dan ook naar dit Magische Wandel Weekend, dan ont-moeten we elkaar in het echt! Kosten voor deelname € 55,- excl. overnachtingen op de camping, die ligt rond € 12,- p.n. voor 1 persoon in een tent en €14,- p.n. voor 2 personen in een tent. Voor dit weekend hoef je geen ervaren psychonaut te zijn! Aanmelden voor de Magische (Truffel) Wandeling kun je doen via info@binnenwereld.info of kijk op onze website/agenda en vul het contactformulier in, we zullen je dan z.s.m. aanvullende informatie toezenden. www.binnenwereld.info Tot binnenkort?!
 6. Magic Mind

  Truffel Omelet

  Hallo Allemaal, Ik wil graag met jullie het recept van de Magic Truffel Omelet delen. Bij ons komen er regelmatig mensen voor een Magic Truffel Ceremonie, die de smaak van de truffels, echt te verschrikkelijk vinden. Capsules hebben voor ons bewezen minder effectief (sterk) te zijn, dit komt omdat bij het normaal eten van de truffels, er contact is tussen het mondslijm en de truffels. Wij hebben ervaren dat wanneer dit niet gebeurd, de werking aanzienlijk lichter is. Geen optie dus, als je een diepe ervaring wilt! Toen kwam het ei van columbus, de oplossing! Gebruik absoluut geen staafmixer/elektrische apparaten bij het vermalen van de verse truffels (Behandel ze met respect, ze leven nog!) Ik had dit een keer wel gedaan en toen is mij duidelijk geworden dat dit een negatieve uitwerking heeft op de trip. Alles is energie en de staaf mixer is een agesieve energie, dit heeft zijn uitwerking. Het is maar een tip…, uit eigen ervaring. Magic Truffel Omelet Per persoon Gebruik een kleine koekenpan, met deksel 1 zakje Magic Truffels, 2 eieren, boter/olie, melk of bloem, 1tot 2 teentjes knoflook, 1/2 ui, peper & zout Snijd de Magic Truffels in hele kleine stukjes Snijd de ui en knoflook in hele fijne stukjes Kluts de eieren in een bakje en voeg er een klein scheutje melk met evt een beetje (kleine eetlepel) bloem aan toe. Heb je geen melk of bloem, laat het er dan uit. Je kunt nog steeds een Magic Truffel omelet maken! Voeg de Magic Truffels samen met de ui en de knoflook, bij het geklutste ei…., even verder klutsen, peper en zout erbij. Kleine koekenpan, met een beetje boter/olie heet laten worden Magic Truffel eiermix in de pan gieten en dan…... DIRECT het VUUR op een LAAG pitje zetten!!! En dan een deksel op de koekenpan plaatsen Heb je geen deksel, dan kun je ook je omelet omkeren na een paar minuten. Tip: Gebruik het kleine gaspitje op je fornuis Laat het even lekker stomen, tot de omelet gaar is, check dit zelf…., hou je omelet in de gaten! Dit recept is naar hartenlust aan te vullen met tomaten, courgette, paprika, kaas enz…, maar maak je omelet niet te vet en te zwaar, dit vermindert de werking en kan erg zwaar op je maag vallen als je hebt gevast. Hoe lichter hoe beter! Voordelen van een Magic Truffel Omelet is, de smaak is heerlijk, je hebt wat in je maag en hierdoor is kans op misselijkheid en overgeven, veel kleiner (wij hebben dit nog niet meegemaakt). Geen suiker…, is beter…, dus een ei hoort daarbij! Veel succes en eet smakelijk! Vergeet niet om heel goed te kauwen, als je je Magic Truffel Omelet eet….
 7. Hallo Allemaal, Wij van www.binnenwereld.info zijn zeer ervaren tripsitters en healers! Voor ons is de juiste set en setting heel belangrijk, om optimale healing en transformatie, in iemands leven teweeg te kunnen brengen. We werken tijdens een ceremonie bewust met helende energie, om de deelnemers op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau te kunnen ondersteunen en te bereiken, zodat blokkades kunnen gaan stromen. De meeste deelnemers ervaren grote positieve veranderingen in hun leven na een Binnenwereld Ceremonie, die blijvend is. De veranderingen komen van binnenuit….. en dat zet nieuwe energie in beweging. Vooral mensen met een depressie en angsten hebben veel baat bij de ceremonies. Voorwaarde is natuurlijk wel dat je geen antidepressiva slikt. Bij de Binnenwereld Ceremonies, komen zeer ervaren en ook heel veel onervaren psychonauten (in de dop) samen, om gezamenlijk een innerlijke reis te maken. Wanneer mensen zeer ervaren zijn, krijgen ze bij ons de ruimte om meer te nemen, dan wanneer ze dit alleen zouden doen. Wij gebruiken het woord trippen niet, omdat trippen in onze beleving, een ervaring naar de buitenwereld toe is. Wij hebben een setting waarin wij mensen de weg naar binnen toe, leren te bewandelen. Heel leerzaam! Alles draait om, Bewustwording, Healing en Transformatie in de entheogene ®evolutie!
 8. Magic Mind

  Paar vraagjes

  Als je naar buiten gaat zou ik sowieso niet de Hollandia adviseren en al helemaal niet voor de eerste keer. Het is sterk spul, heel veel mensen krijgen last van slappere spieren na het gebruik van de Hollandia. Ik zou voor een lichtere soort gaan, als ik jullie was. Mocht je wel de Hollandia gebruiken, idd 5 gram is meer dan genoeg. In het bos is er over het algemeen entertainment genoeg, een insect bestuderen is héél interessant.... Veel plezier en geniet van de natuur! P.s neem een dekentje mee, mocht je het koud krijgen dan is het ideaal om bij je te hebben, doe voorzichtig en als je kan neem een nuchtere oppasser mee.
 9. Je kan zeker trippen zonder psychedelica! Ik heb zelf ervaring met Holotropish ademen en dat is heel krachtig....., maar wel een beetje vermoeiend. Het is zeker aan te raden je lichaam wordt echt volgepompt met zuurstof en je pijnappelklier wordt daarbij geactiveerd. check it out op: http://www.holotropischademwerk.nl/ Altijd en overal te doen, zonder enige middelen! Veel succes ermee.