Psychedelia

Members
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. Ai das indd vervelend. En ewww vla over de datum... lijkt me echt vies.Zonde Nou ben benieuwd, vanavond is het zo ver
  2. Ik zal er op letten dat als het negatieve invloed heb ik mij zal terugtrekken waar ik lekker kan alleen kan trippen(hetzelfde huis uiteraard). Ik vind dat toch het prettigst. In het begin vind ik andere mensen leuk, ook trippers, maar daarna zonder ik mijzelf altijd een beetje af haha. Wat naar dat Hollandia er telkens uit kwam. Valt het slecht op een lege maag of smaakt het heel vies?
  3. Psychedelia

    Trip sites

    Wow dat zijn echt super stoere sites! Heb ze meteen gesaved, kan nu nog minder wachten op morgen
  4. Ik ben nu de enige die tript, mijn vriend wordt tripsetter en een andere vriend gaat aan de alcohol. Naar buiten gaan we waarschijnlijk niet maar ik heb vandaag nu wel wat leuke prullen aangeschaft waaronder een meerkleurige Foamstick , een disco Led lamp en een Fiberstick Was dat soort dingen helemaal vergeten dus bedankt voor de tip! Dat gaat er leuk uitzien!
  5. Psychedelia

    Krankzinnige paddo trip

    Ik heb ook een paddo trip gehad die heel lang bleef hangen als in: je blijft erover nadenken. Ik had namelijk een punt waarin ik 100% ervan overtuigd was dat ik dood was en in het hiernamaals zat samen met mijn trippartner en daardoor begon ik ook veel over het leven na te denken. Maar dat is nu ook eruit, en nu kan ik erom lachen. Was best bijzonder om mee te maken(en natuurlijk waren er ook veel leuke momenten haha) Leuk report om te lezen, op sommige dingen ook herkenbaar! Fijn dat je hoofd niet meer zo fokked.
  6. Hoi allen! Heb Hollandia besteld, en kan niet wachten deze uit te proberen Ik heb dit jaar voor het eerst truffels/paddo's gebruikt. Mijn eerste trip was met 10gr Dragon's Dynamite (Een level 2 tripje) en daarna heb ik met een vriendin van mij Golden Teachers gebruikt (Totale mindfuck trip, echt geweldig zeker een level 5 trip). Dat laatste hadden we allebei niet verwacht maar we zijn hele ontspannen personen dus het was geweldig. We voelden ons uitverkoren shamanen die door dimensies teleporteerde, door het universum gingen en een samensmeltende telepatie hadden. Patronen mochten niet ont