flowerpampus

Members
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. flowerpampus

    30 gr Atlantis

    Ik vind LSD echt een totaal andere ervaring met zich meebrengen dan truffels.. Wat mijn ervaring met LSD is dat het veel beter werkt op je verbeeldingskracht. LSD vergrootte mijn wereld echt. En daarbij had ik ook veel minder de angst om eventueel bad te gaan, omdat ik me veel vrolijker voelde en heel veel lachkicks had . Visueel kon ik er ook beter en makkelijker op trippen, ik heb echt de meest bizarre dingen gezien. Naar mijn mening is LSD een hele intense ervaring... Bij truffels heb ik veel sneller de neiging om het opnieuw te gebruiken na korte tijd.
  2. flowerpampus

    30 gr Atlantis

    Leuk report, zit er zelf ook over te denken om eens 30 gr te proberen Die scherptediepte waar je over praat herken ik wel, heel apart is dat!
  3. flowerpampus

    Één met mezelf

    Al meerdere keren heb ik met plezier gebruik gemaakt van Hollandia truffels. Maar deze keer wilde ik het graag even delen, omdat het veel indruk op me gemaakt heeft en me al lange tijd bij blijft. Deze keer had ik zoals gewoonlijk 15 gram Hollandia truffels genomen. Ik had er thee van gezet. Dit doe ik eigenlijk altijd, omdat je dan weinig merkt van de smaak van truffels en omdat het dan veel sneller werkt. Ik ga er altijd even rustig voor zitten/liggen. In het begin heb ik toch altijd wel even last van misselijkheid, die gelukkig wel snel wegtrekt. Mijn v