dafe.v

Members
 • Aantal bijdragen

  16
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over dafe.v

 • Rang
  Member

Profiel informatie

 • Geslacht
  Male
 1. dafe.v

  Muziek tijdens de trip

  Voor mij de beste muziek tijdens het trippen bij uitstek.. Kalmeerd en brengt echte goodvibes. In mijn trips denk ik altijd: dit is muziek van moeder aarde. Het fijnste vind ik, om hem dan heel zacht te zetten. Net hoorbaar, dat het mixt met de geluiden van de omgeving. "hoort dit bij de muziek, of komt dit van buiten?"
 2. dafe.v

  Lsd + ADHD?

  Is dit een gevaarlijke combo? Een vriendin van mij heeft ADHD en heeft lsd geprobeerd... Ondanks dat we met z'n alle in een goeie flow zaten.. Begon zij toch wel echt een beetje geflipt te doen...? Iemand ervaringen?
 3. Vind ik ook. Las vaker dat het smaakloos was, maar heb dit nooit zo ervaren. Een vieze ijzer-achtige bittere smaak.
 4. Goed report! Ik ken het gevoel van 'niet als negatief ervaren' je trip werkt ontroerend, je bent nu een soort dankbaar voor deze ervaring. Althans, dat had ik. Het was voor mij de heftigste ervaring die ik ooit heb meegemaakt. (Mijn LSD badtrip http://psytopia.nl/topic/698-een-lsd-bad-trip/#entry4814) En ik denk dat ik dit ook nooit meer helemaal zal verwerken. Zo diep, zo intens. Ook het stuk wat alleen in je hoofd afspeelde heb ik ook gehad. Bij mij was dit pure depersonalisatie. Ik verloor mijn persoonlijkheid en was 1 met alles. Het gekke is... Ik heb een aantal keren daarna nog getript op lsd. En als je het heel analytisch bekijkt, zijn de trips exact het zelfde.. Alleen dan ervaar je het in een positieve vibe. Dan zie je geen visioenen van verschrikkelijke beelden. Dan zie je mooie dingen. Dan herken je ook het verschil tussen gras en de sloot niet, maar dan lach je jezelf helemaal dood omdat je steeds met je vrienden bijna in de sloot valt (bij wijze van spreken). Je ervaart het zelfde maar je moet er zelf de positieve draai aan geven. Dat doet de LSD niet voor je. Die veranderd alleen je staat van bewustzijn en het is aan jou en mij hoe we daar mee omgaan.
 5. dafe.v

  een lsd bad trip.

  Ik heb het daarna nog een aantal keren gedaan en echt hele fijne trips gehad. Het was voor mij gewoon 1 keer hard op m'n bek gaan en daarna weten wat je grenzen zijn. Als een 15 jarige die te veel drinkt, alles onder kotst en de volgende keer weet wat hij kan hebben. De set en setting waren natuurlijk compleet fout en ik had veel te veel genomen... Daarbij had ik totaal geen idee wat trippen nou inhield en ging er in met idee dat het leuk zou zijn. Maar er was niets leuks aan.. Ik verloor compleet het contact met de realiteit. Tot dat ik LSD had geprobeerd waren alle andere drugs mij altijd 'tegen gevallen'. Het was altijd het gevoel van 'is dit het nou'. Ookal wordt er op internet zo heftig over gesproken. Dus ik had verwacht dat het met LSD ook zo zou zijn. Maar dit was totaal niet het geval.
 6. dafe.v

  Trip Report (short film)

  Tof filmpje!! Ga ik volgende keer zeker checken als ik aan't trippen ben... Hij is vrij relaxt en 'gezellig'.. Als in: 'goodvibes' zeg maar.. Das bij mij altijd heel belangrijk. Laatste keer dat ik op lsd tripte zette een maatje van mij deze muziek aan: Die muziek in combinatie met die clip, zo chaotisch. Ik heb toen snel gevraagd of hij t uit wilde zetten... Haha. Zelfde verhaal met volgend filmpje: Je moet echt wel een soort voorbereid zijn op die filmpjes. Anders zijn ze vet heftig.
 7. Ja precies... Nouja we gaan het zien. Ik heb er in ieder geval ontzettend veel zin in! Bedankt voor de reacties!
 8. Haha tsja, daar zit zeker wat in! Ben alleen bang dat dit dan eventueel blijvende problemen zouden veroorzaken...
 9. Over 2 weken dan gaan we met de vriendengroep een weekend weg. 8 man waarvan 2 ervaren trippers (inclusief mijzelf) en 1 tripsitter. We hebben dus bedacht om hollandia's te gaan eten op dit weekend weg. Nu weet ik dus wel wat er komen gaat. Maar er zijn er een aantal bij die dat dus niet weten. Nu weet ik van mezelf dat in de 1e keer trippen zwaar onderschat had.. (Dit was op lsd) en daardoor echt een nachtmerrie trip heb gehad. Ik ben bang dat er een paar van mijn vrienden dit nu ook zouden kunnen ervaren. Zelf ben ik niet bekend met de hollandia's. Denken jullie dat er, als je als onervaren tripper 15 Gr hollandia's eet, er serieus dingen mis kunnen gaan? Of valt het wel mee? Er zitten een paar blaaskaken tussen... Dus ze mentaal voorbereiden op een ontzettend heftige ervaring is er niet bij... Ze denken dat ze ontzettend veel gewend zijn omdat ze ervaringen hebben met andere drugs... Maar niet met psychedelica... (Ze nemen dus niets van mij aan) Tips, trucs, ervaringen met hollandia's? Is hij heftig of valt het mee? Alvast bedankt!
 10. dafe.v

  Drugs Documentaires

  http://www.wetenschap24.nl/programmas/labyrint/labyrint-tv/2012/december/Geestverruimende-therapie.html?npo_cc_skip_wall=1&npo_cc=na&npo_rnd=436077165 DIt is misschien nog wel een leuke om er bij te zetten!!
 11. dafe.v

  een lsd bad trip.

  Zodan.. Dat klinkt wel echt heftig man... Zulke dingen heb ik nooit gezien... Het is bij mij altijd echt in mijn hoofd. Ik heb wel visuals als lijnen en patronen. Ook heb ik wel dat als ik naar abstracte dingen kijk, zoals bijv. Een huis in de verte, dat ramen en deuren compleet verdwijnen. Ze trekken dan als t ware langzaam weg van buiten naar binnen en komen dan op de zelfde manier ook weer terug. Kleuren en patronen zie ik ook.. En ik zie en voel heel sterk dat jing en jang idee... Dat goed en kwaat zo dicht bij elkaar liggen. Bijv met de wolken.. Ze worden groot en dan zijn ze prachtig en vol van kleur en macht... En dan worden ze klein en grauw en duister... Ook heb ik heel erg dat 'je weet niet wat je moet verwachten'. Je ziet iets liggen op de grond en je gaat kijken... En je gaat er in staan enzo.. En dan zie je inneens dat het een plas is. En dat wist je wel.. Maar je wist echt niet wat je moest verwachten. Ik was met n vriend bij mij thuis aan het trippen en toen zijn we naar buiten gegaan en naar het bos gelopen.. Echt een wereldreis was dat en onderweg hebben we alles meegemaakt. Toen we terug kwamen en door de voordeur naar binnen liepen stonden we echt samen met open mond mijn woonkamer in te kijken.. We wisten niet wat we hadden verwacht... Maar niet dit! Terwijl we het zelf zo hadden achter gelaten!! Het is ook dat het echt heel erg diep gaat. Bij mijn laatste keer wist ik gewoon zeker dat ons universum niet meer dan ons eigen brein was. Ik wist zeker dat als ik er niet meer zou zijn, dat de hele wereld er dan niet meer zou zijn. Ik dacht dat de wereld gewoon was wat mijn brein er van maakte. En ik begon dit ook aan iedereen om me heen uit te leggen... Mensen begrepen dit natuurlijk niet echt.. Maar voor mij was het op dat moment super duidelijk en ik snapte niet dat de gene om mij heen het niet begrepen. Thanks voor je reactie! Het is inderdaad zo.. Het is altijd tricky.. Je weet gewoon niet wat je koopt en je legt al je vertrouwen neer bij de dealer... Niet heel verantwoordelijk.. Maarja risico's moet je soms wel eens nemen om iets vets mee te maken. Ik ben blij dat t goed is gekomen en dat ik er niets aan heb over gehouden.. De keer daarna had ik trouwens aan het begin wel weer t gevoel dat t weer fout zou gaan.. Gelukkig hing er die keer een hele goede sfeer en had ik een hele positieve maat bij me die ook aan het trippen. Hij trok me al snel uit de negatieve spiraal.
 12. dafe.v

  30 gr Atlantis

  Het klinkt heel gaaf.. Leuk report! Ik hoor vaak mensen zeggen: Truffels lijken me echt tof.. Maar ik heb daar toch mijn vraagtekens bij. Ik heb zelf 1 keer een te hoge dosis lsd genomen.. Waarbij ik een psychotisch-achtige ervaring heb gehad... Verschrikkelijk was dit. Hierna heb ik nog wel fijne trips gehad. Maar ik denk dat (net zoals ik bij de eerste keer lsd) veel mensen er te lichtzinnig over denken. Hoe zijn truffels tegenover lsd? Is het vergelijkbaar of totaal iets anders?
 13. dafe.v

  Goa-Trance

  http://youtu.be/x5uw2FZmoxI Die vind ik vet... Vooral voor n lsd trip 😉
 14. dafe.v

  Goa Party

  Je moet in de zomer naar shut up and dance gaan in Kijkduin! Echt heel erg vet! Deze zomer staat boom festival op de planning... Een van de grootste psytrance festivals van Europa. Kan niet wachten!
 15. dafe.v

  een lsd bad trip.

  Thanks! Ja ik weet het! Veel te veel... Ik onderschatte het volledig. Ik ben tegenwoordig ook wel voorzichtiger. Als je al een hoop andere dingen hebt geprobeerd, denk je al snel: Ik kan wel wat hebben.. Ook omdat ik de eerste keer na 1 zegel totaal niets voelde... (Duitse troep, nooit vertrouwen! Haha) Dat viel in dit geval vies tegen. Dit is overigens mijn allereerste report. Tips en trucs zijn meer dan welkom!