geraard134

Members
 • Aantal bijdragen

  3
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. geraard134

  20 gram Hollandia

  Hallo, Ik heb nu al twee keer getruffeld. De eerste keer was met 10 gram Atlantis en de tweede keer 10 gram Dragons Dynamite. Nu ga ik donderdag, overmorgen dus, met twee vrienden naar Zeeland. Daar hebben mijn ouders een huisje en ik ga daar voor twee dagen een beetje smoken en de eerste avond truffelen. Die twee vrienden vinden het nogal spannend want voor hun wordt het de eerste keer. Ze zullen dan beide ook beginnen met 10 gram Atlantis. Nu heb ik twee vragen: 1. De dosis die ik nu wil gaan nemen is 20 gram Hollandia. Raadt iemand dit mij of denkt men dat het wel te doen is. Ik heb overigens met de vorige trips nergens problemen mee gehad, op één na maar die zit in mijn volgende vraag inbegrepen. 2. De tweede keer trippen was net als de eerste keer met dezelfde vriend in mijn huis. De eerste keer hadden we overigens een andere tripsitter dan de tweede keer. Maar tijdens mijn tweede trip heb ik me echt heel erg af gezonderd van de rest, die dit allemaal erg vervelend vond en vreemd. Ik sprak niet, ik reageerde niet en liep steeda weg of ging iets anders doen. Zo beleefde ik de trip fijn, ik wilde niet praten, ik wilde met rust gelaten worden lekker alleen trippen. Herkennen mensen dit? Alvast bedankt voor de gene die de moeite nemen om hierop te reageren! Ik laat nog wel iets horen van mijn trip donderdag want die belooft echt magisch te worden!
 2. Bedankt voor de reactie. Ik kijk er erg naar uit, ik heb het pas over twee weken gepland omdat het niet eerder kan. Ik zal waarschijnlijk wel een klein tripreportje achterlaten.
 3. Hallo ik ga binnenkort truffels doen en had een aantal vraagjes. Ik heb mezelf al redelijk ingelezen. Ik las iets over het verschil tussen gedroogde en verse truffels, en dat de een sterker zou zijn dan de ander? Is dit zo. Daarnaast wil ik graag een advies met welke soort ik het best kan beginnen. Ik wil heel graag een keer lekker trippen(het liefst met hallucinaties), maar wil niet te veel nemen en een bad trip krijgen. Als laatste vraagje: ik lees veel opmerkingen over de smaak van een truffel. Zou je de smaak van een (verse) truffel te vergelijken zijn met die van een champignon? Alvast bedankt, en essentiele tips en toevoegingen worden erg gewaardeerd!!