Rave

Members
 • Aantal bijdragen

  40
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Rave

 • Rang
  Advanced Member

Recente profielbezoeken

578 profielweergaven
 1. Het bleek inderdaad de verkeerde op te gaan toen er een onbekend iemand bij kwam. Toen deze persoon weg ging, wilden we ook allemaal dat het truffeleffect weg ging, de kleuren en alle vormen hadden we zwaar genoeg van. In tegenstelling tot de vorige keer, dat we baalden dat het effect al zo snel weg was. @reknak Ik ga het eens proberen de volgende keer met Thee, ik heb eens thee geprobeerd maar deze heb ik laten afkoelen, en een tijdje in de koelkast bewaard, hierdoor werd ik ook misselijk. Misschien een idee om het toch warm te drinken, met een theezakje erbij, ipv alleen honing..
 2. De misselijkheid blijft, maar het moment dat ik echt DIEP in de trip zit, merk ik er vrij weinig van. Maar zodra de trip begint, word ik misselijk als ik "beweeg", dus mensen moeten me echt met rust laten, en ik moet rustig op de bank gaan liggen, dan onderdruk ik de misselijkheid. De volgende keer probeer ik het eens om een klein bodempje een uurtje of 2 uurtjes van te voren te eten, misschien ligt het daar aan..
 3. Het was weer zo ver, we besloten met zn alle te trippen. Set up: 6 man, ieder 15 gr Hollandia, voor iedereen de eerste keer 1 heel pakje. Het enige wat me stoorde was de misselijkheid, en ik overwoog om thee er van te zetten. Toch heb ik ze gewoon uit het vuistje met M&M's gegeten. Het wegeten ging gemakkelijk, maar de blijvende misselijkheid bleef weer. Na zo'n 20 min, begonnen de lachkicks bij mijn vrienden al te komen. En na 45 - 60 min begon iedereen al "gek" te doen. Maar ik voelde nog niks.. We hadden de truffels als het ware als ontbijt gehad, en ik voelde nog niks. De hele tijd liep ik rond, om de misselijkheid te onderdrukken, bang dat ik alles weer zou uitkotsen. Hele slechte ervaring dit. Maar na zon 1 uur en 10 min, begon bij mij de realiteit ook al te veranderen. Toen heb ik gewoon bij iedereen op de bank gezeten, en hopende dat ik niks uit zou kotsen. Toen we volledig in de trip zaten, hebben we cartoons gekeken op youtube, High5Toons. http://www.youtube.com/channel/UCZdACoR-FsQsCpPKGNy5Snw Dit raad ik iedereen aan, de 2 minuten filmpjes leken 10 min te duren.. Nadat alle laptops leeg waren, zijn we ergens op de grond gaan liggen, kijkende naar het glazen plafond waar we de wolken door zagen. We hebben diverse filmpjes gemaakt, en hoe we daar lagen.. 6 jongens allemaal tegen elkaar of opelkaar, het zag ontzettend niet-hetero uit. Nadat iemand van "buiten" binnen kwam, die nuchter was leek het alsof we allemaal afdraaiden, omdat deze persoon ons in deze houding zag liggen, wat zeer ongemakkelijk was. We zagen wel nog allemaal kleuren, maar vanaf dat moment was het "niet leuk meer". We wilden terug naar de realiteit, en hebben op de bank nog family guy gekeken. Conclusie: Cartoons zijn geweldig om te kijken , laat niemand van buitenaf naar binnenkomen tijdens een trip. En ik heb geen idee wat ik er aan kan doen, zodat de misselijkheid weg blijft bij mij? Ookal doe ik het met thee, of met gewoon truffels eten, altijd ben ik misselijk..
 4. Rave

  Poeder vermalen zonder drogen?

  Ik vind het drogen een beetje vaag aangezien ik niet over de juiste middelen en tijd beschik. Dus wil ik ze gewoon in de koffiemolen gooien, en dit dan ergens mee vermengen o.i.d. En anders wordt het deze keer gewoon een theetje zetten
 5. Rave

  Poeder vermalen zonder drogen?

  Ik vroeg me n ding af, wat is het verschil tussen tot poeder vermalen gedroogd en niet gedroogd?
 6. Rave

  Bijna altijd misselijk?

  Ik ben niet in het bezit van zo'n mini ventilator, en zon grote ventilator 3 dagen non stop aan laten staan vreet ook stroom haha! Andere mogelijkheden voor het drogen van de truffels?
 7. Rave

  Bijna altijd misselijk?

  Alleen zie ik niet precies in hoe je het goed kan drogen? Ik dacht zelf aan een schoenendoos met keukenpapier, en daar de truffes inleggen. Grote ventilator op stand 1 er in laten blazen evt. En dan gewoon weer koel bewaren?
 8. Beste medetrippers, Afgelopen weekend heb ik me weer fijn de tijd genomen om eens te trippen. Ik heb nu 4 a 5x echt getript. De eerste keer was op een halfje Atlantis, dit kon ik eten met gemak en geen nare bijwerkingen. De dag erna ging ik eens proberen op een heel pakje Hollandia. Tevergeefs was ik de enige die ze allemaal uitkotste. De keer erna, heb ik bij een vriend de truffels met M&M's weggegeten. Dit was makkelijk te doen, alleen ik had weer die misselijkheid, en kotsneigingen. Dit heb ik met tegenzin moeten onderdrukken, zodra de trip insloeg, was ik de misselijkheid vrijwel vergeten. Afgelopen week heb ik er thee van gezet, en dit laten afkoelen, wat honing bij gedaan en een weekendje koud laten staan. Daarna had ik het opgedronken, en ik voelde me de HELE trip kotsmisselijk. Hoe kan dit dat ik altijd misselijk word van truffels?? Ik ben echt radeloos.. Enige suggesties?
 9. Rave

  30 gr Hollandia thee

  Bij deze: De truffels mooi bereid en het "drankje" rook niet zo goed.. Maar toch op gedronken, en het sloeg echt na 10 minuten al in, en het kwam echt als een bom. Het kwam ineens heftig, wat best fijn was, maar ook alweer niet. Ik had weer last van het misselijke gevoel.. Maar dit duurde de gehele trip een stuk langer, en dit kwam steeds terug als ik wat actiever bezig ben. En zodra ik gewoon rustig ging zitten bleef het weg, ik had een heftige trip, aangezien ik een hele portie ervan gemaakt had. Dit is de eerste keer dat ik in een trip meer in mezelf had gezeten, en met mezelf bezig was en de rest even niet meer kon zien.. Dit kwam het meer en deel door de misselijkheid. Misschien ipv honing de volgende keer mengen met siroop/chocomel/koffie er van zetten/ of iets anders? Dat je gewoon 0 truffelthee proeft, of misschien moest ik het warm drinken ipv koud.. Ik ga over 2 weken hetzelfde doen, maar dan met anderhalve portie, en met meer water en langzamer consumeren. Misschien helpt dit tegen de misselijkheid..
 10. Rave

  30 gr Hollandia thee

  Ik schrijf altijd tripreports, ik hoop dat deze truffelthee goed gaat, aangezien het een halve portie is, en ook mijn eerste keer truffelthee
 11. Rave

  30 gr Hollandia thee

  Ik heb het volgende gedaan: 1. Water laten koken 2. Zodra het kookte, in een pan gegiet en gewacht totdat het niet meer bubbelde 3. Truffels klein gesneden, en in de pan gegooid. 4. 25 min laten staan met deksel, voor de geur 5. overgegiet naar een flesje en de stukjes eruit gezeefd 6. stukjes weggegooid, wat honing in het flesje gedaan, en deze staat nu in mijn koelkast om vrijdag te nuttigen. klein zipje genomen, en smaakt niet verkeerd. Mening?
 12. Rave

  30 gr Hollandia thee

  ik ga t proberen dit weekend met een half pakje gewoon om te testen. deze ga ik samen met een onervaren iemand nemen. dus allebei een halve. Wat doe ik met de truffels die over zijn?? Gaan er dan niet veel stoffen verloren o.i.d.?
 13. Hallo, Nogmaals een topic van mij haha, excuses voor de vele topics. Ik ben van plan binnenkort mijn grenzen te gaan verlengen en 30 of 40 gram hollandia in te nemen. Ik heb al moeite met 1 of meer in te nemen, want ze liggen me niet lekker op de maag.. Ik heb het geprobeerd met M&M's maar dit ging nog maar net goed, omdat ik ze vroeg voelde, schonk ik geen aandacht meer aan de misselijkheid, 5 min langer en ze kwamen er weer uit.. Nu dacht ik aan om de eerste keer eens thee ervan te maken. Ik heb het nooit willen doen omdat ik altijd bang was dat ik het fout deed.. Ik weet dat ik ze in héél kleine stukjes moet hakken, evt. een pannetje opzetten met heet water erin. Dit water laten koken, even laten afkoelen dat het heet is ipv kokend, en dan de truffels erin mieteren. En stel ik laat dit 30-40 min weken, zouden dan de meeste stoffen opgenomen zijn al? En kan ik er gewoon een theezakje doorheen gooien, voor de evt smaak? of wat honing oid? En is dit mogelijk om de truffels gekoeld te bewaren terwijl het theewater is? Ik neem aan dat je best kans hebt op 4-5 goeie volle glazen met de truffel thee toch? Kan iemand mij dit misschien specifieker uitleggen? Bedankt alvast Evt. andere opties om ze in te nemen zou ook welkom zijn
 14. Rave

  Capsules

  Is het ook makkelijk in te nemen? Lijkt me niet heel erg fijn om 12 capsules achter elkaar te moeten inslikken..
 15. Rave

  Lights Lights & Energy!

  haha nee joh, niet te gelijk! Wil wel nog iets meekrijgen. Het is of/of natuurlijk.