hakunagirl

Members
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. Het geknipper kan op film misschien een beetje als irritant overkomen, maar tijdens de trip voelde we ons juist door alle lichtjes in de ruimte. Het gaf een soort galaxy setting haha!
  2. Thanks voor je comment! Dit was tot nu toe mijn beste trip ervaring Dus ik raad het zeker aan mensen aan. Het nummer heb ik van YouTube geplukt, je kunt het vinden door te zoeken naar: Trippy Music (Mind's Fading Voices).
  3. Hoi iedereen! Ik ben nog een noobie op het gebied van psychedelische drugs en drugsfora, maar ik had toch maar besloten me eens aan te melden! Nou wilde ik eerst een report schrijven omdat ik het ook altijd erg leuk en interessant vind om die van anderen te lezen, maar ik besloot het deze keer anders aan te pakken. Ik heb mijn camera erbij gepakt en heb het een en ander vastgelegd en uiteindelijk op een simpel programma'tje op de laptop het volgende filmpje in elkaar geflanst: http://youtu.be/ahijQJzY4Fs Ik zou het leuk vinden om te horen wat jullie ervan vinden! De kwaliteit is helaas wat aa