GoWithTheFlow

Members
 • Aantal bijdragen

  6
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. Goede chemicus en uitzonderlijk dat die zich zo durfde te offeren. Ben ook benieuwd wat die zijn graf mee ingenomen heeft,laatste jaren was die veel voorzichtiger met het vrijgeven van moleculen. En ik weet dat er 1 is die hij zo ''heilig'' vond dat hij deze niet bekend wou maken omdat die bang was dat het dan verboden zou worden. Aja hij heeft ieder geval veel meer geprobeerd dan wij ooit onze handen op leggen Wat ik me ook afvraag het hoeft niet natuurlijk maar psychedelische middelen>beroerte/leverkanker>verband?.Hoe dan ook hij is er oud mee geworden.
 2. GoWithTheFlow

  2C-B

  Dat je misselijk kan worden van serotonine releasers is inderdaad bekend,echter schrik ik daar als ware psychonaut niet van af.Zodra mijn gezichtsveld wegvalt en ik de controle over me lichaam verlies door te schokken en flauw te vallen gaan bij mij de alarmbellen rinkelen. Eigenlijk combineren we met deze middelen 2 effecten. Namelijk de release van serotonine door XTC/4-Fa en de remming van de afbraak daarvan door 2-CB, geloof dat de term is serotonine agnost of SSRI dat moet ik opzoeken. Dat is de reden dat het elkaar ook zo versterkt. Het kan natuurlijk ook gewoon dat mijn lichaam er heftig op reageerd,maar ik kijk in het vervolg uit. De combinatie is overigens wel erg leuk en zeker met 4-FA de beste die ik mee heb mogen maken Nou op naar de volgende keer trippen om het af te wisselen ,Namaste
 3. GoWithTheFlow

  2C-B

  Dat 'goed ziek' voelen is redelijk gevaarlijk vermoed ik.Heb laatst de combo weer eens gedaan.Alhoewel het weer erg lekker voelde ging het op een gegeven moment fout.Het begint met een soort branding in de maag waarna misselijk en zweten (had het al bij eerdere ervaring gehad). Ik liep met dat misselijke gevoel naar de wc(feest) en dat haalde ik niet, toen ik opstond om erheen te gaan viel ik namelijk flauw na eerst schokkerig als een robot gelopen te hebben.Voelde me overigens snel weer goed daarna. Had wel gegeten genoeg gedronken(niet teveel) en mezelf regelmatig gekoeld. In ieder geval heb ik het gevoel dat 2cb+xtc/4fa een redelijk zware en gevaarlijke combi kan zijn. Ik weet dat er altijd risico's aan gebruik zitten maar vond toch dat ik dit moest melden
 4. Je had die 20g dus niet in 1 keer genomen?. Het erbij blowen kan het weleens heftiger maken. Dat suiker het zou afbreken is trouwens een typisch broodje aap verhaal. Ik kan alleen adviseren om op een nuchtere maag eens 15 g te nemen en binnen proberen te houden, je kan de smaak wel verbergen met Jus de Orange enz. maar het is geen delicatesse.Sommige verwerken het in een omelet zelf geen ervaring mee. Zou ieder geval niet uit frustratie de dosis boven de 20 g uit laten komen,werkt het plots wel is dit teveel voor een eerste keer. Misschien hebben anderen beter advies.
 5. GoWithTheFlow

  2C-B

  Een combinatie die ik 2 maal geprobeerd heb is 2cb met 4fa . Dat is werkelijk op trippen na het heftigste wat ik geprobeerd heb. Dosis was 70 mg 4fa met +- 12 mg 2cb op koningsdag plus wat biertjes wat waarschijnlijk beter achterwege gelaten kan worden. Super intens en heftige prettige bodyload.Tintelingen over hele lichaam,soort van orgasmes op de muziek:). Wat geweldig was, is fluit/saxofoon wow. Me maat was er overigens ook helemaal weg van.