Magictruffel

Members
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. Spira80, Bedankt voor je snelle reactie. Ik heb dit wel gelezen, maar ik kon niet reageren vanwege internet problemen hier. Vorige nacht heb ik de truffels Mexicana gedaan. Er stond op de verpakking dat je daar een euforisch gevoel van krijgt gepaard met een intense body high, en milde visuals. Ik begon met 10 gram, omdat ik toch wat zenuwachtig was. Heb uiteindelijk niet meer gegeten, want ik ging super hard. Gek genoeg waren de visuals enorm aanwezig. Overal in de kamer gebeurde wat, Budha kwam met glowsticks uit de muur zetten, overal Flower Power bloemen op de muur, Hoofdjes boven de deur. Alle visuals dansten mee op de maat van de muziek en het gevoel alsof ik in een droom. was Heel gek, want deze truffel zou niet zulke sterke hallucinaties moeten laten zien toch? Voor de rest heel goed gegaan, voelde alsof ik alles snapte etc. Jouw reactie heeft zeker voor een goede trip gezorgd. Bedankt daar voor! Nu heb ik alleen nog een vraag. (1. Ik ben van mening dat des te vaker je truffels gebruikt, des te harder je gaat. Elke keer als ik truffels neem, ga ik super hard. Ik heb vaker getript op Hollandia, maar dat was hier niks bij. Is dit waar? MagicTruffel
  2. Hallo, Tijdje geen post meer gedaan, maar wel truffels. Elke keer als ik truffels doe, ga ik voor mijn gevoel veel te hard, alles draait te hard en was bang om "op reis te gaan". Weekje geleden 1,75 pil XTC gedaan in een trip setting (Silver Bars). Duurde ook niet lang voordat er verschillende visuals waren. Eerst vond ik dit niet tof, maar op 1 of andere manier kon ik het makkelijk accepteren en heb ik het hardst getript dan dat ik ooit gedaan heb. Vaak "weg geweest" veel visuals: De bekende brillen, petten, gek genoeg spinnen (ik haat spinnen, maar dit kon ik accepteren aangezien ik wel wist dat ik xtc op had). Alles daarvan kon ik accepteren. Nu denk ik dat dat komt omdat wanneer je xtc gebruikt, alle serotonine gebruikt. (Voor de mensen die dit niet weten, serotonine is een stofje dat je aanmaakt en wat je blij maakt). Nu is mijn vraag. Mijn vrienden gaan deze week truffels doen, en ik zit er ook aan te denken om truffels te doen aangezien ik zo lekker op x ging. Alleen ben ik toch nog bang om te hard te gaan op truffels, terwijl ik stiekem wel weet dat ik het geaccepteerd heb. Als je enige tips hebt, mag je die hier onder neer zetten! Graag hoor ik van jullie, Magictruffel.
  3. De setup was trouwens helemaal inorde. Gezellige sfeer, tv met allemaal van dat psychedelic zooi aan. Gezellige mensen en een vertrouwde omgeving. ðŸ‘
  4. Top! Bedankt voor je reactie. Inderdaad gelukkig gewoon nog kunnen doortrippen na dat incident met de politie. We gaan sowieso niet heel vaak truffels doen. We willen het eigenlijk bij 1 keer in het jaar houden.. Het moet natuurlijk wel leuk blijven! Maar de volgende keer koop ik Hollandia aangezien ik denk dat ik dat wel aan kan. Tof om te horen dat elke trip weer anders is, kan ook niet wachten op de volgende trip!
  5. Hallo, Gisteren was het dan zo ver. De eerste keer Atlantis met 4 vrienden. Voor 1 vriend was het al de 3e keer. Om 21;00 begonnen we met het eten van 1 zakje atlantis (15 gram) per persoon. Iedereen werd al een beetje dizzy en zwaar, maar ik merkte er nog niet zo veel van.. Ik besloot om een 2e zakje erbij op te eten. In totaal dus 30 gram. We besloten om wat psychedelic speeches/visuals/music aan te zetten om de sfeer al wat te laten opkomen. Uiteindelijk kwam ik ook in mijn trip. En wat was het prachtig! Mijn hele lichaam was ontiegelijk zwaar, en mijn hele lichaam voelde heel apart aan. De hele kamer was aan het bewegen en alles werd feller. Een sigaret was heel erg lang en dun, en volgens mijn gevoel deed ik er wel een kwartier over om hem op te roken. Even later besloten we om naar buiten te gaan. Kijken hoe dat er uit zag. Ik vond het echt prachtig met alle lichten etc. Ook zag ik een soort aura over bloemen en planten heen. Dus wij een stukje lopen, worden we aangehouden door de politie. Ze vroegen wat we aan het doen waren. Waarop we antwoorden: "oh, gewoon een stukje lopen!". Ze vroegen om onze ID kaarten en daarna lieten ze ons weer gaan. Ik scheet hem enorm aangezien het mijn eerste keer was dat ik echt high was van bepaalde drugs. Aangezien ik echt nooit drugs gebruik. Dus wij weer naar binnen. Ik besloot om heerlijk op de bank te gaan liggen. Beetje kijken naar die psychedelic dingen op TV. En toen begon het, mijn hoogtepunt. Dat was erg fijn. De hele kamer was nog steeds enorm groot, en alle andere objecten waren heel erg klein en ver van me af. Alles was aan het zweven etc. Ik voelde me zeer relaxed, heel erg zwaar en genoot echt van het feit dat ik leef. De realisatie dat je meer kan zien dan je zelf denkt dat je kan zien vond ik heel fascinerend. Dat heeft me ook zeker veranderd. Uiteindelijk begon de psilocybine af te breken en kwam ik redelijk snel weer uit mijn trip. Alle 4 hebben een goede trip gehad. Wat een ervaring. Ik vond het erg leuk, en wil het echt nog een keer doen. Maar wil het wel leuk houden dus ik ga volgend jaar psilocybe Hollandia proberen! Dit was het dan wel zo'n beetje. Vind het gewoon leuk om mijn ervaringen te delen met jullie. Trouwens: als je de volgende keer gaat trippen, dan is alles niet echt nieuw meer. Kun je jezelf dan ook sturen om bijvoorbeeld een out of body experience te krijgen? Of gewoon super vette halucinaties? Graag hoor ik van jullie!