crax

Members
 • Aantal bijdragen

  10
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over crax

 • Rang
  Member

Profiel informatie

 • Geslacht
  Not Telling

Recente profielbezoeken

1157 profielweergaven
 1. Ja, over de Trip-E capsules van andere smartshops heb ik best veel gehoord. Een vriendin van mij nam ze wel eens, ik snap niet waarom ze die vaker nam aangezien ze meestal eerst moest overgeven en diarree kreeg, waarna ze een dag en een nacht in een dromerige space zat. Ben gaan vragen bij de smartshop in Maastricht en de medewerker vertelde me dat er eigenlijk bijna nooit mensen voor terug komen. Denk dat die dingen bij iedereen n andere werking hebben.. Ik wilde eigenlijk graag de herbal speed of guarana poeder bestellen voor wat meer energie zonder chemische troep, maar heb best een redel
 2. Hallo ruimtereizigers, ik ken de webshop van Azarius nu al een tijdje en wil steeds een aantal producten bestellen maar aangezien ik niemand ken die er ervaring mee heeft, ga ik liever gewoon langs de 'tastbare' smartshop. Ik heb nu wat wietzaden besteld, maar zijn er hier mensen die ook andere producten geprobeerd hebben? c:
 3. Ik denk dat ik het wel een bad trip zou kunnen noemen voor het eerste deel, aangezien het echt voelde of ik doodging, maar de tweede helft was meer een openbaring omdat ik nooit meer anders over het leven ben gaan denken.
 4. Hallo mensen ^^. Ik maak me soms wat zorgen, of nja, niet echt zorgen, maar het valt me op dat met de jaren sommige effecten van drugs toch wel blijven hangen. Patronen zien, wegspacen terwijl je nuchter bent en even zit te staren, dingen horen.. Het kan beangstigend zijn en ik heb deze lange termijn effecten zelf erg gemerkt en bij anderen om me heen gezien. Ik kan niet precies zeggen sinds wanneer, maar na wat buitensporig middelengebruik kan ik ook wanneer ik nuchter ben zo weer terug in mijn space gaan. Ik meen me te herinneren dat ik dit ook kon toen ik klein was en dat het toen fanta
 5. crax

  Die antwoord

  YEAH! Ik hou van Die Antwoord! Schaam me soms wel 'n beetje als ik met die muziek op over straat loop, maar als ik oortjes in heb voel ik me juist een beetje een gangster hahah!
 6. Yay, ja ik zit bomvol informatie over het verschil tussen drugs gebruiken en verantwoord drugs gebruiken dus als je nog mensen zoekt?
 7. Ik geloof oprecht dat dit de reden is dat ik zelf weer op beide benen sta.
 8. crax

  Trippen in de natuur?

  Ik heb de meeste trips eigenlijk in een bos gedaan, als je gewoon zorgt dat er een paar mensen bij zijn die tripsitten kunnen die ook wel zorgen dat je een beetje uit de buurt van mensen blijft. Je kunt alleen niet voorspellen wat er gebeurt als mensen doorkrijgen dat je aan het trippen bent, ik ben zelf altijd bang dat mensen de politie bellen ofzo. Trippen in de natuur is wel echt een aanrader als alles rustig en goedgaat, je voelt je echt 1 worden met de natuur en je voelt echt dat je een deel van de aarde bent.
 9. Het verhaal dat nu komt is een heel groot hoofdstuk in mijn leven, ik wil even vooraf zeggen dat ik niet trots ben op de dingen die er gebeurd zijn. Ik was vijftien geloof ik, en mijn tripervaring bestond uit 3 keer truffels en een paar keer xtc. Buiten tripmiddelen om had ik verder alles wel gebruikt en ik was tot zover niet erg onder de indruk. Ik was eigenlijk in een vreselijk onverstandige positie om aan een psychedelische trip te beginnen. Op dat moment was ik een psychisch wrak. Ik had anorexia, een manische depressie, ik zat in een psychose en de afgelopen jaren van mijn leven waren