psilopaat

Members
 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. psilopaat

  Beste truffel soort?

  Hey mensen, Lang geleden! Wat is naar jullie beleving de fijnste truffel soort? Ik heb alleen de atlantis en de fantasia geprobeerd waarvan ikzelf de atlantis overduidelijk prettiger vind. Van t weekend eens een wat lichter soortje (pajaritos) proberen. Ik ben benieuwd!
 2. Iemand al ervaring met Datura? Ik weet dat mijn ma het in de tuin heeft staan maar als ik dit zo lees is het volgens mij echt scary shit http://www.dhpforum.nl/wiki/index.php/Datura
 3. psilopaat

  Truffels bewaren

  Oke ik heb 9 porties van 20 gram gemaakt, daarna per portie tot lemontek verwerkt en nu ingevroren. Werkt dit?
 4. psilopaat

  Truffels bewaren

  Begrijp ik het goed dat je truffels niet kan invriezen? Maar na heel veel dingen gelezen te hebben hierover, kan ik concluderen dat je thee weer wel kan invriezen. Heeft dit te maken met de psilocibyne die om gezet word in psilocine? Zoja kan je dan een lemtek weer wel gewoon invriezen? Ik had drie van die growkits pandora, maar nu zit ik met 190 gram truffels Ik heb geen pc ventilator maar ze zijn nog een week goed nu, kan ik ze ook gewoon drogen zonder ventilator? Wat is jullie advies? Of moet ik gewoon heel de partij van 190 gram in één keer opeten XD Alvast bedankt allemaal!
 5. Yo, Wat is jullie favoriete truffel? Ik heb nu de Atlantis en de Hollandia op, maar ik ben op zoek naar een truffel waar de nadruk het meeste op het visuele gelegd word. Ik vind de rest niet erg om erbij te hebben, maar is maar net waar je zin in hebt. Ik ben benieuwd wat dat betreft naar de Fantasia, die zou vooral visueel zijn en bij de rest wat lager scoren. Iemand ervaring met Fantasia en zo ja, hebben jullie dit ook zo ervaren? GrtzZz
 6. Klopt reknak, Op twee growkitjes in het totaal vond ik dat een beetje matig. Ik had nu 3 growkitjes Pandora en nu had ik 190 (!) gram Viel me ook geleik op dat de Pandora truffels een stuk groter zijn als Atlantis. Ik had er een truffel tussenzitten van 25 gram!! Ben benieuwd naar de werking, het is een van de sterkere soorten en ik vond de Atlantis al hard gaan Maar tnxz voor de reakties, de opbrengst nu valt me zeker niet tegen!
 7. Hey allemaal, Ik vroeg me af wie er allemaal ervaringen heeft met de truffel growkits. Ik had er twee voor de prijs van een (Atlantis). Nu was mijn opbrengst een beetje aan de lage kant (83gr). Terwijl ze beweren dat er een opbrengst van 50 tot 80 gram in zou zitten. Jullie andere ervaringen? Ik heb ze getest een grammetje of 10, en ze zijn wel erg goed. Ik vraag me alleen af als ik de dosering omhoog gooi, of de visuals dan ook sterker worden, of dat je alleen meer bodyload krijgt. Iemand ervaring met de growkits?