Aap

Members
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. Leuk idee, ik zal het onthouden. Ik word bij het nemen van truffels (3/4 of een heel portie) wel erg moe. En wil maar dan al te graag liggen? Heeft het 'zin' om mee te doen? Tot nu toe 3 keer getruffeld.
  2. Aap

    Dragon's Dynamite over datum

    Mijn truffels waren eens een maand over de datum. 2 zakjes. 1 stond bol met condens. De ander was geknapt. Het rook ook echt naar schimmels. Wel gegeten. Maar het viel vies tegen. Last van boeren en misselijkheid. Weinig visueel. En de trip hield na 2-3 uur op. (Hawaaise truffels)
  3. Aap

    Aanhoudende misselijkheid en boeren

    Hoi, ik heb de truffels heel klein gesneden en dit met cup a soup gedronken. En heb een mooie trip gehad, zonder boeren of misselijkheid! Gelukkig.!
  4. Hoi de laatste keer dat ik truffels nuttigde had ik de hele trip last van boeren (opboeren van truffels) en misselijkheid. Ik kon toen niet super van de trip genieten. Aankomend woensdag wil ik gaan truffelen maar wil dit echt niet meer. Iemand tips? Ik heb ze wel rauw gegeten. Ik ben denk als je het met soep/thee neemt, dat je maag dus niet meer leeg is en de werking minder word. tnx