RobinUlsamer

Members
 • Aantal bijdragen

  5
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over RobinUlsamer

 • Rang
  Newbie
 • Verjaardag 12-08-1994

Profiel informatie

 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Nederland, Utrecht

Recente profielbezoeken

1416 profielweergaven
 1. ah ik zie nu dat ik al zo'n bericht heb gepost.. sorry daarvoor.. xd helemaal vergeten.. ^-^"
 2. Altijd als ik ga trippen doe ik dat met een truffelthee. Ik maak gewoon 2 bekers klaar. 1 beker met smaakjesthee en 1 beker met truffelthee. Als de 2 bekers thee klaar zijn, gewoon mixen in een thermoskan, en suiker toevoegen (Suiker zal de werking niet verminderen.. tenminste, heb ik nooit gemerkt) En voila, trippen Het heeft altijd goed gewerkt zolang je de truffels 20 minuten in het water laat trekken, is de truffelthee even sterk als dat je de truffels opeet En wordt je van truffelthee nauwelijks of niet misselijk
 3. Oh ik heb eigenlijk nooit een tripsitter geregeld.. Ik trip graag alleen Is altijd perfect verlopen De Tampelandia is njaa.. Best sterk toch.. Maar ik dacht bij mezelf, I can handle alot, I want to go harder, better, faster, stronger En nu weet ik van jou dat het fysiek niet schadelijk is, awesome! ^^ Ik ga het gauw eens proberen Thanks Gonzo!
 4. Hey andere psychonauten , Ik heb zelf al vaak getript, en het is zeker een geweldige ervaring. Ik heb gelezen dat een overdosis aan Magic Truffels nauwelijks mogelijk is.. daarvoor moet je 1000 porties nemen xD. Weet iemand hier of het dan alsnog slim is om 2 porties in een keer te nemen? Ik voel me best klaar voor een intense trip maar misschien geeft het nadelen..kheb geen idee.. please, anbody help me ^-^"
 5. Tip van mij: ik mix mijn truffelthee altijd met smaakjesthee.. Gewoon 2 aparte bekers.. En dan als het allebij klaar is, mixen Je kunt het zo zoet maken als je wilt want de werking wordt er niet minder op. Maar geen melk aan toevoegen.. x)