BlobvisJantje

Members
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. Had inderdaad al gelezen dat je minstens een week moet uittrekken voor een nieuwe trip, maar omdat ik geen mogelijkheid heb ze in de koelkast te bewaren (had ze wellicht wel kunnen drogen) besloot ik ze in een opwelling toch maar te eten. Ik denk dat ik zo overdonderd en vooral actief was dat ik niet een moment heb kunnen pakken om even te gaan zitten en de visuals op te laten komen (vooral door de avonturen die ik dus beleefd heb xD)
  2. Ik ben ongetwijfeld een hoop vergeten, maar dit geeft wel een goed beeld hoop ik.
  3. Ik heb afgelopen week mijn eerste truffeltrip beleefd. Aangezien ik veel plezier en informatie uit andere reports heb kunnen halen leek het me een goed idee om mijn eigen ervaringen te delen. Wie: Ik en 4 vrienden (M, G, S en D) Waar: Huis, Tuin, Schuur Wat: allemaal rond de 10 gram Atlantis Na een tijd te hebben gepraat en ingepland was woensdag het moment daar: ik zou met 5 anderen gaan trippen. Ik had van te voren de truffels aan huis gekregen. Eenmaal om 3 uur aangekomen met M, bleek dat 2 vrienden het niet zouden halen. Aangezien er nog een ander groepje in het huis was (hierover late
  4. Heb uiteindelijk de twee groepen gewoon bij elkaar gegooid, ga nu met 5 man. Lijkt mij zo de beste oplossing
  5. Bedankt voor het bericht, ik zal het inderdaad eerst even aankijken voordat ik het vrij snel opnieuw doe. In ieder geval goed om te horen dat het geen echte risico's heeft! (Wat wil je ook met een natuurproduct ) Ik zal proberen een tripreport achter te laten.
  6. Ik ga komende week voor het eerst truffels gebruiken, heb er erg veel zin in en heb me goed ingelezen. Er is echter één ding: het plan was om met twee afzonderlijke groepen dit te doen. Dit kan door de herfstvakantie maar gedurende 9 dagen, en ik heb gelezen dat het minimum 10 dagen is tussen gebruik . Mijn vraag is dan ook of dit erg/onhandig is. Merk ik er na een dag of 7 nog niks van bij een tweede gebruik? Of is er kans op bepaalde gezondheidsrisico's? Als iemand hier ervaring mee heeft/meer over weet hoor ik het graag! Alvast bedankt!